برنامههای کنفرانس جهانی شیرینیپزی ما در بروکسل، بلژیک، با رویداد ما در ۱۲ سپتامبر برای برجسته کردن تحولات کلیدی پایداری و نوآوری در سراسر بخش ما، به شکلگیری ادامه میدهند.
مطمئناً برای رویداد امسال کمبودی وجود نخواهد داشت، زیرا این بخش در سال گذشته با چالشهای متعددی روبرو بوده است که شاهد بوده است صنعت در انطباق شیوههای عملیاتی خود بر این اساس واکنش نشان داده است. (ویدیوی پیش نمایش ما را برای نمایش اینجا ببینید).
اما یک چیز مطمئن است، بخش شیرینیپزی همچنان به راهپیمایی خود ادامه میدهد، زیرا تقاضا در تمام انتهای طیف نسبتاً شناور است، زیرا مصرفکنندگان همچنان به دنبال غذاهای بسیار مورد نیاز هستند.
در مورد رویداد ما، در میان برنامههای اصلی ما برای نمایشهای امسال، ما Cargill، Tony’s Chocolonely، Ferrero، Caobisco، Mintel و FMCG Gurus را داریم، که برنامهای متنوع و پویا را تضمین میکند که هدف آن آموزش و سرگرمی به همان اندازه است. ما همچنین یک روز تجربه طعم شکلات را در ۱۳ سپتامبر اضافه کردهایم که در پایتخت بلژیک خوب است.
برنامه ما اکنون نزدیک به اتمام است، بنابراین ما به آخرین فرصت های تجاری خود در این رویداد نزدیک شده ایم، بنابراین اگر مایلید در چهارمین دوره کنفرانس ما که به مناسبت ۹۰ سالگی تولید شیرینی سازی است، شرکت نکنید، پس از آن خودداری کنید. از دست بدهید، فوراً در این ماه تماس بگیرید. لطفاً برای جزئیات بیشتر به مدیر تبلیغات کریس میر ایمیل بزنید (ایمیل محافظت شده)
در حال حاضر، یک تشکر بزرگ از همه کسانی که تا کنون با این رویداد همکاری داشته اند، بنابراین ما بسیار مشتاقانه منتظر استقبال شما در بروکسل تا چند ماه دیگر هستیم.
در تماس باشید (ایمیل محافظت شده) یا از طریق رسانه های اجتماعی @laserstudio_ir و صفحات لینکدین ما
برگرفته و ترجمه از confectioneryproduction
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۴-۱۰-۰۴ ۱۹:۵۱:۱۹
عناوین بصورت هشتگ: #حتما #بخشی #از #جشن #های #نودمین #سالگرد #ما #در #چهارمین #دوره #کنفرانس #جهانی #شیرینی #پزی #باشید