مضامین دوگانه اصلی پایداری و نوآوری برای کنفرانس جهانی شیرینی‌پزی امسال در قلب آنچه که صنایع به‌طور قابل‌توجهی انعطاف‌پذیر ما را هدایت می‌کند، باقی می‌ماند، و ما در هفته آینده نکات کلیدی زیادی را برای نسخه ۲۰۲۴ پیش‌بینی می‌کنیم.

در حالی که غیرقابل انکار است که کل بخش غذا و نوشیدنی در چند سال گذشته پس از همه‌گیری، مجموعه‌ای از چالش‌های پیچیده و پایدار را تحمل کرده است که شامل تأثیر درگیری‌های جاری در اوکراین و غزه، آشفتگی اقتصادی و فشارهای تورمی مرتبط بوده است. حتی برای بزرگ‌ترین شرکت‌هایی که در سراسر صنایع ما فعالیت می‌کنند، آزمایش‌هایی انجام داده‌اند.

این موضوع همراه با نگرانی‌های نظارتی عمده در مورد قوانین EUDR طراحی شده برای اطمینان از اینکه زنجیره‌های تامین کالاهای اصلی از جمله کاکائو بدون جنگل‌زدایی هستند، و همچنین ارائه حمایت از حقوق بشر و شفافیت بیشتر در شیوه‌های منبع‌یابی که قرار است در پایان این مقاله معرفی شوند. سال چالش‌های بیشتری را برای صنایعی که در بسیاری از موارد، هنوز با اثرات ضربه‌ای کووید-۱۹ بر کسب‌وکارشان سروکار دارند، ارائه می‌کند.

تا آنجا که به پایداری مربوط می شود – این موضوع به خودی خود یک موضوع بزرگ است که جنبه های مختلفی دارد که همه چیز را در بر می گیرد، از نحوه پاسخگویی شرکت ها به نیاز به مسئولیت پذیری بیشتر از نظر زیست محیطی در عملیات تولید مستقیم، و طراحی تجهیزات تا از طریق در نظر گرفتن منبع محصول و حصول اطمینان از اینکه تجارت تا حد امکان شفاف و اخلاقی انجام می شود، از انرژی کارآمدتر و انعطاف پذیرتر باشید.

مایه دلگرمی است، برای هرکسی که طی سال‌ها مجلات تولید شیرینی‌پزی، و داستان‌ها و ویدئوهای وب‌سایت ما را خوانده است، در واقع پیشرفت‌های بزرگی در همه این زمینه‌ها برداشته شده است، اما واضح است که کارهای بیشتری باید انجام شود. با ارائه‌هایی از قبیل Cargill، Ferrero، Caobisco و Tony’s Chocolonely، مطمئناً به این موضوعات پایداری در نحوه واکنش صنعت به رویدادهای جهانی پرداخته می‌شود.

از جنبه نوآوری، کنفرانس ما به طور قطع قرار است برخی از نوآوری های تجهیزات قوی را در قالب ماشین آلات جدید کروگر و سالکر به نمایش بگذارد، و همچنین بازتابی در مورد اینکه چگونه شرکت ها می توانند برای ترکیب فناوری های خود با یکدیگر همکاری کنند، که موضوع مورد بحث خواهد بود. ارائه DT&G Ltd در سال جاری.

البته نوآوری جالبی در محصول نهایی ارائه خواهد شد که با یک نقطه عطف به یاد ماندنی برای Ferrero مشخص شده است، با نام تجاری Nutella آن ۶۰ ساله می شود، که بخشی از ارائه آن در رویداد امسال خواهد بود، و ما در مورد محصولات جدید و چگونگی آن خواهیم شنید. شیرینی‌پزی باعث می‌شود از کسب‌وکار بریتانیایی Plamil Foods احساس کنیم، و همچنین بسیاری از نوآوری‌های مواد تشکیل دهنده که دیدگاه متعادلی از عملکرد این بخش ارائه می‌دهد.

همه موضوعات فوق و بسیاری موارد دیگر علاوه بر این در رویداد هفته آینده ما در کانون توجه قرار خواهند گرفت – بنابراین اگر هنوز در تاریخ ۱۲ سپتامبر با ما ثبت نام نکرده اید، لطفاً از طریق این پیوند مستقیم این کار را انجام دهید، زیرا این یک علامت مناسبت ویژه است. نودمین سالگرد انتشار ما با توجه به اینکه دنیای رسانه، مانند بسیاری دیگر از حوزه‌های صنعت، به سطوح قابل توجهی از تحول دیجیتال ادامه می‌دهد، در واقع تغییرات زیادی در بخش ما به ویژه در چند دهه گذشته رخ داده است.

بنابراین در اینجا مشتاقانه منتظر دیدار هر چه بیشتر شما در هفته آینده در بروکسل هستیم، که همچنان مکانی بسیار ویژه برای بخش شیرینی‌پزی و مکانی عالی برای بحث، گفتگو و شبکه‌سازی است – که شامل جشن‌های ما برای ۹ دهه در این صنعت است. پس از جوایز سالانه ما که در سراسر صنایع ترکیبی ما، برتری را جشن می گیرد، یک پایان مناسب برای رویداد ما تشکیل خواهد داد.

اگر سؤال دیگری در مورد رویداد دارید، به من خط بزنید (ایمیل محافظت شده) یا از طریق رسانه های اجتماعی @laserstudio_ir یا در صفحات لینکدین ما



برگرفته و ترجمه از confectioneryproduction
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۴-۰۹-۰۴ ۱۴:۲۷:۰۶
عناوین بصورت هشتگ: #توسعه #پایدار #نوآوری #در #قلب #کنفرانس #جهانی #شیرینی #جات #باقی #مانده #است

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *