بسته بندی مواد غذایی موم زنبور عسل که از پنبه ارگانیک، موم زنبور عسل، روغن گیاهی و رزین ساخته شده است، جایگزینی پایدار برای بسته بندی پلاستیکی و فویل آلومینیومی است. به علاوه، آنها در مجموعه ای از رنگ ها و الگوهای زیبا هستند، بنابراین شما مشتاقانه منتظر خواهید بود که باقی مانده های خود را در آنها بپیچید.

در حالی که این روکش ها به طور طبیعی آنتی باکتریال هستند، پس از هر بار استفاده باید تمیز شوند. اگر به درستی تمیز و نگهداری شود، روکش های موم زنبور عسل می تواند تا یک سال دوام بیاورد، پس از آن می توان آنها را کمپوست کرد و به زمین بازگرداند. ما از کارشناسان نظافت پرسیدیم که چگونه می‌توان از بسته‌های غذایی موم زنبور عسل تمیز و مراقبت کرد تا اثربخشی و ماندگاری آنها به حداکثر برسد.

  • مورگان ابرهارد، دانشمند ارشد در داون
  • سارا مک آلیستر، کارشناس نظافت و موسس و مدیرعامل GoCleanCo
  • کیتی بری، کارشناس نظافت و ساماندهی

چند بار برای تمیز کردن بسته بندی مواد غذایی موم زنبور عسل

قبل از استفاده از بسته های غذایی موم زنبور عسل برای اولین بار، آنها را در آب سرد بشویید تا گرد و غبار یا باقیمانده آن از بین برود. کتی بری، متخصص نظافت منازل، می‌گوید: پس از آن، پس از هر بار استفاده، بسته‌های غذای موم زنبور عسل را تمیز کنید تا آنها را تازه و عاری از باکتری یا بو نگه دارید.

موادی که نیاز دارید

این مواد را هنگام تمیز کردن بسته های غذایی موم زنبور عسل در دسترس داشته باشید.

  • صابون ظرفشویی ملایم
  • آب خنک
  • پارچه یا اسفنج نرم
  • حوله

نحوه تمیز کردن بسته بندی مواد غذایی موم زنبور عسل

بسته بندی مواد غذایی موم زنبور عسل خود را تمیز نگه دارید تا از ماندگاری و تازگی آن اطمینان حاصل کنید. برای انجام این کار، این مراحل را از مورگان ابرهارد، دانشمند ارشد در داون دنبال کنید.

  1. بسته بندی غذای موم زنبور عسل را روی یک سطح تمیز قرار دهید.
  2. برای خیس کردن پوشش از آب خنک استفاده کنید. از استفاده از آب داغ خودداری کنید، زیرا می تواند پوشش موم زنبور عسل را ذوب کند.
  3. مقدار کمی از صابون ظرف را روی بسته بندی بمالید.
  4. با استفاده از یک پارچه نرم یا اسفنج، پوشش را به آرامی مالش دهید. مراقب باشید که خیلی محکم مالش نکنید، زیرا می تواند به پوشش موم زنبور عسل آسیب برساند.
  5. پوشش را کاملاً زیر آب خنک بشویید تا تمام باقی مانده صابون از بین برود.

نحوه خشک کردن بسته بندی مواد غذایی موم زنبور عسل

پس از تمیز کردن، بسته‌های مواد غذایی موم زنبور عسل باید قبل از استفاده یا نگهداری کاملاً خشک شوند. برای انجام این کار، روکش ها را تکان دهید تا رطوبت اضافی گرفته شود و آنها را روی یک قفسه خشک کن قرار دهید. بری توصیه می کند آنها را دور از نور مستقیم خورشید خشک کنید تا از آسیب دیدن موم جلوگیری شود. سارا مک آلیستر، کارشناس نظافت و موسس و مدیرعامل GoCleanCo می‌گوید: «قبل از استفاده مجدد، مطمئن شوید که کاملاً خشک شده‌اند، زیرا رطوبت، مانند روغن و آب، مانع چسبندگی آن‌ها می‌شود.» ابرهارد می‌گوید علاوه بر این، هر رطوبتی که در بسته‌بندی باقی می‌ماند می‌تواند محیطی مساعد برای رشد میکروبی ایجاد کند که می‌تواند منجر به آلودگی مواد غذایی و طول عمر کوتاه‌تر لفاف شود.

نحوه نگهداری بسته بندی مواد غذایی موم زنبور عسل

مک کالیستر می‌گوید برای نگهداری، پوشش را در مکانی خشک و خنک مانند کشوی آشپزخانه قرار دهید تا به حفظ شکل آن کمک کند و از نرم شدن یا شکننده شدن پوشش جلوگیری کند. ابرهارد می‌گوید بسته‌های غذایی خود را دور از منابع گرمایی مانند اجاق گاز یا فر نگهداری کنید، زیرا گرما می‌تواند پوشش موم زنبور عسل را ذوب کند. اگر در ظرفی نگهداری می‌شود، مطمئن شوید که قابلیت تنفس دارد تا جریان هوا فراهم شود.





برگرفته و ترجمه از marthastewart
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۴-۱۰-۰۴ ۲۲:۰۶:۱۳
عناوین بصورت هشتگ: #به #گفته #کارشناسان #چگونه #بسته #های #غذایی #موم #زنبور #عسل #را #تمیز #کنیم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *