۲ دسامبر ۲۰۱۱ – من به تازگی از یک نمایشگاه شیدایی مواد غذایی اروپا برگشتم، و اگرچه این نمایشگاه عمدتاً یک نمایشگاه مواد غذایی است، قطعاً چیزهای زیادی برای دیدن مربوط به بخش شیرینی و نانوایی وجود داشت.

من تازه امروز به دفتر برگشتم، اما زمانی برای توقف و نفس کشیدن وجود ندارد، من در حال برنامه ریزی برای شماره فوریه مجله خود هستم که شامل یک پیش نمایش بزرگ از Prosweets & ISM است. اگر می‌خواهید در پیش‌نمایش گنجانده شوید، لطفاً اطلاعاتی را ارسال کنید که جزئیات آنچه را که در غرفه خود به نمایش می‌گذارید، و همچنین شماره غرفه خود را ارسال کنید. اگر تصاویر را داشته باشید نیز بسیار خوب هستند! آخرین مهلت ارسال مقالات ۲۴ دسامبر است.

مطالب مرتبط



برگرفته و ترجمه از confectioneryproduction
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۴-۰۱-۳۱ ۱۷:۵۹:۰۵
عناوین بصورت هشتگ: #تهیه #شیرینی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *