از آنجایی که این صنعت به تلاش برای کاهش قند و فرمول مجدد محصولات شیرینی پزی بسیار محبوب ادامه می دهد، تغییر در دستور العمل نوتلا پخش شده با شکلات فندقی باعث سروصدا در میان مصرف کنندگان شده است.
بر اساس گزارش گروه مصرف کننده Verbraucherzentrale Hamburg، شکلات پرطرفدار اکنون حاوی ۸.۷ درصد شیر خشک بدون چربی است، در حالی که قبلاً ۷.۵ درصد بود. اشاره می کند که رنگ محصول روشن تر است، با این فرض که شیر خشک بیشتری به هزینه کاکائو اضافه شده است.
در حالی که Ferrero مقدار دقیق کاکائو در هر شیشه نوتلا را مشخص نمی کند، هنوز مشخص نیست که آیا محتویات سایر مواد مانند شکر یا روغن پالم تغییر کرده است.
Verbraucherzentrale Hamburg با استناد به جدول ارزش غذایی، می گوید محتوای قند به ۵۶.۳٪ (قبلا ۵۵.۹٪) افزایش یافته است، اما محتوای چربی اندکی به ۳۰.۹٪ (قبلا ۳۱.۸٪) کاهش یافته است.
یکی از سخنگویان Ferrero میگوید: «تنظیمات جزئی در دستور غذای نوتلا صورت گرفته است. محتوای فندق، کاکائو، شکر و روغن پالم بدون تغییر باقی می ماند. تنظیم دقیق شامل جایگزینی پودر آب پنیر با مقداری معادل (۲.۱ گرم / ۱۰۰ گرم محصول کل) پودر شیر (از ۶.۶٪ تا ۸.۷٪ از کل محصول) است.
“این ما را قادر می سازد تا کیفیت کلی محتوای شیر را بهبود بخشیم و از ثبات بهتر طعم منحصر به فرد خود در طول زمان اطمینان حاصل کنیم. همین. دستور ما شامل هفت ماده ساده، بدون رنگ و بدون مواد نگهدارنده است.
انجمن صنعت Action on Sugar نگرانی های خود را ابراز کرده و گفته است: “ما از اینکه دیدیم نوتلا میزان شکر را در محصول شیرین خود افزایش داده است، شوکه شده ایم.”
اینکه غوغای مصرفکنندگان بر میزان قند بیشتر در محصول متمرکز باشد یا این که شرکت محصولی را که میشناسد و دوستش دارد تغییر داده است نیز مشخص نیست، اما اگر اولی باشد، صنعت تلاش میکند تا مصرفکنندگان را تشویق کند که شکر کمتری مصرف کنند. قطعا تاثیر دارند
این فقط تغییر مواد تشکیل دهنده محصولاتی نیست که مصرف کنندگان متوجه آن می شوند، پس از آن که آنها در سال گذشته به سرعت از Mondelēz International به دلیل افزایش فاصله بین میله های Toblerone خود برای کاهش وزن ۴۰۰ گرمی و ۱۷۰ گرمی به ترتیب به ۳۶۰ گرم و ۱۵۰ گرم انتقاد کردند.
در حالی که ما در مورد شکر هستیم، فردا در اجلاس کاهش قند در لندن شرکت خواهم کرد. برای بهروزرسانیهای زنده، @laserstudio_ir را دنبال کنید. اکنون در سومین سال خود، این رویداد صنعت، سیاست گذاران، متخصصان بهداشت عمومی و جوامع سلامت و تندرستی را گرد هم می آورد و فرصتی را برای بحث در مورد تغییرات قریب الوقوع در محیط نظارتی و تأثیر پیش بینی شده آنها بر مصرف شکر فراهم می کند.
برگرفته و ترجمه از confectioneryproduction
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۴-۰۱-۲۴ ۱۳:۱۵:۰۶
عناوین بصورت هشتگ: #تغییر #دستور #غذای #نوتلا