می دانید… من همیشه در مورد کیک می نویسم. هر روز طرح‌های کیک‌هایی را به نمایش می‌گذارم که آنها را دوست دارم، که توسط دیگران ایجاد شده‌اند. این افتخار من است که تصاویر آنها را پست کنم و استعداد آنها را به اشتراک بگذارم تا همه از آنها لذت ببرند. به طور معمول، نوشتن آپ های من به راحتی انجام می شود زیرا من از جزئیات و تکنیک های استفاده شده می ترسم…. قدردانی کامل از زمان، مهارت و تلاش درگیر در هر خلقت. اما وقتی نوبت به پست امروز می رسد، پیدا کردن کلمات مناسب دشوارتر است.

احتمالا اکثر شما متوجه هستید که من هستم کمی وسواس به کیک! چیزی که ممکن است ندانید این است که من قبلاً یک مغازه کیک فروشی مخصوص خودم داشتم. الان نزدیک به چهار سال از نقل مکان خانواده ام می گذرد و من دیگر سفارش نمی پذیرم… که یه جورایی برای من سخت بود اما من اکنون زندگی وبلاگ را دوست دارم و آن را با هیچ چیز عوض نمی کنم. من هنوز از کیک پر می شوم و برای دختر ۱۱ ماهه ام مامان تمام وقت شوم. در واقع روی دور کمر هم خیلی راحت تره!! و هرازگاهی این فرصت را دارم که چیز جدیدی طراحی کنم و مهارت هایم را آزمایش کنم.

مدت زیادی است که این پست منتشر شده است و من برای به اشتراک گذاشتن آن با شما جان خود را از دست داده ام! اما می خواستم اول با چشم خودم ببینمش! و بالاخره اینجاست، در حال چاپ!! من بسیار مفتخرم که در آن شرکت کردم زیباترین کیک های آمریکا مجله BRIDES برای سال ۲۰۱۱!! من نمی‌توانستم بیشتر از این متملق و متواضع باشم که با برخی از نمادهای کیک مورد علاقه‌ام در تمام دوران‌ها همراه شوم، مانند الیزا استراوس از کیک‌های کنفتی و کارشناسان کیک، کری وینسنت و کولت پیترز. ناگفته نماند برخی از استعدادهای جدید مورد علاقه من مانند اریکا اوبراین و Eat Cake Be Merry.

واقعا؟!؟ میشه لطفا یکی منو نیشگون بگیره؟ این یک سال طول کشید، اما این کیک من در ردیف آخر است! BRIDES در ژانویه با من تماس گرفت و از من دعوت کرد تا ایده های طراحی را ارائه دهم. من، همراه با تعداد زیادی از طراحان کیک، بهترین و اصلی ترین ایده های خود را ارائه کردیم. سپس درخواستی مبنی بر ارائه نمونه ای از کار شکری من آمد که تکنیک ها و رنگ های مورد استفاده را نشان می دهد. سرانجام دعوت نامه برای ساختن کیک برای عکاسی در نیویورک آمد! من خیلی دوست داشتم کیکم را شخصاً به محل فیلمبرداری تحویل دهم، اما ممکن نبود. پیشنهادهای زیادی برای مرد فدرال اکسپرس به خاطر تحویل کیک با خیال راحت از طرف من! صحبت از اعصاب خردکن!!

خوب، پس داستان پشتیبان کافی است… در اینجا تعدادی از عکس های من از طرح گل های کافه رترو من است.

کیک گل رترو توسط کری سلمن برای مجله BRIDES

با الهام از این کاغذ دیواری یکپارچهسازی با سیستمعامل ساعت های قاصدک، طراحی من دارای سه طبقه بلند است که با فوندانت خاکستری روشن پوشانده شده است. گل های فوندانت دستی به رنگ فیروزه ای و سبز روشن الگوی کاغذ دیواری را بازسازی می کنند. جزئیات گل و برگ های راه راه پیچیده با دست لوله شده و با استفاده از لعاب شکر و یک فاصله دهنده فیروزه ای کوتاه رنگ بیشتری به آن می بخشد.

کیک Retro Flowers توسط کری سلمن برای مجله BRIDES

قسمت مورد علاقه من در این طرح برگ هاست…. خطوط بسیار نازکی که با دست به شکل برگ کشیده شده اند. راستش باید دیوونه بودم! آنها برای همیشه زمان بردند و شما واقعاً حتی نمی توانید آنها را در مجله ببینید! مطمئن نیستم چرا به این موضوع فکر نکردم. اما اشکالی ندارد، من عاشق این هستم که آنها چگونه ظاهر شدند! پس لطفاً در حالی که از نزدیک به شما نشان می‌دهم از من لذت ببرید…
کیک گل رترو توسط کری سلمن برای مجله BRIDES

از سردبیران BRIDES برای این فرصت شگفت‌انگیز بسیار سپاسگزاریم! من نمی توانم بیشتر از این خوشحال باشم که بخشی از این ویژگی باشم! با تشکر از بسیاری از طراحان کیک که به من اجازه نمایش دادن را دادند آنها هر روز روی نیمه پخته کار کنید. شما به همه ما الهام بخش کیک فوق العاده ای می دهید و این روند من را به خوبی به یاد زمان و تلاشی است که در هر یک از خلاقیت های شما صرف شده است! و از همه شما تشکر می کنم که به من اجازه دادید تا کمی از آن را به اشتراک بگذارم من امروز با شما کار کنم

حتما یک نسخه از شماره سپتامبر مجله BRIDES را بردارید تا تمام طرح های شگفت انگیز موجود در ۲۰۱۱ زیباترین کیک های آمریکا ویژگی! منتظر چند عکس اضافی و ویدیوی پشت صحنه باشید که به brides.com و برنامه BRIDES iPad می آیند!

(برچسب‌ها به ترجمه)مجله عروس



برگرفته و ترجمه از thecakeblog
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۴-۰۲-۰۸ ۱۲:۱۳:۰۳
عناوین بصورت هشتگ: #زیباترین #کیک #های #مجله #BRIDES

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *