تمرکز زیادی در صنعت شیرینی سازی بر روی مسائل مربوط به تولید کاکائو و به ویژه وضعیت اسفناک کشاورزان کاکائو و خانواده های آنها صورت گرفته است. با این حال، بسیاری از زمینه های دیگر صنعت وجود دارد که باید مورد بررسی قرار گیرند تا اطمینان حاصل شود که پیامدهای سلامتی بالقوه برای کارگران مورد توجه قرار گرفته و می توان از آنها اجتناب کرد.
به ویژه، Solidaridad اخیراً شرایط کاری خطرناک را برای تولیدکنندگان نیشکر در آمریکای مرکزی برجسته کرده است. به گفته مشاور زنجیره تامین، طی دهه گذشته ۲۰۰۰۰ نفر در نتیجه بیماری مزمن کلیوی جان خود را از دست داده اند و مردگان عمدتاً برش دهندگان نیشکر با دستمزد پایین بوده اند که در معرض دمای گرم و کار سخت دستی قرار گرفته اند.
این تحقیق که توسط بنیاد Solidaridad و La Isla آغاز شد، توسط یک کنسرسیوم علمی بین المللی انجام شد. این نشان داد که تغییرات آب و هوایی و کشت تک، و همچنین افزایش دما در دهه گذشته در کنار افزایش رقابت سیستمهای مکانیکی، مشکل را برای این گروه از کارگران تشدید کرده است.
تخمین زده می شود که صنعت غذا و نوشیدنی تا ۹۰ درصد نیشکر تولید شده در آمریکای مرکزی را تشکیل می دهد، اما به گفته Solidaridad، در این صنعت کمی برای رفع این مشکل انجام شده است.
شاید وقت آن رسیده است که بخش های غذا و نوشیدنی اذعان کنند که بیماری ناشی از شرایط کار است و منابعی را اختصاص دهند و دستورالعمل هایی را برای تامین کنندگان اجرا کنند؟ اگر قرار است زندگی و سلامت افرادی که در سراسر زنجیره تامین مواد غذایی کار می کنند، بهبود یابد، هنوز کوه بزرگی برای بالا رفتن وجود دارد. واضح است که تا به حال فقط سطح آن را خراشیده ایم. کمک به بهبود زندگی کشاورزان کاکائو یک شروع است، اما این صنعت از اینجا به کجا می رود؟
برگرفته و ترجمه از confectioneryproduction
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۴-۰۱-۱۷ ۱۵:۱۵:۰۵
عناوین بصورت هشتگ: #حفاظت #از #نیروی #کار