نگهداری از چاقوهای آشپزخانه به گونه ای که بتوانید سال ها از آنها به طور ایمن و مؤثر استفاده کنید، به معنای نگهداری صحیح، تمیز کردن صحیح و تیز کردن مرتب آنهاست. اما حتی چاقوهای آشپزخانه که به روش صحیح نگهداری می شوند نیز در نهایت باید تعویض شوند. فرقی نمیکند با دسته شکسته، تیغههای ترک خورده، سطح زنگزده یا لبههای کدر سر و کار دارید، دریابید که آیا چاقوی شما قابل نجات است یا زمان تعویض آن فرا رسیده است.
دسته شکسته است
یک چاقوی با دسته شکسته – به خصوص چاقویی که برای نگه داشتن آن به چسب یا چسب موقت دیگری نیاز دارد – باید تعویض شود. کوئینتین میدلتون، تیغه ساز آشپزی از میدلتون مید کیویز، می گوید: «این می تواند یک مشکل ایمنی بزرگ باشد. “شما نمی خواهید خطر کند که چاقو از دست شما در حین استفاده جدا شود.”
با این حال، دسته ای که فقط کمی لرزان باشد، اغلب قابل نجات است. او میگوید: «اگر دسته پاره شد، پیشنهاد میکنم که چاقو را به طور کلی تعویض کنید. سرآشپز اجرایی اسکار دیاز از Aaktun و Little Bull میگوید: «اگر دسته شل است، اگر آن را به یک برشکار قابل اعتماد ببرید، این یک راه حل آسان است.
نوک تیغه شکسته است
نواقص و نواقص کوچک در تیغه شما را می توان پر یا حذف کرد، اما آسیب جدی تر اغلب به این معنی است که زمان تعویض آن فرا رسیده است. مورگان کانینگهام، کارشناس کارد و چنگال در Sur La Table میگوید: «خراشها و خراشهای جزئی را میتوان بهراحتی توسط متخصصان تیز کردن تیغه که میتوانند لبه چاقو را تمیز و جلا دهند، تعمیر کرد. “در برخی موارد، تراشه های قابل توجهی تحت پوشش ضمانت سازنده چاقو قرار می گیرند.”
میدلتون میگوید تیغههای چاقو که کمتر از یکسوم طولشان شکسته میتوانند توسط یک تیغهساز با کیفیت ترمیم یا تغییر شکل دهند، اما اگر چاقوی مورد علاقه شما بیش از این آسیب دید، وقت آن است که یک چاقوی جدید بخرید.
تیغه تیز نمی ماند
چاقوی تیز یک چاقوی ایمن است و در حالی که تیز کردن منظم می تواند توانایی شما را در بریدن و مردن بهبود بخشد، تیغه ای که نمی تواند لبه تیز را نگه دارد در پایان عمر خود است. میدلتون میگوید: «اگر میتوانید، از قرار دادن چاقوها در یک کشوی ظروف مختلط خودداری کنید. تیغه در هنگام باز و بسته کردن کشو بیشتر در معرض خراش و فرورفتگی است که می تواند در نهایت بر کارایی کلی چاقو تأثیر بگذارد.
نحوه نگهداری، تمیز کردن و نگهداری چاقوها نشانگر مدت زمان ماندگاری آنها است. هرگز چاقوهای خود را در ماشین ظرفشویی قرار ندهید، حتی اگر می گویند که قابل شستشو در ماشین ظرفشویی هستند. کانینگهام میگوید: به آرامی بشویید و خشک شدن فوری را دنبال کنید. “به طور مستقیم روی سطوح شیشه ای یا سنگی استفاده نکنید و برای طول عمر چاقو خود، روی تخته های برش باکیفیت که به طور منظم روغن کاری شده و به درستی حالت داده شده اند، استفاده کنید.”
تیغه زنگ زده است
کانینگهام میگوید زنگزدگی جزئی را میتوان با تمیز کردن و جلا دادن سریع از بین برد، اما هر چیزی سرسختتر ممکن است نشانهای از این باشد که زنگزدگی یکپارچگی چاقوی شما را به خطر انداخته است. در این صورت، باید چاقو را تعویض کنید تا زنگزدگی وارد غذا نشود. با این حال، برخی از چاقوهای فولاد کربنی با کیفیت بالا ممکن است در طول زمان یک پتینه طبیعی را تجربه کنند که به ظاهر تیغه شخصیت می بخشد و بی ضرر است.
اندازه آن اشتباه است
چاقویی را که استفاده از آن ناراحت کننده است، چه خیلی بزرگ باشد چه کوچک برای گرفتن، تعویض کنید. کانینگهام میگوید: «چاقوهایی که برای دوست شما کاملاً کار میکنند ممکن است با دست یا سبک آشپزی شما مناسب نباشند، بنابراین ما شما را تشویق میکنیم که با یک متخصص صحبت کنید و انواع چاقوها را قبل از تصمیمگیری در مورد ست برای بردن به خانه آزمایش کنید.
همیشه از چاقویی استفاده کنید که اندازه آن برای غذایی که می برید مناسب باشد. دیاز میگوید: «برای مثال، سبزیجات، میوهها و سبزیهای خود را با یک چاقوی جفتی خرد میکنید، اما اکنون یک دستور العمل مستلزم بریدن یک قفسه دندهها است – زمان آن رسیده که به مجموعه چاقوهای خود اضافه کنید. یک چاقوی سرآشپز با کیفیت بسیار بهتر از یک چاقوی جفتی برای این کار به شما خدمت می کند و در صورت استفاده از چاقوهای شما عمر طولانی را افزایش می دهد.
برگرفته و ترجمه از marthastewart
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۴-۱۱-۲۲ ۰۰:۰۰:۰۴
عناوین بصورت هشتگ: #به #گفته #کارشناسان #نشانه #برای #تعویض #چاقوهای #آشپزخانه