من امروز در فرانسه هستم و از مرکز جهانی Valrhona دیدن می کنم تا ۳۰ سالگی گواناخا را جشن بگیرم. و به نظر می رسد ژوئن ماه شلوغی خواهد بود. من هفته آینده در روز Campden BRI خواهم بود تا با مدیران صنایع غذایی، نوشیدنی و صنایع وابسته ملاقات کنم. بعداً در ماه، از تأسیسات Choc Edge در اکستر بازدید خواهم کرد تا یاد بگیرم که چگونه همه چیز از پرتره های چهره دو بعدی گرفته تا سرهای سه بعدی مینیاتوری در شکلات ساخته می شود.
من همچنین به کارخانه راگوس ساگارز میروم تا از آخرین پیشرفتها در شرکت و صنعت شکر در کل، و همچنین مرکز بینالمللی قرنطینه کاکائو که توسط دانشگاه ریدینگ اداره میشود، مطلع شوم.
بنابراین این چیزی است که خوانندگان می توانند منتظر آن در شماره جولای/آگوست تولید شیرینی باشند، اما ما در اواخر این هفته با شماره ژوئن ادامه خواهیم داد.
منتظر همه اخبار، ویژگیها و نظرات معمول صنعت، از جمله نگاهی به بازار شیرینیسازی ترکیه، افزایش تقاضا برای محصولات طبیعی و رنگارنگ، و استفاده از تولیدکنندگان متخصص مواد تشکیل دهنده برای حمایت از نوآوری باشید.
همچنین در این شماره خلاصه ای از محصولات شیرینی و تنقلاتی که در نمایشگاه غذای طبیعی در لندن به نمایش گذاشته شده بود و مصاحبه با اما واکر، مدیر بازاریابی در برند تافی Walkers Nonsuch است.
اگر چیزی وجود دارد که مایلید در مجله ارائه دهیم، لطفاً با ما تماس بگیرید (ایمیل محافظت شده).
برگرفته و ترجمه از confectioneryproduction
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۴-۰۲-۲۸ ۱۵:۰۶:۰۶
عناوین بصورت هشتگ: #بونازا #شکلاتی