دوباره آن زمان از سال است – زمان نمایش – و در شماره نوامبر تولید شیرینی، ما مشتاقانه منتظر دو مورد از مهمترین رویدادهای صنعت هستیم که قبل از پایان سال ۲۰۱۴ برگزار می شود. تولید گلفود از ۹ تا ۱۱ نوامبر در مرکز تجارت جهانی دبی و مواد بهداشتی اروپا و مواد طبیعی ۲۰۱۴ از ۲ تا ۱۴ دسامبر در آمستردام RAI هلند برگزار می شود.

تیم CP در هر دو رویداد شرکت خواهد کرد، و مانند همیشه، اگر می‌خواهید درباره فرصت‌های تبلیغاتی یا سرمقاله در مجله یا آنلاین صحبت کنید، مایلیم برای گپ با شما ملاقات کنیم، پس با ما تماس بگیرید.

جاناتان توماس، تحلیلگر اصلی در Leatherhead Food Research، با تمرکز موضعی بر روی مواد تشکیل دهنده سالم در این موضوع، روند جایگزین های سالم تر را در نظر می گیرد و Waldemar Buxmann، مدیر تحقیق و توسعه Sternchemie، نتایج آزمایش های مربوط به استفاده از لسیتین آفتابگردان را گزارش می دهد. جایگزینی برای لسیتین سویا در تولید محصولات پخته شده، شکلات و شیرینی.

همچنین در این شماره، سوزان بیرکبک، متخصص برنامه‌های کاربردی، DuPont Nutrition & Health، به این موضوع می‌پردازد که چگونه مواد شیرینی‌پزی سنتی را می‌توان جایگزین چیزی «سالم‌تر» کرد و کتی وایس، مدیر روابط عمومی و ارتباطات، Toothfriend International، در نظر می‌گیرد که چرا مصرف‌کنندگان به طور فزاینده‌ای خواهان شکر سالم‌تر هستند. شیرینی فروشی رایگان

ما همچنین با مارک رایان، مدیر نوآوری، بسته بندی TRM، نگاهی به بسته بندی می اندازیم، که در مورد اینکه چگونه بسته بندی مناسب می تواند به اطمینان حاصل شود که برند شما همیشه یک قدم جلوتر از رقبا است، بحث می کند. سیمون وایت، مدیر توسعه کسب و کار Protravel، همچنین توضیح می دهد که چگونه استفاده از تبلیغات روی بسته می تواند به برندها کمک کند تا بدون کاهش قیمت ها برجسته شوند.

و در نهایت، Raghavendra Verma گزارش می دهد که چگونه بخش های شیرینی و نانوایی در هند در تلاش برای افزایش استانداردها به منظور تجمیع فروش صادراتی هستند.

یک مشکل سپر، من مطمئن هستم که شما موافق هستید. لذت ببرید…



برگرفته و ترجمه از confectioneryproduction
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۴-۰۱-۳۱ ۱۷:۲۴:۰۵
عناوین بصورت هشتگ: #تمرکز #بر #سلامت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *