از آنجایی که بریتانیایی ها بیش از یک میلیون تن شکر مصرف می کنند، فشار بر تولیدکنندگان مواد غذایی برای کاهش میزان شکر در محصولاتشان به طور مداوم افزایش می یابد.
اما آیا شکر قهوه ای سالم تر از شکر سفید است و آیا شربت آگاوه سالم تر از شکر معمولی است؟ برنامه Food Unwrapped از کانال ۴ در اوایل این هفته تلاش کرد به این سؤالات پاسخ دهد.
پاسخ: نه.
در طول برنامه “حقیقت در مورد شکر”، مجریان دریافتند که شکر قهوه ای و سفید از همان گیاهان نیشکر بدست می آید و در واقع این ملاس است که به شکر قهوه ای رنگ تیره تر می دهد. با این حال، در واقع هیچ تفاوتی از نظر میزان کالری هر نوع وجود ندارد، این فقط به ترجیحات شخصی بستگی دارد.
در مرحله بعد، مجریان روش تهیه شربت آگاو را کشف کردند – شربت از گیاه آگاوه استخراج می شود و در دمای آهسته پخته می شود و سپس کاهش می یابد. اگرچه مزه آن شیرین تر از شکر معمولی است، اما گفته می شود که شربت آگاوه تأثیر چشمگیری کمتری بر سطح قند خون ما دارد.
این برنامه همچنین به پیشنهاد اتحادیه اروپا برای لغو سهمیه چغندرقند اشاره کرد که قرار است در اکتبر ۲۰۱۷ اجرایی شود. این بدان معناست که تولیدکنندگان چغندرقند قادر خواهند بود به اندازه دلخواه شکر تولید کنند، با این حال، کشاورزان نیشکر کشورهای تولید کننده مانند موریس نگران هستند و انتظار می رود ۲۰۰۰۰۰ نفر از آنها شغل خود را از دست بدهند.
بنابراین اگر چه ما پاسخ دو سوال را داریم، به نظر می رسد هنوز چیزهای زیادی در مورد شکر و تأثیر آن بر بدن ما کشف شود.
برگرفته و ترجمه از confectioneryproduction
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۴-۰۲-۰۸ ۱۹:۴۵:۰۵
عناوین بصورت هشتگ: #حقیقت #در #مورد #شکر