معمولاً چگونه گوشت را یخ زدایی می کنید؟ اگر شما هم مثل اکثر مردم هستید، احتمال زیادی وجود دارد که آن را صبح از فریزر بردارید و روی پیشخوان بگذارید تا تا وقت شام یخ شود. این مطمئناً راحت‌ترین روش است، اما آیا بی‌خطر است؟ ما با متخصصان ایمنی مواد غذایی صحبت کردیم تا یاد بگیریم که آیا باید گوشت را روی پیشخوان آب کنید و علم پشت خطرات آن. به علاوه، ما در مورد روش‌های دیگری برای یخ‌زدایی گوشت، چه در حال آب کردن برش‌های کوچک (مانند گوشت خوک) یا اقلام بزرگ (مانند یک بوقلمون کامل) مطلع شدیم.

آیا می توانید گوشت را روی پیشخوان آب کنید؟

شما می توانید اما شما نباید. اگرچه آب کردن گوشت منجمد در دمای اتاق یک روش معمول است، اما توصیه نمی شود. این روش خطر ایمنی مواد غذایی را به همراه دارد، زیرا به طور بالقوه می تواند منجر به بیماری های ناشی از غذا شود.

کیمبرلی بیکر، دکترا، RD، LD توضیح می‌دهد: «وقتی گوشت در دمای اتاق ذوب می‌شود، سطح گوشت – جایی که عوامل بیماری‌زا به احتمال زیاد در آن حضور دارند – می‌تواند تا (منطقه خطرناک دما) قبل از اینکه مرکز کاملاً ذوب شود، گرم شود. میتزی باوم، MSc می گوید: “منطقه خطر درجه حرارت” (بین ۴۰ درجه فارنهایت و ۱۴۰ درجه فارنهایت) مدیر تیم برنامه های ایمنی و سیستم های غذایی تقویتی Clemson، Clemson، SC می گوید: مربی ایمنی مواد غذایی در دانشگاه ایالتی میشیگان و مدیر عامل STOP Foodborne Illness. این شامل میکروارگانیسم هایی مانند E. coli و سالمونلاطبق گفته سازمان غذا و داروی ایالات متحده (FDA).

باوم خاطرنشان می کند: اگر گوشت بیش از دو ساعت در منطقه خطرناک دما بماند، باکتری ها می توانند از صدها تا میلیون ها تکثیر شوند. بیکر توضیح می دهد: “این به طور قابل توجهی خطر ابتلا به بیماری های ناشی از غذا را افزایش می دهد، هم از دست زدن به گوشت خام و هم مصرف محصول پخته شده.”

غذای آماده: گوشت و ماهی منجمد – چه خام و چه پخته – باید هرگز روی کانتر ذوب شود و هرگز نباید بیش از دو ساعت در دمای اتاق بماند.

روش صحیح آب کردن گوشت منجمد

دو روش مطمئن برای آب کردن گوشت منجمد وجود دارد.

در یخچال

بیکر می گوید: «ایمن ترین راه برای آب کردن گوشت در یخچال است. باوم خاطرنشان می کند: یخچال همچنین باید زیر ۴۰ درجه تنظیم شود تا اطمینان حاصل شود که گوشت از منطقه خطر درجه حرارت خارج می شود.

بیکر توصیه می کند برای یخ زدایی مناسب گوشت در یخچال، گوشت را در یک ظرف ضد نشت در قفسه پایینی قرار دهید. این کار باعث می شود چکه های گوشت خام باعث آلودگی غذاهای آماده مانند کاهو یا نان نشود.

در آب سرد

باوم می‌گوید: «ذوب شدن آب سرد سریع‌تر از ذوب شدن در یخچال است، اما برای اطمینان از اینکه گوشت در دمای زیر ۴۰ درجه فارنهایت باقی می‌ماند، توجه بیشتری لازم است.»

برای یخ زدایی گوشت منجمد در آب سرد:

  1. گوشت را در یک کیسه پلاستیکی ضد نشت قرار دهید.
  2. گوشت را در آب سرد فرو کنید و هر ۳۰ دقیقه آب آن را عوض کنید.

باوم می گوید: این اطمینان می دهد که گوشت به طور مداوم در معرض دمای سرد زیر ۴۰ درجه قرار می گیرد.

هرگز از آب گرم یا گرم برای آب کردن گوشت استفاده نکنید. ممکن است به نظر برسد که هر یک از این گزینه ها روند را سرعت می بخشد، اما آب گرم یا گرم دمای گوشت را تا منطقه خطرناک درجه حرارت بالا می برد. باوم می‌گوید: «این محیطی را ایجاد می‌کند که در آن باکتری‌ها – که در حال حاضر روی یا در گوشت شما وجود دارند – می‌توانند به سرعت رشد کنند. سپس، اگر گوشت به طور ایمن نگهداری نشود یا در دمای مناسب پخته نشود، خطر ابتلا به بیماری های ناشی از غذا وجود دارد.

گوشت منجمد چقدر طول می کشد تا ذوب شود؟

گوشت منجمد در حالی که در دمای خنک (زیر ۴۰ درجه فارنهایت) قرار دارد، به زمان نیاز دارد تا کاملاً ذوب شود. بنابراین، برنامه ریزی از قبل ضروری است تا گوشت شما آماده و در صورت نیاز یخ زدایی شود.

برش های کوچک

این شامل مواردی مانند سینه یا ران مرغ، تکه های گوشت خوک، فیله ماهی و گوشت چرخ کرده می شود.

  • ذوب در یخچال: بیکر می‌گوید برش‌های کوچک‌تر ظرف ۲۴ ساعت یا کمتر در یخچال ذوب می‌شوند.
  • ذوب آب سرد: باوم می گوید: بسته های گوشت (حدود ۱ پوند) حدود یک ساعت یا کمتر طول می کشد تا در آب سرد آب شوند. انتظار داشته باشید برای بسته های ۳ تا ۴ پوندی دو تا سه ساعت صبر کنید.

برش های بزرگ

نمونه‌هایی از برش‌های بزرگ شامل پرندگان کامل، کباب‌ها و سینه‌ها است.

  • ذوب در یخچال: بیکر می گوید: «به عنوان یک دستورالعمل کلی، ۲۴ ساعت طول می کشد تا ۴ تا ۵ پوند گوشت آب شود. بنابراین، یک بوقلمون یا کباب ۱۰ پوندی تقریباً به ۴۸ ساعت زمان نیاز دارد تا کاملاً آب شود.
  • ذوب آب سرد: باوم می‌گوید وقتی اقلام بزرگ‌تر در آب سرد ذوب می‌شوند، حدود ۳۰ دقیقه به ازای هر پوند یخ‌زدایی کامل طول می‌کشد. به خاطر داشته باشید که برای زیر آب بردن تکه های بزرگتر گوشت به یک ظرف بزرگ و مقدار زیادی آب سرد نیاز دارید، پس بر این اساس برنامه ریزی کنید.

آیا می توانید گوشت یخ زده را در یخچال نگهداری کنید؟

اگر گوشت را در یخچال ذوب کرده اید اما آماده پختن آن نیستید، خوشحال خواهید شد که بدانید کمی وقت دارید. ادامه نگهداری آن در یخچال بی خطر است. گوشت قرمز (گوشت گاو، کباب خوک و
باوم می گوید: استیک ها سه تا پنج روز دوام خواهند داشت، در حالی که سایر اقلام (گوشت چرخ کرده، غذاهای دریایی و مرغ) برای یک یا دو روز دوام خواهند داشت.

از سوی دیگر، طبق گفته FDA، گوشتی که با آب سرد یخ زدایی شده است باید فوراً پخته شود.



برگرفته و ترجمه از marthastewart
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۴-۰۹-۰۳ ۲۰:۵۶:۰۳
عناوین بصورت هشتگ: #روش #صحیح #یخ #زدایی #گوشت #طبق #گفته #متخصصان #ایمنی #مواد #غذایی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *