تا الان هفته شلوغی برای تولید قنادی بوده و هنوز تمام نشده است. امروز، وبلاگ من از میلتون کینز، جایی که در رویداد ABB Bakery Switch to Robots شرکت می کنم، به شما می آید.

رباتیک نقش کلیدی در صنعت شیرینی سازی دارد. آنها نه تنها به تولیدکنندگان برای افزایش حجم تولید و بهبود کارایی کمک می کنند، بلکه به دور کردن کارگران از مشاغل روزمره به سمت کارهای ماهرتر کمک می کنند. من علاقه مندم که بدانم چگونه ABB به شرکت های نانوایی در مسیر اتوماسیون کمک می کند.

در اوایل این هفته، من به اندازه کافی خوش شانس بودم که در کارخانه Golden Casket در گلاسکو، اسکاتلند بازدید کنم. این شرکت اخیراً پس از سرمایه‌گذاری بیش از یک میلیون پوند در خط جدید، شروع به تولید ژله‌های ژله‌ای و جواهرات کوچک در کارخانه کرده است. این حرکت، که سال‌ها از ساخت آن می‌گذرد، کیفیت آدامس‌های این شرکت را بهبود بخشیده و محصولات برند خود را هدایت کرده است. انتظار داشته باشید در یکی از شماره های آینده ما بیشتر در مورد بازدید من بخوانید.

در میان همه اینها، ما روی شماره ژوئن خود کار می کنیم. در آن، ما ویژگی‌هایی در مورد تجهیزات پخت و پز، طعم‌ها و رنگ‌ها، فرم، پر کردن و بسته‌بندی مهر و موم، و همچنین آب نبات سخت/نرم و آب نبات چوبی خواهیم داشت. اگر می‌خواهید هر سرمقاله‌ای را برای بررسی ارسال کنید، لطفاً با ما تماس بگیرید. ما همچنین بررسی سپر Interpack خود را خواهیم داشت. در این مورد، اگر هنوز می خواهید در جلسه ای با تولید قنادی رزرو کنید، لطفاً با ما تماس بگیرید.

تا دفعه بعد.



برگرفته و ترجمه از confectioneryproduction
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۴-۰۴-۰۹ ۲۰:۲۸:۰۵
عناوین بصورت هشتگ: #بیرون #اطراف

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *