در ماه آگوست که دوره آرام سنتی است، زمانی که به نظر می رسد اکثریت بخش شیرینی پزی برای فصل تعطیلات در حال تعطیل شدن هستند – این دوران همچنان در تعدادی از جبهه ها مانند زمان های بی سابقه ای به نظر می رسد.
تنها در این ماه شاهد پیشرفتها و اخبار شگفتانگیز و شگفتانگیزی بودهایم، از جمله پیشرفت علم کاکائو توسط کارگیل، سرمایهگذاری بزرگی از امثال نستله در تأسیسات تحقیقاتی کلیدی در سنگاپور، تا انتهای طیف عجیب و غریبتر، زمانی که Ferrero تیک تاک را به بازار عرضه میکند. فضایی برای آخرین کمپین خود که مطمئناً چیزی کمی متفاوت ارائه می دهد.
به دنبال پیشرفتهای فنی عمده بالقوه برای تأثیرگذاری بر بازار، «تولید قنادی» با علاقهمندی قابل توجهی به کسبوکار نوپای آلمانی، QOA، که بیانیهی مأموریت خود را برای پیشرو بودن در صنعت از طریق جایگزین علمی توسعهیافته خود بیان کرده است، مطالعه کرده است. به کاکائو، که امیدوار است تا سال ۲۰۳۵ در صنعت عادی شود.
فقط زمان نشان خواهد داد که آیا ادعاهای جسورانه پایداری مبتنی بر علم محقق خواهد شد یا خیر، اما در پی حرکت کارگیل به سمت تحقیق در کشاورزی داخلی عمودی برای ارائه محصولات کاکائو انعطاف پذیرتر، به نظر می رسد که فناوری ممکن است راه رو به جلو را برای ارائه راه حل هایی در این زمینه نشان دهد. مبارزه مداوم با مسائل کلیدی کار کودکان و آسیب های زیست محیطی ناشی از جنگل زدایی مرتبط با صنعت.
همانطور که تحلیلگران بخش اشاره کرده اند، تأثیر بالقوه ای که چنین شرکتی می تواند به طور بالقوه بر صنعت داشته باشد بسیار زیاد است – این شرکت فعالانه در حال تبدیل شدن به رقیب اصلی عملیات کشاورزی در غرب آفریقا و آمریکای جنوبی است که هسته اصلی این بخش را تشکیل می دهند. در صورتی که چنین کسب و کارهای مبتنی بر فناوری جایگاه خود را به دست آورند، تولید آنها می تواند به شدت تحت تأثیر قرار گیرد.
با حمایت سطح دولت، تجارت آلمانی به وضوح در نیت خود جدی است، اما اثبات، همانطور که اغلب اتفاق می افتد، در خوردن خواهد بود – آیا مصرف کنندگان مفهوم شکلات طراحی شده آزمایشگاهی را که طعم و مزه آن را تقلید می کند، خریداری خواهند کرد. عنصر اصلی کاکائو؟ این تا حد زیادی به مشخصات طعمی که می تواند ایجاد کند بستگی دارد، اما از قبل به رویکرد خود در دعوت از مردم برای آزمایش خلاقیت هایش اطمینان دارد. در صورت موفقیت در مقیاس جهانی، این بخش می تواند در ۱۰ تا ۱۵ سال آینده کاملاً متفاوت به نظر برسد. وب سایت خود اعلام می کند: “آینده شکلات ۱۰۰٪ بدون کاکائو است”، که مطمئناً در صورت برداشتن گام های تجاری بزرگ، یک انقلاب کلیدی در بخش اصلی خواهد بود.
ادعاهای زیستمحیطی این شرکت به تنهایی قانعکننده هستند – اما با توجه به بسیاری از جوامع کشاورزی که عمدتاً به چنین محصولاتی وابسته هستند، این زمانها برای افرادی نگرانکننده است که اگر یک صنعت در سالهای آینده به شدت تغییر کند. ما فقط باید منتظر بمانیم و ببینیم، اما به نظر می رسد که طلوع عصر دیجیتال پیشرفته پیامدهای بالقوه زیادی دارد.
در تماس باشید (ایمیل محافظت شده) یا از طریق شبکه های اجتماعی: @laserstudio_ir
برگرفته و ترجمه از confectioneryproduction
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۴-۰۱-۱۱ ۱۶:۲۳:۰۵
عناوین بصورت هشتگ: #راهحلهای #مبتنی #بر #فناوری #ممکن #است #کلید #تغییر #شکل #بخش #شیرینیسازی #شکلاتی #باشد