ما اکنون در آخرین شمارش معکوس برای کنفرانس جهانی شیرینی‌پزی خود هستیم، و گروه متنوعی از سخنرانان ما در حال آماده شدن برای ایفای نقش خود در چهارمین دوره رویداد ما هستند که ۹۰مین سالگرد انتشار مهم ما است.

بنابراین، اگر هنوز برای نمایش امسال که در روز پنجشنبه، ۱۲ سپتامبر در هتل NHow بروکسل، بلژیک برگزار می شود، ثبت نام نکرده اید، ما به گرمی شما را تشویق می کنیم که این کار را از طریق پیوند زیر انجام دهید، که به شما امکان می دهد با موارد ضروری درگیر شوید. رویداد زنده را ببینید که کل زنجیره ارزش بخش شیرینی و تنقلات را پوشش می دهد.

از محصولات، تجهیزات و سیستم‌های نهایی گرفته تا مواد تشکیل دهنده و زنجیره‌های تامین کلیدی در بخش کاکائو، ما یک بار دیگر موضوعات مهم روز را به عنوان بخشی از موضوعات اصلی خود با محوریت پایداری و نوآوری در صنایع ترکیبی خود زیر ذره بین قرار خواهیم داد. .

در حال حاضر یک چیز قطعی است، بسیاری از مسائل بزرگ وجود دارد که نیاز به بررسی فوری دارد که ما به آنها رسیدگی خواهیم کرد، از جمله جنگل‌زدایی سریع EUDR و چارچوب‌های بررسی دقیق شرکتی که راه خود را در پارلمان اتحادیه اروپا ایجاد می‌کند، که به طور بالقوه بازی را تغییر خواهد داد. بر این بخش تأثیر می گذارد، بسته به اینکه آنها چقدر تمیز اجرا می شوند.

همچنین آزمایش‌های زنجیره تامین و مسائل مربوط به تورم و تقاضای دائمی در حال تغییر مصرف‌کننده وجود دارد که همچنان تولیدکنندگان شیرینی‌سازی، مواد تشکیل دهنده و تجهیزات را به طور یکسان در سر راه خود نگه می‌دارد، که همگی برای بحث در ماه آینده تنظیم خواهند شد.

مجموعه قوی سخنرانان ما از جمله Ferrero، Cargill، Caobisco، Tony’s Chocolonely و بینش‌های Mintel و FMCG Gurus، با برنامه پشتیبانی کامل از بلندگوهایی که بخش‌های کلیدی شیرینی‌پزی را نمایندگی می‌کنند، تکمیل می‌شود.

لیست توسعه یافته شامل شرکت های ماشین آلات Kruger & Salecker و DT&G ltd، پیشگامان Plamil Foods وگان، مشاغل پیشرو مواد اولیه مانند Palsgaard، Gelita و Corbion، و همچنین کالج شیرینی سازی ZDS از آلمان، و شرکت بیوتکنولوژی California Cultured است که چشم انداز این محصول را ارائه می دهد. انقلابی در تولید کاکائو در مواجهه با چالش های فزاینده تولید در سراسر جهان. اینکه چگونه عرضه‌های آن در کنار زنجیره‌های تامین متعارف قرار می‌گیرد، تنها یکی از موضوعات متعددی است که برای رویداد امسال پوشش داده شده است.

ما همچنین ارائه های خود را برای جوایز جهانی قنادی داریم – بنابراین شخصاً از همه کسانی که امسال دوباره شرکت کردند تشکر می کنم، زیرا می دانم که ارسال آثار به زمان و تلاش نیاز دارد و امسال نیز از نظر کیفیت بالا مستثنی نبود. از کسانی که مطرح می شوند.

پذیرایی پایانی ما را نیز نباید از دست داد، و فرصتی برای ایجاد فرصتی برای استراحت و لذت بردن از حضور در یکی از پایتخت‌های کلیدی قنادی اروپا فراهم می‌کند.

آخرین، اما به هیچ وجه کم‌اهمیت‌ترین، ما همچنین به بازدیدکنندگان نمایشگاه امسال فرصتی انحصاری برای لذت بردن از تجربه طعم شکلات در قلب بروکسل در صبح روز ۱۳ سپتامبر، به رهبری کتی مانلو، از آکادمی شکلات، ارائه می‌کنیم. نگاهی متخصص به برخی از خوشمزه ترین خوراکی های شهر ارائه خواهد داد. این یک تجربه مجزا و مرتبط است که می‌توانید برای آن فضاها را از طریق لینک داستان زیر و مستقیماً در – (ایمیل محافظت شده) رزرو کنید.



برگرفته و ترجمه از confectioneryproduction
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۴-۰۸-۲۱ ۱۵:۲۸:۰۵
عناوین بصورت هشتگ: #شمارش #معکوس #ثبت #نام #نهایی #کنفرانس #جهانی #قنادی #آغاز #شد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *