با رونمایی شرکت‌های شیرینی‌پزی از مجموعه‌های هالووین و کریسمس، به نظر می‌رسد شمارش معکوس برای فصل جشن آغاز شده است. در حالی که شرکت بیسکویت برتون و سوئیزلز عرضه محصولات هالووین خود را اعلام کرده اند، باترمیلک با فاش کردن خط تولید کریسمس خود یک قدم جلوتر است.

اما صبر کنید، هنوز ۱۴۳ روز دیگر به کریسمس باقی مانده است و من هنوز برای تعطیلات تابستانی خود پرواز نکرده ام. هفته گذشته، شماره تیر/مرداد ماهنامه تولید شیرینی را برای چاپ فرستادیم. برای دسترسی به موضوع اینجا را کلیک کنید. در حالی که در حال حاضر در دفتر خلوت است، اواخر این هفته در رویداد رسانه تجاری سالانه Ferrero در لندن شرکت خواهم کرد. به نظر می رسد روز شلوغی با ارائه نمایندگان ارشد در کسب و کار خواهد بود.

با حرکت به شماره ماه سپتامبر پر از مربا، خوانندگان می توانند منتظر همه تجهیزات معمولی، مواد اولیه و اخبار بسته بندی باشند و نگاهی به آنچه در اتحادیه اروپا جدید است، و همچنین ویژگی های روند فناوری نانوایی، آخرین اخبار در مورد عوامل ژل کننده، مصاحبه اختصاصی با یک شرکت چاپ شکلات سه بعدی و نمایش پیش نمایش ها در IBIE و PPMA.

آیا در نمایشگاه ماشین آلات پردازش و بسته بندی PPMA در بیرمنگام، انگلستان، در ماه سپتامبر یا نمایشگاه پخت IBIE در لاس وگاس، ایالات متحده، در ماه اکتبر شرکت می کنید. اگر چنین است، ما دوست داریم بدانیم که شما چه چیزی را در آنجا به نمایش می گذارید. تماس بگیرید (ایمیل محافظت شده).



برگرفته و ترجمه از confectioneryproduction
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۴-۰۹-۰۴ ۱۲:۲۵:۰۵
عناوین بصورت هشتگ: #شمارش #معکوس #برای #کریسمس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *