در نگاه اول، کامکوات ها ممکن است شبیه پرتقال های کوچک به نظر برسند، اما مرکبات بسیار بیشتر است. آنها طعم شیرین و بی نظیری دارند و به لطف پوست خوراکی آنها، کامکوات به راحتی به دستور پخت اضافه می شود. اما اگر با آن آشنایی ندارید، ممکن است این میوه ریز ترسناک به نظر برسد، زیرا در ایالات متحده نسبتاً غیر معمول است.
- جودی لیونگ، یکی از خالقان The Woks of Life و یکی از نویسندگان کتاب آشپزی Woks of Life: دستورهایی برای دانستن و دوست داشتن از یک خانواده چینی آمریکایی
- آشیش آلفرد، سرآشپز و صاحب گروه رستوران آلفرد
- لوئیس جارامیلو، سرآشپز اجرایی پلانت سیتی، یک سالن غذای گیاهی و بازار در پراویدنس
کامکوات چیست؟
کامکوات ها میوه هایی بیضی شکل هستند که بومی چین هستند. آنها کوچکترین اعضای خانواده مرکبات هستند و مانند سایر مرکبات روی درختان رشد می کنند. اما برخلاف بسیاری از انواع مرکبات، کل میوه از جمله پوست و دانه خوراکی است.
جودی لئونگ، یکی از خالقان The Woks of Life و یکی از نویسندگان این کتاب، می گوید: میوه های ریز “از مدت ها قبل در طب سنتی چینی استفاده می شده اند.” کتاب آشپزی Woks of Life: دستورهایی برای دانستن و دوست داشتن از یک خانواده چینی آمریکایی. او اضافه میکند که آنها همچنین “باید به سرفه و احتقان و درمان التهاب کمک کنند.” علاوه بر این، کامکوات سرشار از مواد مغذی ضروری از جمله آنتی اکسیدان ها، چربی های غیر اشباع (“خوب”) و ویتامین های A، C و E است.
ظاهر
پوست کامکوات مانند پوست پرتقال است، اما صاف تر و نازک تر است. میوه نیز بسیار کوچک است، فقط کمی بزرگتر از انگور.
طعم
آشیش آلفرد، سرآشپز و صاحب گروه رستوران آلفرد، می گوید کامکوات خام “ترکیبی منحصر به فرد از طعم های شیرین و ترش را ارائه می دهد؛ پوست شیرین باعث متعادل شدن گوشت تند می شود.” او میگوید در مقابل، پختن شیرینی طبیعی آنها را افزایش میدهد و ترشی آنها را ملایم میکند. لوئیس جارامیلو، سرآشپز اجرایی در پلانت سیتی، یک سالن غذا و بازار گیاهی در پراویدنس، میگوید که این میوه را شریکی ایدهآل برای مواد تندتر مانند فلفل، زردچوبه و زیره میکند.
در مورد دانه ها؟ اگرچه خوراکی است، اما دانه ها کاملا تلخ هستند، بنابراین ممکن است ترجیح دهید آنها را حذف کنید.
بافت
کامکوات ها وقتی خام هستند تا حدودی ترد و سفت هستند. گوشت آن آبدار است و دانه ها ترد هستند. وقتی کامکوات پخته می شود، به طرز شگفت انگیزی لطیف می شود.
نحوه خرید کامکوات
ممکن است بتوانید کامکوات را در خواربارفروشیهای آسیایی، بازارهای بهداشتی یا سوپرمارکتهایی که میوههای استوایی ارائه میدهند پیدا کنید. به دنبال آنهایی باشید که بافت سفت دارند، درست مانند پرتقال رسیده. پوست باید زرد مایل به نارنجی روشن، براق، بدون لک و بدون چین و چروک یا لکه باشد.
نحوه خوردن کامکوات خام
آلفرد میگوید برای تهیه کامکوات، آنها را زیر آب جاری خنک بشویید تا هرگونه کثیفی یا باقیمانده از بین برود. لئونگ میگوید: «میتوانید آنها را کامل میل کنید، زیرا پوست آن بسیار نازک است و به طعم کلی میوه میافزاید.» می توانید آنها را مانند انگور در دهان خود فرو کنید!
آلفرد خاطرنشان می کند که بسته به ترجیح یا دستور پخت خود، می توانید کامکوات ها را به نصف یا دایره های نازک برش دهید. اگر می خواهید دانه ها را جدا کنید، می توانید این کار را در حین برش دادن انجام دهید.
راه های بیشتر برای خوردن کامکوات
گتی / فلاویا مورلاستی
به گفته Jaramillo، کامکوات در غذاهای جنوب آسیا، هند و برخی از غذاهای آمریکای لاتین رایج است. آنها همچنین معمولاً به صورت تازه خورده می شوند، هر چند که آنها در سایر آماده سازی ها نیز به خوبی عمل می کنند. در اینجا، سرآشپزها روش های خوشمزه دیگری را برای خوردن کامکوات به اشتراک می گذارند:
- آنها را به مارمالاد تبدیل کنید: اگر با کامکوات تازه کار هستید، یک راه آسان برای تهیه آن، تهیه مارمالاد کامکوات است. آلفرد میگوید: «آنها را نازک برش دهید، دانهها را بردارید و با شکر و مقداری آب بجوشانید تا (مخلوط) غلیظ شود. روی نان تست، شیرینی و یا حتی به عنوان لعاب گوشت فوق العاده است.
- آلفرد می گوید کامکوات های نباتی رویه های فوق العاده ای برای دسرهایی مانند بستنی، کیک یا پاناکوتا هستند. او پیشنهاد می کند برش های کامکوات را در شربت شکر بجوشانید تا شفاف و نرم شوند.
- استفاده در کوکتل: جین و تونیک بعدی خود را با کامکوات های مخلوط یا تکه تکه شده بالا ببرید. جارامیلو می گوید: چند کامکوات را با شربت ساده مخلوط کنید، دو اونس جین را روی یخ در یک لیوان بریزید، روی آن آب مقوی بریزید و شربت کامکوات را داخل لیوان صاف کنید. با یک تکه کامکوات تزئین کنید. به گفته آلفرد، میوه ها در موهیتو یا مارگاریتا نیز به خوبی کار می کنند.
- در چاتنی بپزید: برای یک چاشنی خوش طعم، کامکوات خرد شده را با آویشن، شکر، سرکه و ادویه های گرم مانند هل و میخک بجوشانید. به گفته Jaramillo، این یک چاتنی پر جنب و جوش با تیزی مرکباتی و گرمای گیاهی ایجاد می کند که به ویژه در قارچ صدفی کبابی خوشمزه است.
- به سالسا اضافه کنید: آلفرد پیشنهاد می کند: «کومکوات خرد شده را با پیاز قرمز، هالاپینو، گشنیز و کمی آب لیموترش مخلوط کنید». او می گوید که نتیجه یک سالسا پر جنب و جوش است که به زیبایی با ماهی یا مرغ کبابی جفت می شود.
- کباب برای یک طرف شیرین: با کامکوات برشته، یک تارت شیرین به غذای خود اضافه کنید. آلفرد توصیه می کند به سادگی کامکوات کامل یا نصف شده را با کمی روغن زیتون بریزید، سپس آنها را تفت دهید تا کاراملی شوند.
- در سالاد بریزید: مرکبات، از جمله کامکوات، برای افزودن رنگ و بافت به سالاد ایده آل هستند. یک نکته از آلفرد بگیرید و کامکوات ورقه شده را با آرگولا، بادام برشته شده و پنیر بز برای یک غذای خوش طعم بریزید.
برگرفته و ترجمه از marthastewart
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۴-۱۲-۲۸ ۱۸:۱۶:۰۵
عناوین بصورت هشتگ: #به #گفته #سرآشپزها #چگونه #کامکوات #را #به #روش #صحیح #بخوریم