ریکوتا و پنیر کوتیج پنیرهای تازه مقرون به صرفه ای هستند که به دلیل کرمی بودن و طعم ملایمشان ارزشمند هستند. آنها همه کاره هستند، همچنین گرم یا سرد و در دستور العمل های شیرین و خوش طعم استفاده می شوند. و با توجه به مزایای سلامتی آنها، آنها نقش های اصلی را در بسیاری از گرایش های آشپزی رسانه های اجتماعی به عهده گرفته اند.

در حالی که مردم اغلب پنیر را به عنوان یک غذای مقرون به صرفه می پندارند، پنیر دلمه و ریکوتا به دلیل داشتن چندین ماده مغذی ضروری که برای سلامتی مهم هستند مانند پروتئین با کیفیت بالا، کلسیم، فسفر، سلنیوم، ید و برخی ویتامین های B، کاملاً در الگوهای غذایی سالم قرار می گیرند. توبی آمیدور، MS، RD، متخصص تغذیه برنده جایزه CDN و سفیر شورای ملی لبنیات می گوید.

پیش از این، با آمیدور و یک پنیرفروش صحبت کردیم تا همه چیزهای کوتج و پنیر ریکوتا را بررسی کنیم. بنابراین، یک قاشق را بردارید و بیایید در آن حفاری کنیم!

  • توبی آمیدورMS, RD, برنده جایزه CDN کارشناس تغذیه و سفیر شورای ملی لبنیات
  • بانی جکسون، یک پنیر حرفه ای و فروشنده پنیر تایید شده توسط انجمن پنیر آمریکا

پنیر ریکوتا و کلبه متفاوت ساخته می شوند

پنیر ریکوتابانی جکسون، پنیرفروش و متخصص پنیر انجمن پنیر آمریکا، می‌گوید: ریکوتا معمولاً با استفاده از شیر گاو تهیه می‌شود، اما می‌توانید آن را از بز، گوسفند و بوفالو آبی تهیه کنید. او توضیح می‌دهد که پنیرسازان آب پنیر باقی‌مانده پس از تهیه پنیر را گرم می‌کنند، اسیدی به آن اضافه می‌کنند و کشک باقی‌مانده را به هم می‌کشند. او می‌گوید: «از آنجا، آب پنیر باقی‌مانده را تخلیه می‌کنند و همان‌طور که هست سرو می‌کنند، شیر یا خامه را برای ریکوتا کانلاته اضافه می‌کنند، یا سالاد ریکوتا درست می‌کنند که همتای خشک‌تری است.

پنیر کلبه: پنیر کوتیج عمدتاً با استفاده از شیر گاو تهیه می شود، اما گاهی اوقات از انواع شیرهای دیگر نیز استفاده می شود. جکسون می‌گوید که تنها پنیر خامه‌ای را دیده است که از دو نوع شیر تهیه شده است: گاو و گوسفند. او می‌گوید: «پنیر با حرارت دادن شیر کامل و افزودن اسید برای انعقاد به دست می‌آید. شیر منعقد شده را بریده و آبکش می‌کنند، سپس قبل از افزودن دوغ نمک می‌ریزند. اگر سازندگان کشک آبکش شده را بگیرند و یک پنیر ساده بسازند، پنیر کشاورز خواهد بود.»

نحوه استفاده از پنیر کلبه

راشل مارک


پنیر کوتیج دارای بافت سنگریزه ای متمایز از کشک است و می تواند خشک یا مقداری مایع باشد. همچنین می تواند کشک کوچک یا بزرگ باشد و طعم شیری و لطیفی داشته باشد. “این آمیدور می‌گوید: در مقایسه با ریکوتا، طعم ملایم‌تر، شورتر و بافت نرم‌تری دارد. همچنین می‌تواند در غذاهای شیرین و خوش طعم دو چندان شود و در عین حال به افزایش محتوای پروتئین کمک کند. بسیاری از ایده‌های خلاقانه پنیر کوتیج در TikTok منتشر شده‌اند و چیزی را که برخی «رنسانس پنیر کوتیج» نامیده‌اند، شعله‌ور کرده است.»

پنیر کوتیج را می توان به عنوان رویه برای نان تست، مخلوط کردن با پنکیک (مانند شکل بالا)، پوره کردن در دیپ، مخلوط کردن در سس، برای پر کردن چیزها، قرار دادن خمیر نان، مخلوط کردن اسموتی ها و موارد دیگر استفاده کرد.

نحوه استفاده از ریکوتا

ریکوتا بسیار سفت تر از پنیر کوتیج است و بافت ریزتر و کمی دانه دانه دارد. به طور طبیعی طعمی شیرین دارد. هنگام پخت سفت تر می شود. این در نسخه های پرچرب و کم چرب موجود است و معمولاً برای پر کردن دستور العمل هایی مانند لازانیا و کانولی استفاده می شود. همچنین می‌توان آن را با ماکارونی، خمیر پنکیک، روی پیتزا و کیک پنیر ریکوتا ایتالیایی مخلوط کرد.

تغذیه ریکوتا و پنیر کلبه

به گفته آمادور، هر دو نوع پنیر منابع خوب تا عالی از کلسیم، فسفر، سلنیوم، ید، ریبوفلاوین (ویتامین B2) و ویتامین B12 در هر ½ فنجان هستند. آمادور می افزاید: «در حالی که هم ریکوتا و هم پنیر دلمه ویتامین های B ریبوفلاوین (B2) و B12 را فراهم می کنند، پنیر دلمه نیز منبع خوبی از اسید پانتوتنیک (ویتامین B5) است که به بدن شما کمک می کند از کربوهیدرات ها، چربی ها و پروتئین برای سوخت استفاده کند. شبیه ریبوفلاوین.

تفاوت های تغذیه ای

آمادور می‌گوید که هم ریکوتا و هم پنیر دلمه را می‌توان در طیف وسیعی از سطوح چربی و کالری برای مطابقت با ترجیحات غذایی و طعمی فردی یافت (به عنوان مثال، شیر کامل یا ریکوتا بدون چربی، پنیر کوتیج بدون چربی، ۲٪ یا شیر کامل). او می‌گوید: «با این حال، هنگام مقایسه آن‌ها در شکل کامل، پنیر ریکوتا به دلیل محتوای چربی بالاتر، نسبت به پنیر کوتیج کالری بیشتری دارد.

لاکتوز چطور؟

در هر گرم، هر دو پنیر به طور مشابه دارای پروتئین با کیفیت بالا هستند در حالی که کربوهیدرات نسبتا کمی و مقدار لاکتوز کمتری نسبت به شیر دارند. آمیدور خاطرنشان می کند که از آنجایی که هر دو دارای لاکتوز کمتری هستند، هر دو ممکن است گزینه های خوبی برای افراد مبتلا به عدم تحمل لاکتوز باشند. یک ¼ فنجان پنیر ریکوتا حدود ۲ گرم لاکتوز دارد و ½ فنجان پنیر دلمه تقریباً ۳ گرم لاکتوز دارد که هر دو بسیار کمتر از ۱۲ گرم لاکتوز موجود در یک فنجان شیر لبنی هستند.

عامل نمک

آمادور همچنین اشاره می کند که برای کسانی که از رژیم غذایی کم سدیم پیروی می کنند، پنیر دلمه سدیم بیشتری نسبت به پنیر ریکوتا دارد. با این حال، می توانید پنیر خامه ای کم سدیم خریداری کنید.



برگرفته و ترجمه از marthastewart
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۴-۱۱-۱۱ ۲۳:۳۱:۰۲
عناوین بصورت هشتگ: #ریکوتا #در #مقابل #پنیر #کلبه #تفاوت #آنها #زمان #استفاده #از #هر #کدام

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *