یافتههای یک نظرسنجی کارگیل در این ماه که نشان داد ۷۰ درصد از مصرفکنندگان در اروپا مایل به پرداخت بیشتر برای طیفهای شکلات با منبع پایدار هستند، لحظهای تاریخی است.
در حالی که برنامه های پایداری به طور فزاینده ای در طول دو دهه گذشته اجرا شده است، به طور سنتی یک علامت سوال وجود دارد که آیا این امر عمدتاً ناشی از شناخت صنعت از نیاز به تغییرات فوری است یا توسط خود مصرف کنندگان.
اکنون منصفانه است که بگوییم هر دو سناریو درست هستند – اما آخرین مطالعه از Cargill تأکید می کند که اکثریت واضح مشتریان – به ویژه نسل های جوان تر، با خرید اخلاقی به عنوان یک مفهوم هماهنگ تر هستند. این امر به ویژه برای تولیدکنندگانی که در حال حرکت به سمت جلو هستند مهم است، و نشان میدهد که اکنون تقاضا و تمایل زیادی برای بهبود سریع شرایط در مناطق کلیدی تولید کاکائو در غرب آفریقا در غنا و ساحل عاج وجود دارد.
در نتیجه، مایه دلگرمی است که ابتکارات عمده ای مانند ابتکار کاکائو و جنگل ها (CFI) که دو سال پیش بین دولت های منطقه و شرکت های کلیدی شیرینی پزی و سازمان های مدنی به توافق رسیدند، به راهی برای ارائه برنامه های بسیار مورد نیاز برای مقابله با جنگل زدایی اشاره کردند. و همچنین پرداخت های متفاوت درآمد زندگی ۴۰۰ دلار به ازای هر تن به عنوان حق بیمه قابل پرداخت توسط تولیدکنندگان برای کمک مستقیم به کشاورزان نیز یک نقطه عطف کلیدی بود.
اینها پله های قابل توجهی در مسیر حل بسیاری از مسائل مرتبط با فقر اساسی در منطقه هستند، که به نظر می رسد توافقی متفق القول وجود دارد که سطوح بیشتری از اقدامات هماهنگ و هماهنگ در همه جبهه ها برای تأثیرگذاری بر ۱.۵ میلیون کودک مورد نیاز است. متأسفانه هنوز هم اخیراً گزارش شده است که تحت تأثیر کار کودکان قرار گرفته است.
با این حال، با پوشش اخیر جلسه مشارکت بنیاد جهانی کاکائو، که بهدلیل شیوع همهگیری به صورت دیجیتالی برگزار شد، کاملاً واضح بود که اکثر صنعت بر این باور هستند که آینده بخش کاکائو به شدت به حمایت از آنها وابسته است. جوامع کشاورزی که در انتهای بخش قرار دارند.
بیایید امیدوار باشیم در سال ۲۰۲۱، سالی روشنتر در پیش باشد، جایی که زندگی ممکن است در نهایت به چیزی نزدیک به واقعیت بازگردد و تلاشهای صنعت، سازمانهای مدنی و سازمانهای خیریه مانند Fairtrade و Rainforest Alliance میتوانند در نهایت به سمت ارائه کامل پایداری بلندپروازانه حرکت کنند. اهداف
نیل بارستون، سردبیر تولید شیرینی.
در تماس باشید (ایمیل محافظت شده) یا از طریق شبکه های اجتماعی: @laserstudio_ir
برگرفته و ترجمه از confectioneryproduction
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۴-۰۲-۰۸ ۱۷:۰۹:۰۵
عناوین بصورت هشتگ: #تقاضای #مصرف #کننده #برای #شیرینی #های #تولید #شده #با #اخلاق #به #رشد #خود #ادامه #می #دهد