پس از سفر ما به مواد غذایی اروپا در پاریس در این ماه، شماره مشترک دسامبر/ژانویه CP دارای تمرکز بر مواد تشکیل دهنده و تصویری است که مجموعه‌ای از مواد به اصطلاح کاربردی را روی جلد نشان می‌دهد. در بررسی FiE ما درباره روندهای کلیدی در بازار مواد تشکیل دهنده اطلاعات بیشتری کسب کنید.

همچنین در این شماره، جاناتان توماس به این موضوع می‌پردازد که چگونه تولیدکنندگان شیرینی‌پزی در حال بهبود کیفیت تغذیه‌ای محصولات خود هستند. این البته در پاسخ به روند سلامتی جهانی و شواهد رو به رشدی است که مواد تشکیل دهنده با مزایای سلامت عملکردی مرتبط هستند.

Mike Truitt می پرسد که آیا سیستم نقاله و ارائه دهندگان تسمه نقاله شما به خواسته های کسب و کار شما پاسخ می دهند یا خیر و راه حل های سفارشی برای نیازهای تولیدی شما را پیشنهاد می کند.

ما بازار شکلات و صنعت در بازارهای بریکس برزیل، روسیه، هند، چین و آفریقای جنوبی را بررسی می‌کنیم و در نظر می‌گیریم که چگونه با تضعیف اقتصادهای بازارهای نوظهور، فروش شکلات در حال نوسان است.

با نگاهی به آینده، زمان آماده شدن برای ProSweets و ISM است که از ۳۱ ژانویه تا ۳ فوریه در Kolnmesse در آلمان برگزار می شود. بنابراین، شماره نمایش فوریه ما یک ضربه گیر خواهد بود، بنابراین اگر می خواهید در پیش نمایش نمایش ما ظاهر شوید، لطفاً با تمام اخبار نمایش خود در تماس باشید – (ایمیل محافظت شده). ما امیدواریم که از تو خبری بشنویم.



برگرفته و ترجمه از confectioneryproduction
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۴-۰۴-۰۹ ۲۱:۱۱:۰۶
عناوین بصورت هشتگ: #روندهای #کلیدی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *