بری، پنیر گرد و خامهای با پوست سفت، در اندازهها، طعمها و اشکال مختلف موجود است و راههای بیشتری برای لذت بردن از پنیر ملایم اما غنی وجود دارد. اگر نمیخواهید چگونه بری بخورید، بدانید که در حالی که نیش زدن بر روی گوه کاملاً قابل قبول است (مجرم!)، ارائهها و سبکهای بسیار بیشتری وجود دارد که میتوانید از آنها لذت ببرید. مزه، آن را در دمای مناسب سرو کنید، و چند نکته دیگر را برای بهترین بری که تا به حال خورده اید دنبال کنید.
بری تعریف شده است
بری یک نوع پنیر بسیار خاص و عمومی است. لورن توث، پنیرفروش و مدیر آموزش و برنامه درسی در مورایز میگوید: «به طور کلی، وقتی به یک پنیر به سبک «بری» فکر میکنیم، به پنیر نرم رسیده با پوست سفید کرکی فکر میکنیم. برخی از پنیرهایی که در این دسته قرار میگیرند و برای اکثر ناظران شبیه یک بری سنتی فرانسوی هستند، ممکن است اصلاً «بری» نباشند. پنیرهایی با پوست لطیف که شکوفه دار نامیده می شوند، دسته بندی متمایز و گسترده ای فراتر از بری هستند.
انواع بری
به طور کلی، انواع مختلفی از بری وجود دارد، از جمله سبک های سنتی، سبک های اصلی، بری استاندارد، کرم دوتایی، کرم سه گانه و بری جایگزین (که با شیر مخلوط نیز نامیده می شود).
شیر: بری سنتی پنیر فرانسوی است که از شیر گاو تهیه می شود. بری های جایگزین، از جمله گزینه های ساخت آمریکا، می توانند از انواع مختلفی از شیر استفاده کنند. بری را می توان با شیر گوسفند یا بز یا ترکیبی از انواع لبنیات تا طعم های لایه ای درست کرد.
کرم: از نظر کرمی بودن، بری سه سطح مجزا دارد. توت توضیح میدهد: «یک پنیرساز ممکن است خامه اضافی را به شیری که برای پنیرسازی استفاده میکند اضافه کند تا بافتی غنیتر و زوالتر و طعم کرهایتر ایجاد کند. یک کرم دوبل دارای ۶۰ درصد یا بیشتر چربی کره و یک کرم سه گانه ۷۵ درصد یا بیشتر است. کرمهای دوتایی قوام ضخیمتر و خامهتری دارند، در حالی که کرمهای سهگانه بسیار ابریشمی و در دهان ذوب میشوند، عملاً کره.
خرید بهترین بری
مانند هر پنیر، “بهترین” نسخه بری به سلیقه شخصی بستگی دارد. درخواست از پنیرفروش برای موارد دلخواهشان یا دانستن اینکه کدام ویژگی ها را باید بخواهید، مانند خامه دوبل یا شیر مخلوط، می تواند به شما کمک کند تا انتخاب مورد علاقه خود را انتخاب کنید.
اگر هیچ متخصصی در اطراف کیس پنیر سوپرمارکت شما وجود ندارد، توث به شما پیشنهاد می کند هنگام انتخاب یک بری چند سوال از خود بپرسید:
- آیا به دنبال یک بری فرانسوی کلاسیک یا پنیری هستید که با پوست نرم و کرمی با پوست سفید کرکی متناسب باشد؟
- آیا به دنبال یک قطعه کامل، حاوی یا یک گوه هستید؟
- آیا می خواهید یک بافت لطیف و کرمی (کرم دو نفره) داشته باشید یا چیزی ابریشمی تر و آب شدن در دهان (به سراغ سه گانه بروید)؟ آیا از دیدن یک گودال در اطراف پنیرتان که ایستاده است، آزرده خاطر خواهید شد؟
توت میگوید: «ممکن است مقداری بری را پرهیز کنید». پنیرهای صنایع دستی برای تولید و حمل و نقل از مزرعه به یخچال شما به زحمت زیادی و مراقبت های پر زحمت بستگی دارد. قیمت آن کیفیت و ارزش را منعکس خواهد کرد.»
چگونه بری بخوریم
بری را می توان در دمای اتاق میل کرد یا پخته و گرم و خوش طعم سرو کرد، اما یک بری سرد مستقیماً از یخچال آن را برش نمی دهد.
بری در بشقاب پنیر
توت میگوید: «برای یک بشقاب پنیری، میخواهید اجازه دهید تا کیک شما به دمای اتاق برسد. “این کار عمق کامل عطر و طعم را برای بهترین تجربه طعم باز می کند.” نیم ساعت قبل از سرو از یخچال خارج کنید.
ارائه: برای یک تخته پنیر از نظر بصری خیره کننده، توث توصیه می کند که از یک بری بزرگ برای چسباندن صفحه نمایش استفاده کنید. اگر کارکرد مهمتر است، به جای اینکه از مرکز بیرون بیایید و پوست یک بری را ترک کنید، گوههای کوچکتری را از قبل برش دهید تا مهمانان بتوانند از خودشان استفاده کنند. بری را می توان با کاتر کوکی نیز برش داد تا شکل های جالبی بسازید.
جفت ها: بری پنیر نرم و خامهای با طعمی کرهای، گاهی اوقات کمی سبزی و طعمی غنی است. بانی کافمن، مدیر برند در شرکت پنیر مارین، میگوید: برای طبیعیترین جفتها، میخواهید به بافتها و طعمهای مکمل نگاه کنید. رقابت با طعم های لطیف پنیر. برای جفت های خوشمزه تر، زیتون کاستلوترانو کره ای یا بادام مارکونا کمی نمک زده را امتحان کنید. سبزیجات ترشی یا حتی میوه ها نیز می توانند به خوبی با بری جفت شوند.
پخت بری
بری گرم، خوش طعم و پخته مورد علاقه بسیاری از دوستداران پنیر نرم است.
توت میگوید: «از اینکه بری یا پنیر شکوفهدار خود را در یک ظرف پخت در فر گرم کنید، نترسید. “فقط مراقب آن باشید تا مطمئن شوید که مرکز به طور کامل خارج نمی شود.” فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. زمان بندی به اندازه چرخ بستگی دارد، اما چرخ های کوچک می توانند تنها در ۵ دقیقه ذوب شوند. کل چرخ را در یک ظرف پخت کوچک، یک تابه، یک چدن یا حتی فویل آلومینیومی قرار دهید.
- توت پیشنهاد میکند که برش پخته شده را روی محور افقی (مانند نان شیرینی) برش دهید. این باعث میشود که چروکبودن آن آشکار شود و میتوانید کمی مواد پرکننده مانند مربا، کنسرو یا پستو اضافه کنید.
- قبل از پخت، بری را می توان با آجیل، مانند گردوهای شیرین شده، یا تکه تکه کرد و با روغن زیتون و گیاهان مخلوط کرد تا مایه خامه ای ایجاد شود.
- بری را همچنین میتوان در خمیر پفکی برای یک پیشغذای یک تابهای که میتوان برای تقریباً در تمام فصول و مجالس سفارشی کرد، بپیچید.
راه های دیگر برای خوردن بری
بری گلدمن
درست مانند موزارلا در سالاد کاپرز یا یک مربع آب شده آمریکایی در یک پنیر کبابی، بری واقعا می تواند یک غذا درست کند. و بله، می توان آن را در هر یک از این دستور العمل ها قرار داد. در واقع، بری تقریباً در هر دستور پختی که نیاز به پنیر نرم و آب شده دارد، کار می کند.
- بری مک و پنیر درجه یک است.
- بری کروستینی؟ شما را در عملکرد می بینیم.
- بری در کاسرول یا گراتن، بله، لطفا!
- توث از طرفداران استفاده از بری روی نان تخت با انگور برش خورده و عسل داغ است.
- او همچنین از روش ساده بیرون کشیدن آن در یک پیک نیک برای تهیه ساندویچ با نان باگت به اضافه دانه، کرنیشون های برش شده و خردل دانه دار حمایت می کند.
- Brie s’mores ترند شده اند، و کافمن یک مدافع است. او میگوید: «مجموعههای کنار آتش، زمانی که مقداری بری را به جای مارشمالو در s’mores خود عوض کنید، به همان اندازه خوشمزهتر میشوند. فقط به گوه بری خود توجه کنید تا از روی چوب ذوب نشود.
- اگر اهل بازی با آتش هستید، Brie brûlée یکی دیگر از موارد مورد علاقه کافمن است. او می گوید: «این یک راه شگفت انگیز برای شگفت زده کردن مهمانان است. هنگامی که زمان دسر در گردهمایی بعدی شما فرا می رسد، پوست بالای چرخ بری را جدا کنید، یک لایه دارچین و شکر به آن اضافه کنید و سپس یک مشعل بروله روی میز برای بری بروله بردارید. وقتی روی آن کرملی شد، می توانید آن را مانند کرم بروله شکسته و با کوکی ها، انواع توت ها و شکلات ترکیب کنید. بدون مشعل؟ از جوجههای گوشتی فر خود برای بری بری برای یک خوراکی سریع و چشمگیر استفاده کنید.
برگرفته و ترجمه از marthastewart
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۴-۱۰-۰۵ ۰۰:۰۸:۰۳
عناوین بصورت هشتگ: #به #گفته #کارشناسان #پنیر #چگونه #بری #را #به #روش #صحیح #بخوریم