۲۸ فوریه ۲۰۱۲ – پایداری موضوع گفتگوی این هفته است که توسط Mars Chocolate در آمریکای شمالی آغاز شد و یک باغ خورشیدی را در یک کارخانه تولیدی در نوادا افتتاح کرد که ۱۰۰٪ برق را در ساعات اوج کار تامین می کند.
مایک ویتمن، معاون تامین، میگوید: در Mars Chocolate آمریکای شمالی، ما این فرصت را داریم که در جهان تغییر ایجاد کنیم. ما به سرمایهگذاریهایی که برای اطمینان از استفاده مسئولانه از منابع زمین انجام میدهیم افتخار میکنیم. این جدیدترین باغ خورشیدی ما را به اهدافمان برای از بین بردن ردپای کربن در سایت هایمان تا سال ۲۰۴۰ و استفاده ۱۰۰ درصد از انرژی های تجدیدپذیر نزدیک می کند.
این باغ خورشیدی دارای ۲۱۱۲ پنل خورشیدی روی زمین در ۴.۴ هکتار است و بزرگترین تاسیسات خورشیدی توسط یک تولید کننده مواد غذایی در نوادا است. این تاسیسات هر سال ۱۲۵۸ مگاوات ساعت برق بدون آلایندگی تولید می کند که ۸۶۷ تن گاز گلخانه ای را جبران می کند – معادل حذف تقریبا ۱۷۰ وسیله نقلیه از جاده. این پروژه به اندازه مصرف سالانه ۱۱۵ خانوار نوادا انرژی تولید خواهد کرد.
Mars تنها سازندهای نیست که روی بهبود تلاشهای پایداری خود کار میکند، شرکت Hershey یکی دیگر از بازیگران بزرگ است که اخیراً اعلام کرده است که سه تا از تأسیسات تولیدی آن در پنسیلوانیا به وضعیت زبالههای صفر تا دفن زباله دست یافتهاند.
این روند در حال انتقال به شرکت های کوچک تا متوسط است که روی استفاده از بسته بندی پایدار تمرکز دارند. برای مثال، Miss Muffet & Co تصمیم گرفته است تا طیف وسیعی از شیرینیهای ممتاز خود را با استفاده از مواد مبتنی بر سلولز کمپوستپذیر Innovia Films، Natureflex بپیچد.
نیاز به پایداری توسط مصرفکنندگان و همچنین دولتها هدایت میشود، و اگرچه به نظر میرسد در حال حاضر مد شده است، فکر میکنم که هزینه و کارایی همیشه فاکتورهای اصلی در نظر گرفتن نخواهند بود.
مطالب مرتبط
برگرفته و ترجمه از confectioneryproduction
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۴-۰۲-۲۱ ۱۴:۵۳:۰۵
عناوین بصورت هشتگ: #جنون #پایداری