با شمارش معکوس نهایی برای کنفرانس جهانی شیرینی پزی، واکنش مثبتی که از سوی مخاطبین کلیدی، همکاران و دوستان خود در صنایع خود داشته ایم، بسیار تشویق شده ایم.
بنابراین در اینجا یک یادآوری سریع برای هر یک از شما که ممکن است هنوز برای رویداد ثبت نام نکرده باشید، وجود دارد – ارزش این را دارد که این کار را انجام دهید تا شما را قادر به تعامل با برنامه گسترده ای از محتوا کنید که ما معتقدیم تصویری پویا و جذاب از بخش ما ارائه می دهد. با چالش های سال ۲۰۲۱ روبرو می شود.
محتوای انحصاری ما از طریق مجموعه ارائههای ما شامل سخنرانیهای کلیدی از آلدو کریستیانو، رئیس سازمان قنادی اروپایی CAOBISCO که به وضعیت فعلی صنعت، جان واکر، متخصص کاکائو از Fairtrade در مورد نیاز فوری به تعیین قیمت بهتر برای کشاورزان کاکائو میپردازد.
نکته قابل توجه، عضو هیئت تحریریه ما، اندی باکسندیل، نیاز به آموزش تولید را بررسی میکند تا اطمینان حاصل شود که نسل بعدی شیرینیپزها اطمینان حاصل میکنند که آینده صنعت ما روشن به نظر میرسد، و همچنین برخی از تحلیلهای بسیار جذاب از Innova Market Insights و Euromonitor در مورد وضعیت صنایع ما در میان است. همه گیری مداوم
سخنرانان زیادی وجود دارد که صحنه مجازی ما را در تاریخ ۱ ژوئن (که در صورت تقاضا در طول ماه در دسترس خواهد بود) به اشتراک خواهند گذاشت، از مشاغل تجهیزات، متخصصان مواد تشکیل دهنده، و شرکت های تولید نهایی تاسیس شده که نگاهی متخصص به بازارهای ما ارائه می دهند. در حال حرکت هستند.
همانطور که متوجه خواهید شد، هیچ کمبودی در خلاقیت و تخیل وجود ندارد که توسط شرکتها در سراسر جهان در طول سال ۲۰۲۱ نشان داده شده است، اما شکی نیست که آنها به ویژه در سال گذشته مجبور به حفاری عمیق شدهاند.
اگرچه چالشهای قابلتوجهی برای بسیاری از جنبههای تجارت شیرینیپزی باقی میماند، ما صمیمانه امیدواریم که اولین رویداد ما تصویری از بهبود تدریجی شرایط را نشان دهد که نشاندهنده این واقعیت است که همچنان درجه قابل توجهی از انعطافپذیری در صنایع ترکیبی ما نشان داده شده است. بنابراین امیدواریم که از نمایش لذت ببرید – من شخصاً به عنوان بخشی از غرفه نمایشگاهی خود به عنوان بخشی از حضور دیجیتالی تیم ما در رویداد حاضر خواهم بود، بنابراین لطفاً اگر سؤالی در مورد رویداد یا هر مورد دیگری دارید به من خط بزنید. از موضوعاتی که در طول رویداد به آنها خواهیم پرداخت.
نیل بارستون، سردبیر، تولید شیرینی
در تماس باشید (ایمیل محافظت شده) یا از طریق شبکه های اجتماعی: @laserstudio_ir
برای اطلاعات اشتراک ایمیل: (ایمیل محافظت شده)
برگرفته و ترجمه از confectioneryproduction
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۴-۰۲-۲۲ ۱۷:۵۴:۰۷
عناوین بصورت هشتگ: #شمارش #معکوس #نهایی #برای #ثبت #نام #کنفرانس #جهانی #شیرینی