یک گزارش جدید از بازار رنگ‌های غذایی با ترکیب تخصص بازار از Mintel و Leatherhead Food Research نشان می‌دهد که برای اولین بار در سال ۲۰۱۱، ارزش رنگ‌های طبیعی در سطح جهان از رنگ‌های مصنوعی/مصنوعی پیشی گرفته است. سهم کل بازار رنگ‌های غذایی که توسط انواع طبیعی گرفته شده است از یک سوم (۳۴ درصد) در سال ۲۰۰۷ به نزدیک به ۳۹ درصد در سال ۲۰۱۱ افزایش یافته است.

در مقابل، رشد در بازار رنگ‌های مصنوعی/مصنوعی کم‌تر بوده است و ارزش فروش بین سال‌های ۲۰۰۷ و ۲۰۱۱ کمتر از ۴ درصد افزایش یافته است.

این نتایج برای بسیاری از ما تعجب آور نخواهد بود. پس از مطالعه ساوتهمپتون شش در سال ۲۰۰۸، مصرف‌کنندگان به‌خصوص در مورد بیزاری از رنگ‌ها و طعم‌های مصنوعی ابراز علاقه نشان دادند. تولیدکنندگان چاره ای ندارند جز اینکه آنچه را که می خواهند به مصرف کننده بدهند.

روند طبیعی هیچ نشانه ای از کند شدن را نشان نمی دهد و در آینده فکر می کنم شیرینی پزی فقط حاوی مواد طبیعی خواهد بود – به ویژه با توجه به اینکه تولید کنندگان بزرگ شیرینی جات مانند نستله قدم برداشته اند تا تمام مواد مصنوعی را از محصولات خود حذف کنند.



برگرفته و ترجمه از confectioneryproduction
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۴-۰۳-۱۳ ۰۶:۰۷:۰۵
عناوین بصورت هشتگ: #رنگ #های #طبیعی #از #رنگ #های #مصنوعی #پیشی #می #گیرند

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *