بر اساس تحقیقات جدید که سیستمی را در مغز شناسایی کرده است که شیرینی و انرژی غذا را حس کرده و یکپارچه می کند، مصرف شیرین کننده های مصنوعی می تواند اشتهای ما را تا ۳۰ درصد افزایش دهد.

مطالعه‌ای روی مگس‌های میوه توسط مرکز چارلز پرکینز دانشگاه سیدنی و موسسه تحقیقات پزشکی گاروان نشان داد افرادی که بیش از پنج روز در معرض رژیم غذایی حاوی شیرین‌کننده‌های مصنوعی قرار گرفتند، پس از دریافت شیرینی طبیعی، ۳۰ درصد کالری بیشتری مصرف کردند. غذا.

پروفسور گرگ نیلی، دستیار محقق از دانشکده علوم دانشگاه سیدنی، گفت: پس از قرار گرفتن در معرض رژیم غذایی حاوی شیرین کننده مصنوعی سوکرالوز، دیدیم که حیوانات شروع به خوردن بسیار بیشتری کردند.

از طریق بررسی سیستماتیک این اثر، متوجه شدیم که در درون مراکز پاداش مغز، احساس شیرین با محتوای انرژی ادغام شده است. وقتی شیرینی در مقابل انرژی برای مدتی از تعادل خارج می شود، مغز مجدداً تنظیم می شود و کل کالری مصرفی را افزایش می دهد.

وی افزود: مصرف مزمن شیرین کننده مصنوعی، شدت شیرینی قند مغذی واقعی را افزایش می دهد و سپس انگیزه حیوان را برای خوردن غذای بیشتر افزایش می دهد.

محققان با استفاده از این پاسخ به رژیم های غذایی شیرین شده مصنوعی، یک شبکه عصبی جدید را ترسیم کردند که طعم غذا را با محتوای انرژی متعادل می کند. نیلی توضیح داد که این مسیر بخشی از یک واکنش گرسنگی حفظ شده است که در واقع طعم غذای مغذی را در هنگام گرسنگی بهتر می کند.

محققان همچنین دریافتند شیرین‌کننده‌های مصنوعی باعث افزایش بیش‌فعالی، بی‌خوابی و کاهش کیفیت خواب می‌شوند – رفتارهایی که با گرسنگی خفیف یا حالت ناشتا بودن سازگار است – با اثرات مشابهی روی خواب که قبلاً در مطالعات انسانی گزارش شده بود.

با تکرار مطالعه با استفاده از موش، آزمایشگاه پروفسور هربرت هرتزوگ از گاروان افزایش قابل توجهی در مصرف غذا پیدا کرد و مسیر عصبی درگیر مانند مگس میوه بود.

هرتزوگ گفت: «این یافته‌ها بیشتر این ایده را تقویت می‌کند که انواع «بدون قند» غذاها و نوشیدنی‌های فرآوری‌شده ممکن است آن‌طور که پیش‌بینی می‌کردیم بی‌اثر نباشند. شیرین‌کننده‌های مصنوعی در واقع می‌توانند نحوه درک حیوانات از شیرینی غذای خود را تغییر دهند، با اختلاف بین شیرینی و سطح انرژی که باعث افزایش مصرف کالری می‌شود.

شاید بهتر است به طور کلی از شکر دوری کنیم؟

تا دفعه بعد…



برگرفته و ترجمه از confectioneryproduction
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۴-۰۴-۰۴ ۱۰:۳۱:۰۹
عناوین بصورت هشتگ: #تلخ #شیرین

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *