با فرا رسیدن روزهای سگی تابستان، زمان آن فرا رسیده است که آن تکان داغ جاوا را با نوشیدنی‌های کافئین‌دار سرد که برای غلبه بر گرما ساخته شده‌اند، عوض کنیم – و این به این معنی است که بدانید چگونه قهوه سرد درست کنید. یا، اگر قبلاً از علاقه مندان به قهوه یخ زده هستید که صبحگاهی به یک کافه برای نوشیدنی سرد می‌روید، وقت آن رسیده است که به قهوه خانگی تغییر دهید. و هنگامی که روش و نسبت ها را کم کردید، می توانید مواد تقویت کننده طعم را آزمایش کنید. به شما یک خنک کننده غنی و خوشمزه پاداش داده می شود که آنقدر هوس انگیز است که ممکن است در پاییز و فراتر از آن بنوشید. ما با متخصصان قهوه ارتباط برقرار کردیم تا یاد بگیریم چگونه آنها را به شما توصیه می کنند قهوه سرد در خانه درست کنید و نکات آنها را برای ایجاد بهترین نوشیدنی های قابل تصور به اشتراک بگذاریم.

  • ماراندا بارنز، مدیر ارشد بازرگانی، V3 Gourmet، شرکت مادر پشت Bacha Coffee، یک برند جهانی قهوه که در مراکش در سال ۱۹۱۰ تأسیس شد.
  • کارولین بل، یکی از بنیانگذاران و مالک کافه گرامپی، یک رست قهوه و کافی شاپ زنجیره ای مستقر در نیویورک

اصول اولیه قهوه سرد

Maranda Barnes، مدیر بازرگانی V3 Gourmet، شرکت مادر، می‌گوید: «روش‌های مختلفی برای تهیه قهوه سرد برتر در خانه وجود دارد، خواه این روش طولانی‌تر آماده‌سازی دم سرد یا فرآیندی کمتر پیچیده با استفاده از قهوه تازه دم شده سرد شده باشد. پشت Bacha Coffee، یک برند جهانی که قهوه های تک اصل را می فروشد. بستگی به این دارد که آیا می خواهید یک روز قبل یا شب قبل برنامه ریزی و آماده کنید یا صبح آن را قهوه درست کنید و خنک کنید.

قوانین زمینی

قبل از تهیه قهوه سرد، این سه اصل را در نظر داشته باشید:

  • کیفیت به حساب می آید: بارنز استفاده از قهوه تازه آسیاب شده، متوسط ​​برشته شده، ۱۰۰ درصد عربیکا را توصیه می کند و توجه دارد که ظرافت آن به خوبی به قهوه سرد می خورد. هدف خود را برای یک چرخش متوسط ​​انتخاب کنید. Caroline Bell، یکی از مالکان و بنیانگذاران Cafe Grumpy در نیویورک توضیح می دهد: “آسیب کردن قهوه تازه جایی است که می توانید بیشتر عطر را تجربه کنید.”
  • تکه های یخ: لیوان خود را با مکعب های جامد، متوسط ​​تا بزرگ ساخته شده از آب صاف شده تا بالا پر کنید.
  • مکعب های قهوه: باقی مانده قهوه دم کرده را به دمای اتاق برسانید و به قالب های یخ اضافه کنید. استفاده از مکعب های قهوه به این معنی است که نوشیدنی شما با ذوب شدن یخ رقیق نمی شود.

طرز تهیه قهوه سرد: ۶ روش

اگر آماده تهیه قهوه سرد خوشمزه در خانه هستید، انتخاب ها فراوان است. این روش ها معمولاً شامل دم کردن قهوه داغ، خنک کردن آن تا دمای اتاق (که حدود ۱۰ دقیقه طول می کشد) و سپس ریختن آن روی یخ است.

قهوه ساز اتوماتیک

بل پیشنهاد می کند از روش فلاش دم برای این دستگاه استفاده کنید. او می‌گوید قهوه را مستقیماً روی یخ با نصف آبی که معمولاً در آبجو می‌ریزید دم کنید.

دستگاه اسپرسوساز

می توانید از دستگاه اسپرسوساز برای تهیه یخ آمریکایی و لاته یخی استفاده کنید. بل می‌گوید: «همچنین می‌توانید در دستور العمل‌ها، یک شات از کنسانتره دم‌کرده سرد برای یک شات اسپرسو کمتر کنید.

دم کردن قوی: بارنز می‌گوید: «برای جلوگیری از قهوه سرد رقیق‌شده، قهوه داغ معمولی خود را کمی قوی‌تر دم کنید تا وقتی تکه‌های یخ ذوب می‌شوند، قهوه همچنان طعم غنی خود را حفظ کند.»

فرنچ پرس

فرنچ پرس شما به راحتی می تواند یک قهوه یخی پر بدن درست کند. بارنز برای هر ۱۸۰ میلی لیتر (۶ اونس) آب جوشانده شده ۱۲ گرم (۳/۴ قاشق غذاخوری) قهوه استفاده می کند.

  1. آب داغ را روی قهوه بریزید.
  2. ۳۰ ثانیه صبر کنید و هم بزنید،
  3. بگذارید حداقل ۴ تا ۶ دقیقه بماند.
  4. پیستون را به آرامی فشار دهید.
  5. داخل لیوان پر از تکه های یخ متوسط ​​بریزید.

بریزید

بارنز می‌گوید: «برای اینکه نتیجه‌ای تمیزتر و شفاف‌تر با کمترین رسوب قهوه داشته باشید، با استفاده از یک فیلتر پنبه‌ای، آن را امتحان کنید. نسبت پیشنهادی ۲۵ گرم (۱ ۲/۳ قاشق غذاخوری) قهوه به ۱۵۰ میلی لیتر (۵ اونس) آب صاف شده و در حال جوشیدن است.

  1. فیلتر را با آب داغ اشباع کنید، سپس قهوه آسیاب شده را اضافه کنید.
  2. آب داغ را به آرامی روی قهوه بریزید و به صورت مارپیچ ثابت حرکت کنید.
  3. دو بار این کار را تکرار کنید، پس از چکه کردن آن، آب بیشتری اضافه کنید.

کیسه قهوه

باچا کیسه های قهوه تک نفره حاوی ۱۲ گرم قهوه عربیکا را ارائه می دهد. بارنز می‌گوید: «شما فقط به سه دقیقه، یک لیوان قهوه و آب داغ نیاز دارید تا به ریختن کامل روی آب برسید. سپس قهوه را خنک کرده و روی یخ بریزید.

در حالی که گرم است شیرین کنید: اگر قهوه یخ شیرین شده ترجیح شماست، بارنز پیشنهاد می‌کند که کریستال‌های شکر سنگی را برای مالت یا شربت شکر اضافه کنید.

سریعترین گزینه: قهوه فوری

بدون ماشین؟ وقت ندارید؟ مشکلی نیست می توانید قهوه سرد را با استفاده از قهوه فوری درجه یک درست کنید. بل می‌گوید: «بیشتر قهوه‌های فوری در آب سرد نیز حل می‌شوند، بنابراین راهی سریع برای درست کردن یک قهوه سرد در حال حرکت است.

طرز تهیه کلد دم

دم نوش سرد به دلیل طعم و بافت قوی آن ارزشمند است – و درست به نامش، این فرآیند از آب سرد برای دم کردن استفاده می کند. بارنز می‌گوید: «تهیه دم‌نوش سرد یک روش آماده‌سازی ساده است که در آن صبر مهم‌ترین عنصر است.

می توانید قهوه سرد – یا کنسانتره دم سرد – درست کنید و چند راه برای انجام آن وجود دارد. یک کنسانتره معمولاً از نسبت یک قسمت قهوه به شش قسمت آب استفاده می کند. بل می‌گوید: «شما فقط آن را با آب برش می‌دهید—این جایی است که می‌توانید قدرت را مطابق ذائقه‌تان تنظیم کنید».

  • روش جار: بل می گوید، تنها چیزی که نیاز دارید شیشه های میسون، یک صافی مشبک و قهوه آسیاب شده درشت است. قهوه را با آب سرد ترکیب کنید، به مدت ۱۲ تا ۲۴ ساعت در دمای اتاق دم کنید، سپس آن را در ظرف دیگری از میسون صاف کنید.
  • سیستم دم سرد: شما همچنین می توانید از دستگاهی مانند Toddy Home Model که یک قهوه ساز سرد غیر برقی است استفاده کنید.
  • مطبوعات فرانسه: بارنز از یکی دیگر از تکنیک‌های دم‌نوش سرد بدون سر و صدا استفاده می‌کند و پرس فرانسوی خود را به کار می‌گیرد. او می گوید که با کباب متوسط ​​تیره، اسیدیته آن کاهش می یابد. این نسبت بسته به ترجیح می تواند از یک قسمت قهوه تا چهار قسمت آب تا یک قسمت قهوه تا ۱۲ قسمت آب متغیر باشد. در اینجا نیز معجون حداقل ۱۲ ساعت دم می‌کند.

ذخیره سازی

کنسانتره دم کرده سرد را می توان برای چند هفته در یخچال در ظرف دربسته نگهداری کرد، اما به گفته بل، پس از برش دادن آن با آب، ظرف چند روز از آن استفاده کنید.

رضایت فوری: قهوه یخی را باید بلافاصله پس از دم کشیدن و سرد شدن میل کرد. بارنز می گوید: «پس از چند ساعت طعم خود را به سرعت از دست می دهد و تنها رنگ و محتوای کافئین خود را باقی می گذارد.

از Slushies تا Shakeratos: Iced Coffee Upgrades

یک لیوان عالی قهوه سرد می تواند به تنهایی بماند، اما پایه و اساس نوآوری نیز هست. در زیر چند ریف خلاقانه برای شروع شما آورده شده است:

  • شاکراتو: برای درست کردن این شیرینی سرد ایتالیایی. اسپرسو، تکه های یخ و شکر (در صورت استفاده) را در یک کوکتل شیکر ترکیب کنید، تکان دهید و در یک لیوان سرد صاف کنید. بارنز می گوید: «برای طعم و مزه بیشتر، مقداری دانه وانیل تازه و خالص تاهیتی را آسیاب کنید.
  • اسلوشی: دم کرده سرد، یخ، شیر و شیرین کننده را در مخلوط کن مخلوط کنید تا لجن کافئین دار تهیه شود.
  • شیر جایگزینبل می‌گوید: «شیر جو دوسر و یک قطره دارچین در قهوه سرد شما همیشه مثل یک غذا به نظر می‌رسد.
  • تغییرات آببل می‌گوید: «ما عاشق ریختن یک شات کنسانتره دم‌کرده سرد روی آب نارگیل هستیم تا آب‌رسانی خوبی داشته باشیم. از طرف دیگر، قهوه سرد یا اسپرسو را با آب مقوی کم اسید مخلوط کنید تا یک تونیک قهوه با طراوت داشته باشید.



برگرفته و ترجمه از marthastewart
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۴-۰۸-۱۹ ۰۵:۱۷:۰۳
عناوین بصورت هشتگ: #به #گفته #کارشناسان #چگونه #قهوه #سرد #درست #کنیم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *