من خوشحالم که این هفته پس از گذراندن وقت با گروه بخش BCCC فدراسیون غذا و نوشیدنی بریتانیا، یک رابطه کاری قوی ایجاد شده است. اگر تعجب می کنید مخفف بیسکویت، کیک، شکلات و شیرینی است.
همانطور که قبلاً اشاره کردم، آنها با مهربانی از من خواستند که چند ماه پیش در کمیته سازماندهی کنفرانس سالانه شرکت کنم و از آن زمان، گسترش دامنه و مزایای کنفرانس یک موضوع کلیدی بوده است.
همانطور که بسیاری از شما می دانید، به ویژه آنهایی که از نزدیک با صنعت شیرینی سازی انگلستان درگیر هستند، این کنفرانس تقریباً ۶۰ سال است که به عنوان یک کنفرانس فناوری، یک ویژگی معمولی بوده است. در حالی که این جنبه مهم است و باید حفظ شود، زمانی که BCCCA آن زمان تحت لوای FDF قرار گرفت، احساس کرد که فضایی برای گسترش دامنه کنفرانس وجود دارد. سال آینده قرار است فراگیرتر از همیشه باشد.
Confectionery Production با BCCC همکاری کرده است تا طیف وسیع تری از غرفه داران رومیزی را شامل شود و کنفرانس را به یک رویداد شبکه ای قوی تر با پیوندهایی از تامین کنندگان از طریق تولید کنندگان به خرده فروشان و سیاست گذاران گسترش دهد و سودمندترین محیط صنعتی را برای غرفه داران، نمایندگان و سخنرانان به طور یکسان ایجاد کند. .
ما به زودی اطلاعات بیشتری در این مورد ارسال خواهیم کرد، اما در عین حال، اگر علاقه مند هستید، در تماس با جان پیتاک در (ایمیل محافظت شده) یا خودم دریغ نکنید. همچنین می توانید برای اطلاعات بیشتر به سایت www.bccc.biz مراجعه کنید.
بهترین ها،
کاترین کولر
تولید شیرینی
(ایمیل محافظت شده)
مطالب مرتبط
برگرفته و ترجمه از confectioneryproduction
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۴-۰۳-۱۳ ۰۶:۴۹:۰۵
عناوین بصورت هشتگ: #دو #دست #بهتر #از #یکی #است