کیک رافل. کیک های فریل. هر چه اسمشان را بگذارید، فکر می کنم همه ما می توانیم موافق باشیم. کیک های فوق العاده ای هستند باور کردنش سخت است، اما ما برای این سبک باورنکردنی کیک هجوم آورده ایم چندین سال اکنون. تکه های فوندانت آنقدر ظریف و نازک که تقریباً شفاف هستند. به زیبایی کیک را در ردیف روی ردیف زیبایی احاطه می کند. بسیاری از کیک های رفلکس بسیار زیبا صفحات این وبلاگ را زیبا کرده اند. و امروز یک طرح جدید و دیدنی از بانویی داریم که تزئینات فوندانت را روی نقشه قرار داده است. و الهام بخش یکی از محبوب ترین روندهای کیک بود. آره، مگی آستین امروز برگشته است به اشتراک گذاشتن چرخشی عمیق تر، تاریک تر و غنی تر در زواید امضای او. سایه های بنفش، قرمز و آبی در این خیره کننده به نمایش گذاشته شده است خالدار Ombre Frills کیک.

مگی بیشتر در مورد کیک خود به ما می گوید:

این کیک از نقاشی های رنگ روغن جسورانه و گرافیکی مارک روتکو الهام گرفته شده است. من می‌خواستم راهی پیدا کنم تا رنگ‌های غیرمعمول را به روشی غیرمتعارف در کنار هم قرار دهم در حالی که هنوز با تکنیک فوندانت فریلز کار می‌کردم. از آنجایی که زواید به اندازه کاغذ نازک هستند و از حالت اشباع به رنگ محو می شوند، کیفیتی اثیری دارند. اما یک مزیت نیز وجود دارد که برای من جذابیت دارد.»

Magie Austin Fondant Frills |  TheCakeBlog.com

آه برای عشق به زواید زیبا و افسانه ای. این کیک به سادگی نفس گیر است!

اگر تا به حال به این فکر کرده اید که مگی چگونه کیک های نفیس خود را درست می کند، اکنون می توانید دست اول پیدا کنید. او یک کلاس آنلاین در کرافتسی تدریس می کند و تمام نکات، ترفندها و تکنیک های خود را به اشتراک می گذارد! من فقط کلاس مگی را از اول تا آخر تماشا کردم. و باید بگویم که از من الهام گرفته شده است که یک کیک پوشیده از زواید درست کنم. من اکنون زمان زیادی را صرف وبلاگ نویسی می کنم، و نه آنقدر برای پخت و پز و طراحی. اما تکنیک های مگی سرراست و قطعا قابل دستیابی هستند. به علاوه رفتار آرام و دلگرم کننده او همان چیزی است که از یک مربی می خواهید. اگر قبلاً چک نکرده اید، می توانید او را پیدا کنید کلاس Fondant Frills در Craftsy در اینجا.

یک تشکر ویژه از مگی آستین برای به اشتراک گذاشتن چنین طراحی قابل توجهی با ما! ما همیشه هیجان زده هستیم که ملکه فریلز در آن حضور داشته باشد!

فروشندگان و اعتبارات

کیک: کیک مگی آستین
کیک استند: سارا استند

(برچسب‌ها برای ترجمه) آموزش درست کردن ژله‌های فوندانت با مگی آستین



برگرفته و ترجمه از thecakeblog
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۴-۰۱-۲۱ ۰۸:۳۱:۰۶
عناوین بصورت هشتگ: #خالدار #Ombre #Frills

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *