حلوا یکی از دسرهای سنتی و خوشمزه‌ایرانی است که در مناسبت‌های مختلف مانند عید، شب یلدا، مراسم ختم و ترحیم و غیره سرو می‌شود. حلوا را می‌توان با مواد مختلفی مانند آرد، شیر، خرما، کدو، لوز و غیره درست کرد. اما یکی از رایج‌ترین و محبوب‌ترین نوع حلوا، حلوای آرد قنادی است که با آرد سفید، شکر، روغن، گلاب، زعفران و هل تهیه می‌شود. این حلوا دارای رنگ زرد روشن، عطر گلاب و زعفران و طعم شیرین و خوشمزه‌ای است که بسیار مقوی و مغذی است. حلوای آرد قنادی را می‌توان به صورت کاسه‌ای یا قالبی سرو کرد و با خلال پسته، بادام، گل محمدی و مربای کدو حلوایی تزیین کرد. این حلوا را می‌توانید با پیمانه لیوان برای مراسم ختم و ترحیم هم درست کنید. در سایت لیزراستودیو به تهیه حلوا با آرد قنادی می پردازیم.

حلوا با آرد قنادی

حلوا با آرد قنادی

مواد لازم حلوا با آرد قنادی

برای تهیه حلوا با آرد قنادی به مواد زیر نیاز دارید:

  • آرد قنادی ۵ کیلو (حدود ۲۵ لیوان)
  • شکر ۲۰ لیوان (دسته‌دار فرانسه)
  • آب جوش ۱۰ لیوان
  • گلاب ۱ لیوان
  • کره شکلی ۲ عدد ۲۰۰ گرمی
  • روغن جامد ۱ کیلو
  • روغن مایع ۱ لیتر (روغن مایع پخت و پز)
  • زعفران دم کرده غلیظ ۱/۵ گرم
  • هل بستگی به ذائقه شما دارد
نهیه حلوا

نهیه حلوا

این مقادیر برای تهیه حلوا برای مراسم ختم و ترحیم مناسب است. اگر می‌خواهید حلوا را برای خودتان یا خانواده‌تان درست کنید، می‌توانید مقادیر را کمتر کنید. برای مثال، برای یک کیلو آرد قنادی، حدود چهار لیوان شکر، دو لیوان آب جوش، نیم لیوان گلاب، ۲۰۰ گرم کره، ۲۰۰ گرم روغن جامد، ۲۰۰ میلی لیتر روغن مایع و ۱/۲۰ گرم زعفران دم کرده لازم است.

برای خرید عمده یا تکی لوازم جشن و تولد (تاپر، شمع …) لوازم قنادی و لوازم آتش بازی مجاز با ما در تماس باشید
تلفن ثابت : ۹۱۰۰۹۲۸۹-۰۲۱ | تلفن همراه :۰۹۰۳۷۸۹۲۶۱۵

طرز تهیه با آرد قنادی

اول شکر و آب جوش را روی حرارت متوسط قرار دهید و هم نزنید تا شکرک نزند. همین که از اطراف ظرف حباب‌ها تشکیل شدند، یک دور هم بزنید. وقتی شکر کامل حل شد، گلاب اضافه کنید و کنار بگذارید تا خنک شود.

سپس آرد خام را سه بار الک کنید و با حرارت پایین تفت دهید تا خامی آرد کاملا گرفته شود ولی رنگش تیره نشود. اگر دوست دارید رنگ حلوایتان قهوه‌ای باشد، زیاد تفت بدهید ولی اگر خواستید رنگش زرد روشن باشد، نباید بیشتر از حد نرمال تفت بخورد. مقدار تفت دادن آرد به مقدار و نوع آرد بستگی دارد. (این مقدار حدود سه ساعت زمان برد.)

بعد از اینکه خامی آرد گرفته شد، از رو گاز بردارید و دوباره الک کنید. این مرحله حتما آرد را الک کنید. بعد دوباره بزارید رو حرارت و کره‌ی به دمای محیط رسیده را اضافه کنید و تفت بدهید. سپس روغن جامد و روغن مایع را اضافه کنید. همش را نریزید، کم کم اضافه کنید و هم بزنید.

در ادامه یکم با دستتان از حلوا بردارید و تست کنید. اگر دیدید مثل خمیر منسجم می‌شود، روغنش کافی است ولی اگر دیدید پودر می‌شود، روغن لازم است یکم دیگه هم اضافه کنید و از رو حرارت بردارید. هل را الک کنید و مخلوط کنید.

قسمت مهم اضافه کردن شیره است. همه شربت را یک جا نریزید، کم کم اضافه کنید. یک ملاقه شیره را اضافه کنید و یک مقدار هم زعفران روش اضافه کنید و تند تند هم بزنید. دوباره یکی دو ملاقه شهد از روش زعفران همین روال ادامه بدهید. تست کنید ببینید اندازه شیرینیش کافی است یا نه. اگر دوست ندارید حلوا شل باشد، همه شیره را اضافه نکنید. تا گرم است از مولد استفاده کنید. به راحتی از مولد در می‌آید. نیازی به چرب کردن نیست. چون سرد بشود می‌شکند. می‌توانید با خلال پسته، بادام، گل محمدی و مربای کدو حلوایی تزیین کنید.

حلوا با شیره

حلوا با شیره

سخن آخر

حلوا با آرد قنادی یکی از دسرهای سنتی و خوشمزه ‌ایرانی است که با مواد ساده و ارزان قیمت تهیه می‌شود. این حلوا دارای رنگ زرد روشن، عطر گلاب و زعفران و طعم شیرین و خوشمزه‌ای است که بسیار مقوی و مغذی است. حلوای آرد قنادی را می‌توان به صورت کاسه‌ای یا قالبی سرو کرد و با خلال پسته، بادام، گل محمدی و مربای کدو حلوایی تزیین کرد. این حلوا را می‌توانید با پیمانه لیوان برای مراسم ختم و ترحیم هم درست کنید. خرید این محصولات با قیمتی ارزان و باور نکردنی با ما از طریق شبکه اجتماعی لیزراستودیو و فروشگاه آنلاین در ارتباط باشید.

سوالات متداول

  1. آیا می‌توان حلوا را بدون آرد درست کرد؟ بله، می‌توان حلوا را بدون آرد درست کرد. برای این کار می‌توانید از مواد دیگری مانند کدو حلوایی، شیر، خرما، کدو، لوز و غیره استفاده کنید. برای مثال، برای تهیه حلوا با کدو حلوایی، کافی است کدو حلوایی را با شیر بپزید و پوره کنید و با شکر، گلاب، زعفران و هل مخلوط کنید و به شکل دلخواه فرم دهید.
  2. آیا می‌توان حلوا را با آرد گندم درست کرد؟ بله، می‌توان حلوا را با آرد گندم درست کرد، اما باید توجه داشت که آرد گندم باعث می‌شود حلوا کدر شود و رنگ زیبای زعفرانی را از دست بدهد. برای تهیه حلوا با آرد گندم، کافی است آرد را با روغن تفت دهید و با شیره شکر، گلاب، زعفران و هل مخلوط کنید و به شکل دلخواه فرم دهید.
  3. آیا می‌توان حلوا را با آرد برنج درست کرد؟ بله، می‌توان حلوا را با آرد برنج درست کرد. آرد برنج باعث می‌شود حلوا شما شفاف‌تر و خوشرنگ تر شود. برای تهیه حلوا با آرد برنج، کافی است آرد برنج را با روغن تفت دهید و با شیره شکر، گلاب، زعفران و هل مخلوط کنید و به شکل دلخواه فرم دهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *