اگر تا به حال بهانه ای برای افراط در شکلات وجود داشته باشد، فردا (۷ جولای) روزی است که عاشقان شکلات در سراسر جهان روز جهانی شکلات را جشن می گیرند.
چه شکلات سفید، شیری یا تیره، روی بیسکویت، کیک یا به تنهایی، ادامه دهید، در این روز جهانی شکلات از خودتان پذیرایی کنید.
در حالی که شکلات تلخ اغلب به عنوان یک گزینه “سالم تر” در نظر گرفته می شود، به زودی ممکن است نگران محتوای چربی در هر گونه ای که انتخاب می کنیم نباشیم. محققان دانشگاه تمپل در ایالات متحده راهی برای استفاده از میدان الکتریکی برای کاهش چربی شکلات مایع در طول فرآیند تولید یافته اند. برای خواندن بیشتر در اینجا کلیک کنید.
و به نظر می رسد تمرکز روی شکلات در طول این هفته ادامه دارد. من روز جمعه در جشن آکادمی جوایز شکلات در لندن شرکت خواهم کرد و برخی از بهترین شکلات های جهان را به رسمیت می شناسم. برندگان لوبیا طلایی – بهترین شکلاتهای لوبیا به بار در دستههای لوبیا به بار – و هر گونه جوایز ویژه اعلام خواهند شد.
تنها دو هفته تا شروع انتشار شماره جولای/آگوست تولید شیرینی، خوانندگان میتوانند منتظر ویژگیهایی در مورد تأثیر برگزیت بر صنعت جهانی شیرینیپزی و همچنین چالشهای مربوط به لعاب و پرداخت باشند. همچنین شامل مصاحبه ای با هاوارد و ویوین وونگ، بنیانگذاران Little Moons و نگاهی به روندهای فناوری بسته بندی شیرینی است.
اگر چیزی وجود دارد که مایلید در مجله یا وب سایت مشاهده کنید، لطفاً تماس بگیرید (ایمیل محافظت شده).
به گفتگو در توییتر بپیوندید @laserstudio_ir یا ما را در فیس بوک یا لینکدین دنبال کنید.
تا دفعه بعد…
برگرفته و ترجمه از confectioneryproduction
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۴-۰۳-۳۰ ۱۳:۳۳:۰۶
عناوین بصورت هشتگ: #روز #جهانی #شکلات #را #جشن #بگیرید