اندی باکسندیل، عضو هیئت تحریریه تولید شیرینیپزی اخیراً از عربستان سعودی بازدید کرد و در آنجا به راهاندازی اولین سری از فاجهای بریتانیایی در این کشور کمک کرد. در اینجا گزارش او از تجربیات خود به عنوان یک پیشگام شیرین خاورمیانه است.
دیدگاه بسیاری از مردم جهان غرب به عربستان سعودی مبتنی بر قوانین و ایدئولوژی آن است.
بله، متفاوت است – اما مردم جده و ریاض با کسانی که در لندن، منچستر و حتی شهر زادگاه من ویگان هستند، شباهت های شگفت انگیزی دارند.
یکی از آن چیزها، تمایل به تلاش و بهترین استفاده از زندگی است.
مردم عربستان شیرینی های خود را دوست دارند – و هر چه چیزی بیشتر به نظر برسد، احساس شود و طعمی با کیفیت و عالی داشته باشد، بهتر است.
بنابراین، دکتر عبدالله العریفی، صاحب کارخانههای شیرینی Le Concheur در جده با من تماس گرفت.
او تحقیقات خود را روی من انجام داده بود و از من برای تولید طیفی از فاج و سایر شیرینیها کمک میخواست که معتقد بود در عربستان سعودی با استقبال خوبی روبرو خواهد شد.
به اعتراف خودش، من از صفر شروع میکنم، زیرا، در حالی که کارکنانش در تولید تعدادی از اقلام شیرین و شیرینیسازی مهارت داشتند، اولین سرنخ را در مورد فاج نداشتند.
فاج به عنوان یک خوراکی شناخته شد که به دلیل بافت و طعم منحصر به فرد، مجلل و به دلیل اینکه برخلاف شکلات، در دمای بالا ذوب نمی شود، محبوبیت زیادی پیدا می کند.
تمایل مردم عربستان برای “ادامه دادن با کارها” به این معنی بود که آنها با ورود یک دوچرخه سوار مودار ۶ فوتی از لنکاوی کاملاً ناامید شدند و ثابت کردند که صمیمی ترین، دوستانه ترین و خوش برخوردترین افرادی هستند که می توانید تصور کنید، هم برای کار و هم برای معاشرت.
در حالی که برخی از قوانین آنجا برای غربی مانند من عجیب به نظر می رسد، و مردم تمایل دارند عصرها در خانه بمانند، زیرا صنعت اوقات فراغت شبانه آنچنانی وجود ندارد و، رک و پوست کنده، کار زیادی برای انجام دادن وجود ندارد. اگر بیرون بروید
اما این باعث نمیشود که سعودیها از زندگی لذت ببرند، و خاطراتی که من از کسانی که ملاقات کردم مربوط به مردم شاد و خندان است.
در خانههای مردم از من استقبال کردند و برخی از غذاهایی که از من سرو کردند، از جمله خارقالعادهترین کبابها، خود دلیلی برای بازدید از این کشور است.
من کارکنان Le Concheur را از ابتدا آموزش دادم و به تمام اهداف اولیه خود در زمینه توسعه دستور غذا دست یافتیم و آموزش و تولید در فروشگاه جدید شرکت با استفاده از دستور العمل های من شروع شده است.
ما فاج را با استفاده از مواد و طعم دهنده های محلی مانند هل، دارچین، قهوه عربی و خرما، زنجبیل و فندق قندی درست کردیم.
همچنین به آنها آموزش دادم که چگونه فاج ثابت پخت را برای گنجاندن در طیف کیک خود و فاج با پوشش چربی برای گنجاندن در بسته بندی بستنی خود تهیه کنند.
خوشبختانه، من توانستم مقداری از فاج را با خودم به خانه بیاورم و خانواده و دوستان گفتهاند که این مواد محلی تولید شده طعم محصول نهایی را عالی میکنند.
تقاضا در حال حاضر آنقدر زیاد بوده است که قرار است دومین فروشگاه در این ماه در مرکز خرید دریای سرخ افتتاح شود.
به خانوادههایی که پس از تصمیم دولت عربستان برای لغو ممنوعیت ۳۵ ساله نمایش فیلم در جده، به اولین سینمای افتتاح شده در جده میفروشند.
با این حال، من به فاج اکتفا نکردم و به مردم Le Concheur با بسیاری از شیرینیهای جدید از بریتانیا، مانند بادامزمینی شکننده، کرمهای فوندانت، سس تافی، قرص، کره، تافی و آب نبات چوبی با جوش بالا آشنا شدم.
ما همچنین یک محصول کاملاً جدید را با موفقیت تولید کردیم که کاملاً از شکر خرما، شربت خرما – معروف به “دهیب” و پودر کاکائو – که حتی نیازی به پخت و پز نداشت.
در حال حاضر برنامههایی برای بازگشت من به عربستان وجود دارد تا موفقیت پرتاب را توسعه دهم و همچنین امیدوارم که این ایده را به کشورهای همسایه و امارات متحده عربی و دبی گسترش دهم، جایی که بازار آشکاری برای هر چیز باکیفیت و لوکس وجود دارد.
همه اینها با شروع فروتنانه من به عنوان مدیر توسعه محصول برای Chewits در بریتانیا فاصله زیادی دارد و این چیزی نیست که من انتظار داشتم در زمان شروع کارم انجام دهم.
اما چیزی که نشان میدهد این است که این تجارت شگفتانگیزترین فرصتها را به وجود میآورد، بهویژه اگر برای ایدههای جدید آماده باشید و آماده باشید تا چیزهای غیرعادی را امتحان کنید و آزمایش کنید.
یادم میآید که وقتی در سالهای اول زندگیام، برخی از طعمهای Chewit که پیشنهاد میکردم بهعنوان خیلی عجیب و غریب رد شدند، چقدر احساس تهوع کردم.
ساخت و فروش فاج انگلیسی به عربستان؟ شما نمی توانید بیش از این از دیوار بیرون بیایید، و این یک موفقیت برجسته بوده است.
برگرفته و ترجمه از confectioneryproduction
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۴-۰۱-۰۴ ۱۴:۴۲:۰۴
عناوین بصورت هشتگ: #تامل #بر #شیرینیپزی #صحرایی #سال