این هفته شاهد بودیم که Cargill یک پروژه تحقیقاتی بالقوه تغییر بازی را با تجارت کشاورزی ایالات متحده Aerofarms، متخصص کشاورزی عمودی در فضای داخلی، در مورد تحقیقات کاکائو برای کمک به ایجاد گونه‌های انعطاف‌پذیرتر از محصولات تأیید کرد.

همانطور که قبلاً گزارش دادیم، غنا و ساحل عاج، که تقریباً دو سوم کل منابع موجود در بخش شیرینی‌سازی را تشکیل می‌دهند، بر عملیات کشاورزی خود فشار وارد کرده‌اند.

در حالی که حجم کلی کاکائو در حال رشد به طور قابل توجهی در سراسر جهان ادامه دارد، جوامعی که در پشت این عملیات حیاتی قرار دارند، اغلب برخی از فقیرترین کشورهای روی زمین هستند، بنابراین هر گونه تحقیق اضافی در مورد بهبود محصولات برای اطمینان از کیفیت آنها و همچنین چگونگی انجام آنها از نظر زیست محیطی مسئولانه آنها را پرورش می دهند به وضوح برای صنعت به عنوان یک کل سود بزرگی خواهند داشت.

Aerofarms (تصویر با یکی از جدیدترین محصولات کشاورزی خود)، تا کنون بیش از ۵۵۰ گونه گیاهی را از تاسیسات ایالات متحده جذب کرده است، بنابراین این کار به دور از یک “درخشش در تابه” است، بنابراین دیدن اینکه آیا می تواند جالب باشد. در واقع راه حل های خود را برای بخش کاکائو ترجمه کنید. نتایج نمی توانند به اندازه کافی سریع بیایند.

متأسفانه، واقعیت سخت در غرب آفریقا این است که از آنجایی که کشاورزی کاکائو تقریباً به طور انحصاری در مناطق روستایی فعالیت کوچکی دارد، علیرغم بهترین تلاش‌های دولت‌ها و جامعه مدنی، کار قابل توجهی برای ارائه حمایت کشاورزی از بسیاری از این جوامع باید انجام شود. و بخش شیرینی پزی برای این کار.

در غنا و ساحل عاج نیز مسائل تاریخی مربوط به مدیریت نامناسب زمین وجود دارد که منجر به درجه قابل توجهی از عملیات کشاورزی غیرقانونی به دلیل نامشخص بودن مرزهای کشاورزی و ایجاد حقوق زمین است که تلاش ها برای افزایش استانداردها در عمل کشاورزی را با مشکل مواجه کرده است.

بنابراین، اگر شرکت‌های بزرگی مانند کارگیل بتوانند خود را برای توسعه «سویه‌های فوق‌العاده» کاکائو که می‌توانند در مقیاس بزرگ در کشورهای تولیدکننده هسته با هزینه نسبتاً مقرون‌به‌صرفه عرضه کنند، حداقل امیدی برای این بخش وجود دارد که همچنان باقی می‌ماند. به طور قابل توجهی از نظر پایداری آینده آن در معرض تهدید قرار دارد.

واضح است که علم و فناوری همه پاسخ‌ها را برای مشکلات مهمی که جوامع کشاورزی با آن مواجه هستند ندارند، اما مایه دلگرمی است که ببینیم راه‌حل‌هایی که زمانی در حوزه داستان‌های علمی تخیلی بودند، اکنون در حال تبدیل شدن به یک واقعیت بالقوه در مقیاس جهانی هستند.

نیل بارستون، سردبیر، تولید شیرینی

در تماس باشید (ایمیل محافظت شده) یا از طریق شبکه های اجتماعی: @laserstudio_ir




برگرفته و ترجمه از confectioneryproduction
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۴-۰۱-۰۴ ۱۳:۰۴:۰۵
عناوین بصورت هشتگ: #ترکیب #علم #فناوری #برای #راه #حل #های #کلیدی #برای #بخش #جهانی #کاکائو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *