۱۴ اکتبر ۲۰۱۱ – این هفته من در کنفرانس Sweet Tec شرکت کردم که به روندها و نوآوری ها در بازار شیرینی پزی می پردازد.

روز اول کنفرانس بر روی استویا متمرکز بود، به ویژه از آنجایی که کمیسیون EC یک سند کاری را مبنی بر تایید اتحادیه اروپا گلیکوزیدهای استویول در ابتدای ژوئیه ۲۰۱۱ ارائه کرد. انتظار می رود تا پایان سال جاری تایید رسمی شود.

استفان کرنس، رئیس Application Confectionery در Wild، در مورد استفاده خاص از استویا در شیرینی پزی صحبت کرد. او بر روی گزینه‌های محصول چند جانبه و همچنین چالش‌های فنی و الزامات قانونی پیش‌بینی‌شده در هنگام توسعه شیرینی‌سازی شکر شیرین استویا تمرکز کرد.

Kurt Rosenplenter از Nordzucker ارائه‌ای از شیرین‌کننده‌های طبیعی در دسترس قنادی‌ها و نکات منفی و فواید هر یک را ارائه کرد. جالب توجه خاص شیرین کننده Thaumatin (E957) بود که نشان داده شده است که اثرات هم افزایی با استویول گلیکوزیدها دارد. اگرچه هر دو شیرین کننده نت های تلخی را نشان می دهند، در مطالعات ثابت شده است که افزودن ۰.۵ تا ۴ppm Thaumatin برای کاهش قابل توجه نت های تلخ استویول گلیکوزیدها کافی است.

در حال حاضر کشورهای بسیار کمی وجود دارند که استفاده از گیاه استویا را بدون قید و شرط پذیرفته باشند. ژاپن، پاناما، کره و شیلی از جمله کسانی هستند که استفاده از آن را تایید کرده اند. کریستینا لوتز از Ricola در سخنرانی خود توضیح داد که این عدم پذیرش در سطح جهانی باعث شده است که Ricola قطره ۱۴ گیاهی خود (حاوی استویا) را در پاناما راه اندازی کند، جایی که ثابت شده است که بسیار محبوب است.

در روز دوم کنفرانس، تمرکز از استویا به موضوع صرفه جویی در انرژی و بهره وری تولید تغییر کرد.

ارهارد هیلکر از Chocotech یک روش کارآمد انرژی جدید برای تولید شیرینی های شکری ارائه کرد. سیستم جدید Ecograv مواد خام را با مواد جامد بالاتر (۹۸ درصد) وارد فرآیند می کند، به این معنی که آب کمتری در حین پخت و پز (در صورت نیاز به پخت و پز) تولید می شود که باید حذف شود.

جولین مورون از Dumoulin و دکتر Rainer Bastian از Driam Anlagenbau هر دو در مورد تجهیزات پاننگ و پوشش ارائه کردند، در مورد طراحی ماشین برای شیرینی بدون شکر و شکر و نوآوری های جدید در پوشش مداوم بحث کردند.

کنفرانس Sweet Tec بسیار آموزنده بود و قطعا ارزش بازدید را داشت. برای اطلاعات بیشتر در مورد کنفرانس، آن را در شماره نوامبر بررسی خواهم کرد.

مطالب مرتبط



برگرفته و ترجمه از confectioneryproduction
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۴-۰۱-۱۱ ۱۴:۴۵:۰۵
عناوین بصورت هشتگ: #تمرکز #آب #نبات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *