شماره فوریه سپر تولیدی قنادی باید تا به حال روی میزهای شما فرود آمده باشد.

این شامل نگاهی به آنچه در انتظار صنعت شیرینی سازی در سال ۲۰۱۸ است، از جمله یک حرکت بزرگتر به سمت پایداری از نظر کاهش ضایعات و جایگزین های بسته بندی غیر پلاستیکی، و همچنین مقاله ای در مورد تأثیر به اصطلاح انقلاب صنعتی چهارم است. در مورد تولید روزانه شیرینی.

همچنین شامل پیش نمایش هایی برای ProSweets و ISM است که هر دو در پایان این ماه در کلن آغاز می شوند، و همچنین یک مصاحبه اختصاصی با رئیس Caobisco در مورد پیشرفت صنعت از نظر همکاری، آموزش، نوآوری و فرمول مجدد در ۱۸ ماه گذشته

همچنین مقاله‌ای در مورد نحوه کار بخش‌های جهانی کاکائو و شکلات برای حذف جنگل‌زدایی و در عین حال حفظ معیشت کشاورزان به عنوان بخشی از چارچوب‌های اقدام تحت ابتکار کاکائو و جنگل‌ها وجود دارد.

این در واقع آخرین شماره من به عنوان ویراستار تولید شیرینی بود، زیرا در اواخر این ماه برای مقابله با چالش جدیدی خارج از شرکت و صنعت شیرینی سازی ترک می کنم. می‌خواهم از همه به خاطر حمایت‌هایشان در زمان من به عنوان سردبیر تشکر کنم و برای شما بهترین‌ها را برای آینده آرزو کنم. در حالی که من در ProSweets نخواهم بود، بقیه اعضای تیم در سالن ۱۰.۱، جایگاه B021 خواهند بود. برای حضور در بررسی ProSweets/ISM مجله، به آنجا بروید و سلام کنید.



برگرفته و ترجمه از confectioneryproduction
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۴-۰۳-۳۰ ۱۲:۳۴:۰۵
عناوین بصورت هشتگ: #خداحافظ #از #سردبیر #شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *