یک سبزی کوچک، شاهی آبی از نظر فنی یک میکروگرین است، به این معنی که از نظر مواد مغذی متراکم است و همچنین برای خوردن و رشد بسیار کارآمد است. این سبزی طعم بزرگ و لذیذی در بستهبندی کوچک دارد و توسط مرکز کنترل و پیشگیری از بیماریها (CDC) به عنوان سالمترین سبزی معرفی شد که در صدر فهرست میوهها و سبزیجات نیروگاهی قرار دارد. شاهی را می توان به راحتی به هر رژیم غذایی اضافه کرد. همچنین یک افزودنی خوشآمد برای اکثر وعدههای غذایی است. پیش از این، ما روش های مورد علاقه خود را برای خوردن و لذت بردن از این سوپراستار سالم به اشتراک می گذاریم.
شاهی چیست؟
شاهی یک ماده فوقالعاده است که میتوان برای بسیاری از مصارف خام و پخته، ظروف را با رنگ، طعم، بافت و البته مواد مغذی تقویت کرد. عضوی از Brassicaceae خانواده سبزیجات که شامل کلم پیچ، کلم بروکسل و کلم نیز می شود و گفته می شود یکی از قدیمی ترین سبزیجات برگ شناخته شده است که توسط انسان مصرف می شود. در انواع فرهنگ ها و غذاهای مختلف، از چین تا فرانسه، استفاده می شود.
در آب رشد میکند، به همین دلیل نامش را میگیرند، و میتوان آن را در جویبارها پرورش داد، اما شاهی آبی که از خواربارفروشی میخریم، کشت میشود و به صورت کیسهای یا دستهای فروخته میشود. واریته های مختلف دارای اندازه های متفاوتی از برگ ها هستند و برخی از آنها نیش بیشتری نسبت به سایرین دارند، اما می توان آنها را به جای هم استفاده کرد.
طعم
به صورت خام خورده می شود، برگ ها و ساقه های گرد کوچک شاهی طعم روشن و تازه دارند. آنها همچنین بسته به تنوع می توانند لقمه فلفلی داشته باشند. سبزی پر برگ هنگام پختن مقداری تندی خود را از دست می دهد.
آماده سازی شاهی
واقعا ساده تر از این نمی شد. برای تهیه شاهی، تنها کاری که باید انجام دهید این است که شاهی را مانند برگ های سالاد بشویید و آن را در سالاد اسپینر خشک یا خشک کنید. اگر به نظر می رسد ساقه ها بیش از حد بلند هستند، آنها را کوتاه کنید، اما شاهی را نیز می توان به طور کامل دست نخورده استفاده کرد.
نحوه خوردن شاهی
سالاد شاهی را بریزید: افزودن سالاد شاهی ساده به عنوان غذای جانبی به یک غذای آبکاری شده یا به سبک خانوادگی، بسیار شیک به نظر می رسد، مقدار زیادی مواد مغذی به آن اضافه می کند و پرت کردن آن بسیار آسان است. دستور العمل ساده سالاد شاهی ما با یک سس ساده روغن و سرکه همراه است که می توان آن را به سلیقه سفارشی کرد. آب لیمو یا لیموترش را جایگزین کنید و به جای سرکه اسید اضافه کنید، یا ادویه جات ترشی جات را برای وعده غذایی خود اضافه کنید. وینگرت را از قبل مخلوط کنید و شاهی را درست قبل از سرو بپوشانید.
ساندویچ BWT درست کنید: کاهو؟ هرگز از او نشنیده ای یک مشت شاهی به خوبی برای کاهو روی هر ساندویچی قرار می گیرد و می تواند راحت تر از یک تکه بزرگ کاهو گاز بگیرد. شاهی را به جای کوه یخ در یک ساندویچ کلاسیک به سبک BLT امتحان کنید، یا از آن به جای کاهو در هر یک از ساندویچ ها و بسته بندی های خوشمزه مورد علاقه خود استفاده کنید. پنیر کبابی با شاهی؟ خیلی خوبه
سوپ شاهی را هم بزنید: برای یک سوپ با طراوت و ساده که به عنوان یک وعده غذایی سبک یا پیش غذا میل کنید، شاهی را جزء اصلی خود قرار دهید. سوپ شاهی، که می تواند در آب مرغ یا آب سبزیجات تهیه شود، فقط چند دقیقه طول می کشد تا پخته شود، زیرا شاهی تقریباً فوراً پژمرده می شود. سوپ شاهی و سیب زمینی یکی دیگر از سوپ های کلاسیک است، این سوپ کلاسیک است که پختن آن کمی بیشتر طول می کشد اما وزن بیشتری دارد.
باقی مانده غذاها را صنوبر کنید: مرغ اضافی؟ آن را خرد کرده و شاهی را اضافه کنید. سالاد شاهی بوقلمون، گوشت باقی مانده را با شاهی تازه و سس خردل دیژون ترکیب می کند تا گوشت را پر کند، حتی در دور دوم یا سوم آن که به عنوان غذا سرو می شود. این فرمت برای هر مرغ باقی مانده به خوبی کار می کند و حتی می تواند با ماهی کنسرو شده برای تقویت پروتئین استفاده شود.
شاهی را داخل املت بریزید: تغذیه صبحانه خود را با یک املت شاهی آبی افزایش دهید (یا از این غذای پر پروتئین در ناهار یا شام لذت ببرید). شاهی به خوبی داخل تخممرغها جمع میشود و یک لقمه عالی به املت میافزاید، که میتواند پنیر و سبزیجات اضافی نیز داشته باشد. شاهی همچنین به خوبی در یک مخلوط نرم یا در زیر تخم مرغ آب پز یا سرخ شده سرو می شود.
شاهی را به سالاد مورد علاقه خود اضافه کنید: به دلیل طعم خنثی و بافت سبک اما ترد، شاهی را می توان به هر یک از سالادهای مورد علاقه تان اضافه کرد تا بافت و لقمه ای اضافی داشته باشد. مقداری شاهی شسته و پاره شده را به سالاد آروگولا، سزار، سالاد کلم پیچ، یا سالاد خرد شده اضافه کنید – هر کدام که ترجیح می دهید!
یک غذای شاهی را خرد کنید: برای یک غذای بسیار سریع و آسان که با هر غذای سرخ شده، کبابی یا کبابی سازگار است، میل شاهی را امتحان کنید. چربی غذای اصلی را از بین می برد. غذای مورد علاقه ما از شاهی آبی از آب لیمو، خردل دیژون، روغن زیتون، کپر و سیب خرد شده استفاده می کند. از این دستور غذا به عنوان نقطه شروع برای میل شاهی خود استفاده کنید. مواد ترشی مانند کیپر یا زیتون یک افزودنی عالی هستند. آب نمک می آورند. مواد خام شیرین تر مانند سیب، گلابی یا رازیانه خرد شده باعث ترد و تعادل بیشتری می شود.
پستو شاهی را مخلوط کنید: تقریباً هر گیاه سبز، سبزیجات برگدار یا میکروگرین را می توان به پستو تبدیل کرد. یک پستوی کلاسیک با مجموعه ای از گیاهان، روغن زیتون، پنیر و آجیل درست کنید و در شاهی بریزید، یا به سراغ نسخه ای از پستو که عمدتاً شاهی آبی است، با پاستا سرو کنید، روی نان تست پخش کنید، در سوپ هم بزنید و موارد دیگر. یک عدد پستو شاهی آبی به هر ظرفی میآید.
شاهی را هم بزنید: یک غذای معمولی چینی، شاهی سرخ شده (که در زبان کانتونی سای یونگ چوی نامیده می شود) در عرض چند دقیقه پخته می شود و به تنهایی روی برنج یک غذای عالی درست می کند. به سادگی یک روغن خنثی را روی حرارت متوسط رو به بالا در یک ووک یا تابه تفت دهید، مقداری سیر یا زنجبیل به آن اضافه کنید تا روغن طعم دار شود، و در شاهی خشک شسته شده بریزید و هم بزنید تا پژمرده شود، حدود ۱ تا ۲ دقیقه. بلافاصله میل کنید یا سس ها یا چاشنی های دلخواه خود را قبل از سرو اضافه کنید.
به عنوان یک چاشنی زیبا استفاده کنید: جعفری را فراموش کنید؛ چند شاخه شاهی همه چیز را از یک کاسه سوپ گرفته تا یک ماکارونی یا گوشت، ماهی یا مرغ را تزئین می کند. سبز روشن آن بلافاصله هر چیزی را که سرو می کنید، آرایش می کند.
برگرفته و ترجمه از marthastewart
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۴-۱۱-۰۲ ۱۸:۱۹:۰۴
عناوین بصورت هشتگ: #به #گفته #یک #فود #پرو #چگونه #شاهی #را #به #روش #صحیح #بخوریم