ما برای نگهداری مواد غذایی و نگهداری ایمن از فریزرهای خود متکی هستیم، اما آیا فریزر شما واقعاً به اندازه کافی سرد است که این کار را انجام دهد؟ فریزر شما غذا را سرد نگه می دارد که از رشد باکتری ها جلوگیری می کند. این مهم است زیرا در حالی که همه باکتری ها مضر نیستند، برخی از آنها می توانند باعث فاسد شدن غذا یا ایجاد بیماری های ناشی از غذا شوند. فریزرها با توقف کامل فعالیت باکتری ها مواد غذایی را حفظ می کنند.

دانستن اینکه فریزر شما چقدر باید سرد باشد برای ایمن نگه داشتن و نگهداری مواد غذایی بسیار مهم است. ما با یک متخصص ایمنی مواد غذایی صحبت کردیم تا دمای فریزر صحیح و نحوه اطمینان از ماندن فریزر خود را در آنجا بیاموزیم.

منطقه امن

دمای مناسب برای فریزر شما ۰ درجه فارنهایت است – اگر آن را روی ۰ درجه (-۱۸ درجه سانتیگراد) تنظیم کنید و آن را نسبتاً پر نگه دارید، آن دما را حفظ می کند.

نحوه نظارت بر دمای فریزر

Gevork Kazanchyan MS، REHS، CP-FS، استاد بهداشت محیط در دانشگاه ایالتی کالیفرنیا، نورتریج، و معاون سابق بهداشت عمومی، می گوید استفاده از دماسنج بهترین راه برای نظارت دقیق بر دمای یخچال و فریزر است. او می‌گوید: «یک نگاه سریع به دماسنج بیندازید و سپس در را ببندید. او توضیح می‌دهد که دماسنج باید نزدیک جلوی یخچال باشد، زیرا قسمت پشتی سردترین نقطه خواهد بود و قرار دادن دماسنج در آنجا خوانش دقیق کل فریزر را نشان نمی‌دهد. او می‌گوید: «به دماسنج‌های دیجیتال هوشمند تکیه نکنید. دماسنج‌های قدیمی بسیار عالی کار می‌کنند، تا زمانی که آنها را رها نکنید.

چگونه مطمئن شوید که فریزر شما در دمای مناسب باقی می ماند؟

Kazanchyan چهار نکته برای نگهداری فریزر در دمای ایمن به اشتراک می گذارد:

فریزر خود را پر نگه دارید: فریزر شما باید برای کارایی بهینه پر باشد، اما همچنین به گردش خوب در سرتاسر نیاز دارد. به این معنی که منافذ دریچه را مسدود نکنید یا آن را بیش از حد پر نکنید.

غذای گرم را به فریزر اضافه نکنید: از قرار دادن هر چیز بسیار گرم (بالاتر از دمای اتاق) مستقیماً در فریزر خودداری کنید. در عوض، قبل از قرار دادن در فریزر، آن را به سرعت سرد کنید یا اجازه دهید به دمای اتاق برسد.

هنگام اضافه کردن مواد غذایی به فریزر:

  • هر بسته بندی خیس را قبل از قرار دادن در فریزر خشک کنید.
  • تا آنجا که ممکن است هوای / شلی بسته بندی را حذف کنید.
  • حتما درب ها را ببندید و تمام بسته بندی ها را ببندید تا مواد غذایی در معرض دید قرار نگیرند.
  • اگر می توانید، غذاهایی را که برای نگهداری طولانی مدت در فریزر در نظر گرفته شده اند، بسته بندی کنید.

سازماندهی: اقلامی که به زودی از آنها استفاده می شود را در معرض دید قرار دهید و غذاهایی را که برای مدت طولانی تری نگهداری می شوند در پشت فریزر قرار دهید، جایی که در معرض هیچ گونه نوسانات دمایی که ممکن است هنگام باز کردن در در جلو رخ دهد، قرار نگیرند. .

اگر فریزر خیلی گرم شود، مواد غذایی را ایمن نگه دارید

اگر فریزر خیلی گرم شود (مثلاً اگر برق قطع شود) چه اتفاقی می‌افتد؟ و در چه دمایی باید تمام مواد غذایی را دور ریخت؟ کازانچیان می گوید: در صورت قطع برق یا بلایای طبیعی، درب یخچال و فریزر را تا حد امکان بسته نگه دارید.

  • یک فریزر کامل تقریباً ۴۸ ساعت (اگر نیمه پر باشد و در بسته بماند ۲۴ ساعت) دمای مطمئنی را حفظ می کند.
  • غذاهایی که هنوز حاوی کریستال های یخ هستند یا دمای آنها ۴۰ درجه فارنهایت یا کمتر است، ممکن است به طور ایمن دوباره منجمد شوند (یا پخته شوند)، اگرچه ممکن است کیفیت آنها کاهش یابد.
  • طبق گفته FDA، شما باید هر نوع غذای فاسد شدنی (مانند گوشت، مرغ، غذاهای دریایی، شیر، تخم مرغ یا باقیمانده غذا) را که دمای بالای ۴۰ درجه فارنهایت داشته است، به مدت چهار ساعت یا بیشتر دور بریزید.



برگرفته و ترجمه از marthastewart
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۴-۱۱-۲۶ ۱۷:۳۵:۰۴
عناوین بصورت هشتگ: #به #گفته #یک #کارشناس #ایمنی #مواد #غذایی #دمای #مناسب #فریزر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *