این اولین وبلاگ سال نو است، وظیفه اصلی من این است که به سادگی بگویم که سال گذشته نکات مهم بسیاری را ارائه کرده است و من مطمئن هستم که این موضوع برای سال ۲۰۱۹ نیز صادق خواهد بود.

برای بسیاری از ما، دوره کریسمس فرصتی را فراهم کرده است تا با وارد شدن به دوره شلوغ دیگری برای بخش شیرینی پزی، شرایط را بررسی کنیم. تعدادی از رویدادهای تجارت بین المللی کلیدی در افق از جمله ISM، ProSweets (تصویر) و Chocoa در چند ماه آینده وجود دارد.

بنابراین با در نظر گرفتن این موضوع، لطفاً برای اطلاع از آخرین اخبار و دیدگاه‌های خود مستقیماً با من در تماس باشید – بدون آن، تولید شیرینی‌سازی واقعاً نمی‌تواند پیشرفت کند. ما در سال گذشته و بارها از حمایت بسیار خوبی از سراسر صنعت برخوردار بوده ایم، من کاملاً انتظار دارم که این موضوع در هفته ها و ماه های آینده اثبات شود. در اینجا امیدواریم که در آینده ای نزدیک در کلن برای ProSweets و همچنین کنفرانس های متعدد دیگر، نمایشگاه های تجاری و رویدادهای ویژه که این بخش را به یک بخش خاص از صنعت جذاب تبدیل می کند، با شما تماس بگیریم.

در تماس باشید (ایمیل محافظت شده) یا از طریق رسانه های اجتماعی در @laserstudio_ir



برگرفته و ترجمه از confectioneryproduction
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۴-۰۳-۱۳ ۰۳:۵۹:۰۶
عناوین بصورت هشتگ: #سال #نو #مبارک

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *