این آخر هفته، بار دیگر خود را در حال حرکت به سمت کلن، آلمان خواهیم دید و به عنوان تنها ناشر مجله شیرینی‌پزی بریتانیا که در این رویداد به نمایش گذاشته است، بازمی‌گردیم.

بنابراین اگر قصد دارید در طول مدت نمایش چهار روزه بازدید کنید، لطفاً در غرفه ما توقف کنید و خود را معرفی کنید، زیرا این فرصتی عالی برای دیدار با تیم ما در سالن ۱۰.۱، غرفه #B021 است. .

عنوان ما همیشه می تواند به اندازه سطح تعامل ما با صنعت باشد، بنابراین لطفاً از اینکه مطمئن شوید برای سلام کردن در طول نمایشگاه تجاری به آنجا می آیید خجالت نکشید. چیزهای زیادی وجود دارد که در مورد آنها صحبت کنیم، از جمله کنفرانس جهانی شیرینی پزی که در سپتامبر امسال در بروکسل برگزار می شود.

در حالی که ProSweets امسال ممکن است کاملاً در مقیاس نسخه های قبلی نباشد و Interpack در افق ماه مه عرضه شود، هنوز هم نوآوری های متعددی در صنعت در حال انجام است.

از پیشرفت‌های تولید و سیستم‌هایی که نشان داده می‌شوند، تا تمرکز بر ابتکارات پایداری و کارایی تجهیزات، تماشایی است که نباید از دست داد.

علاوه بر این، پنجاهمین سالگرد ISM نیز وجود دارد که به طور موازی اجرا می‌شود، که به نظر می‌رسد یک ویترین به یاد ماندنی را نشان دهد.

همانطور که آخرین نسخه ما از تولید شیرینی به نمایش گذاشته می شود، مجموعه ای از خطوط متمایز و تخیلی جدید از شیرینی ها و تنقلات در انتظار بازدیدکنندگان رویداد امسال است.

ما برای پوشش جوایز ISM که دستاوردهای صنعت جهانی در سال گذشته را جشن می گیرد، باز خواهیم گشت، زیرا این بخش با تغییر تقاضای مصرف کنندگان برای طیف وسیع تری از شیرینی ها و تنقلات دست و پنجه نرم می کند که گزینه های سالم تری نیز ارائه می دهند.

اگر کسی بخواهد در ISM یا ProSweets ملاقات کند، ما تمام تلاش خود را می کنیم تا آن را در برنامه خود قرار دهیم. بنابراین با خودم، نیل بارستون، در (ایمیل محافظت شده) یا از طریق رسانه های اجتماعی در @laserstudio_ir در تماس باشید



برگرفته و ترجمه از confectioneryproduction
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۴-۰۴-۰۴ ۱۴:۲۸:۰۵
عناوین بصورت هشتگ: #بیایید #با #تیم #در #ProSweets #امسال #ملاقات #کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *