اگر یک وسیله کوچک وجود داشته باشد که در چند سال گذشته آشپزخانه ها را در همه جا طوفان کرده است، آن سرخ کن هوا است. آسان برای استفاده، آسان برای تمیز کردن، و سالم تر از سرخ کردن عمیق، سرخ کن هوا تبدیل به یک جزء اصلی آشپزخانه است. در حالی که سرخ کن های هوا می توانند به سرعت بسیاری از غذاها را بپزند و ترد کنند، از گوشت مرغ گرفته تا سبزیجات و همه چیزهایی که بین آنها وجود دارد، برخی از غذاها مناسب سرخ کن نیستند. ما به متخصصان مراجعه کردیم تا مشخص کنیم کدام غذاها در دستگاهی غیر از سرخ کن بادی بهتر پخته می شوند – این چیزی است که آنها گفتند.

غذاهای سبک وزن

سرخ کن های هوا، هوای گرم را برای پختن غذای شما به گردش در می آورند، به این معنی که وزن فیزیکی غذای شما بیش از آن چیزی که فکر می کنید اهمیت دارد. هالی نیلسون نویسنده کتاب آشپزی می‌گوید: «غذاهایی که بسیار سبک هستند، مانند تورتیلاها و چیپس‌های کلم، می‌توانند به اطراف پرواز کنند و گرفتار عناصر شوند». اگر می خواهید این غذاها را از ابتدا درست کنید، به جای آن از فر استفاده کنید. همچنین می‌توانید از دستگاه آب‌گیری مواد غذایی برای تهیه چیپس کلم استفاده کنید.

کیک

سرخ کن های هوا برای پخت و پز عالی هستند، اما برای پخت کیک؟ نه چندان آلیسا ریورز، منتقد دستور غذا و نویسنده کتاب آشپزی، می‌گوید: «هوای سریع اغلب باعث می‌شود آنها به‌طور ناهموار بالا بیایند، بنابراین در نهایت با خوراکی‌های کج‌رو می‌شوید». کیک هایی که در سرخ کن بادی درست می شوند نیز به سرعت خشک می شوند. استفاده از اجاق به شما کنترل بیشتری بر محصول نهایی می دهد.

پاپ کورن

ناتاسا ایوانسف / گتی ایماژ

اگر عاشق پاپ کورن هستید و می خواهید آن را سریع و آسان درست کنید، پاپ کورن ساز بخرید یا از اجاق گاز استفاده کنید، اما آن را در سرخ کن بادی خود قرار ندهید. نیلسون می‌گوید: اکثر سرخ‌کن‌های هوا به اندازه کافی برای پاپ کورن داغ نمی‌شوند، اما حتی اگر شما گرم می‌شود، به احتمال زیاد مستقیماً به عنصر گرمایش می‌پرد و خطر ایمنی ایجاد می‌کند.

غلات خام

از سرخ کردن غلات مانند برنج، پاستا و جو خودداری کنید. ریورز می‌گوید: سرخ‌کن‌های هوا نمی‌توانند برنج یا ماکارونی را بپزند، زیرا برای جوشاندن آب، که دانه‌ها باید آن را جذب کرده و نرم کنند، نیستند. افزودن دانه های خشک به سرخ کن بادی باعث می شود غذای سفت، ترد و غیرقابل خوردن به دست آورید، بنابراین اگر این موارد در منو هستند، از اجاق گاز یا پلوپز استفاده کنید.

کباب کامل

اگر برای شام کباب درست می کنید، به جای سرخ کن بادی از فر استفاده کنید. ریورز می‌گوید که اکثر سرخ‌کن‌های هوا به اندازه کافی بزرگ نیستند که قطعات بزرگ گوشت را درست بپزند. گوشت به‌طور یکنواخت پخته می‌شود و برخی از قسمت‌های آن بیش از حد پخته شده و برخی دیگر نیم‌پز می‌شوند. در نهایت ممکن است گوشت خشک و سفت یا حتی بدتر از آن گوشتی که در جاهایی هنوز خام است، بخرید.

غذاهای با خمیر مرطوب

Takeobu / Getty Images

سرخ کن های عمیق برای پختن غذاهای کوبیده مانند تمپورا عالی هستند، اما سرخ کن هوا اینطور نیست. ریورز می‌گوید: «به‌جای طلایی شدن و ترد شدن، خمیرهای خیس از داخل سبد می‌چکد و شما را با یک آشفتگی خیس و ناهموار مواجه می‌کند. گاهی اوقات، هنگام پختن چیزهایی مانند حلقه‌های پیاز یا کورن داگ با خمیر مرطوب، باید سرخ‌کن را بیرون بیاورید تا به نتایج خوشمزه‌ای دست پیدا کنید.

قطعات سخت گوشت

سرخ کن های هوا مرغ و سایر انواع گوشت را بسیار سریعتر از سایر روش های طبخ سنتی طبخ می کنند، اما برای برش های سخت گوشت بهترین انتخاب نیست. نیلسون می‌گوید: «گوشت‌هایی مانند خورش گاو، چاک و دنده‌ها از پخت کم و آهسته سود می‌برند تا بافت سفت را شکسته و لطیف کنند.» بهترین روش برای طبخ این گونه های مختلف گوشت، پختن یا آرام پختن آنهاست. نیلسون می‌گوید: «دنده‌ها را می‌توان در سرخ‌کن هوا با برس سس BBQ به پایان رساند تا کمی ذغال‌چسبنده شود».



برگرفته و ترجمه از marthastewart
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۴-۱۱-۱۶ ۲۰:۳۴:۰۴
عناوین بصورت هشتگ: #به #گفته #کارشناسان #غذایی #که #هرگز #نباید #در #سرخ #کن #با #هوا #بپزید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *