فصل زمستان کدو حلوایی به خوبی آغاز شده است، بنابراین شاید زمان آن رسیده است که یاد بگیرید چگونه دانه های کدو حلوایی را یاد بگیرید، جایگزینی خوشمزه برای دانه های کدو حلوایی که همه جا حاضر هستند. در حالی که پوست برخی از انواع کدو حلوایی زمستانه لطیف تر و قابل هضم تر از سایرین است، دانه های همه انواع آن، از کدو تنبل گرفته تا دلیکاتا، کابوچا، بلوط و بله، کدو حلوایی، بسیار خوش طعم هستند. ما با نویسندگان و سرآشپزهای کتاب آشپزی ارتباط برقرار کردیم تا درباره بهترین روشهای تهیه و لذت بردن از فضل بیشتر بدانیم.
- اوزلم وارن، معلم آشپزی و نویسنده سبزی
- ارین آلدرسون، توسعه دهنده دستور غذا، نویسنده وبلاگ گیاهخواری، طبیعیه الاو کتاب آشپزی، شربت خانه یک ساله
- پل شوچوک، سرآشپز اجرایی هتل در Fairmont Royal York تورنتو
- رونا ولش، نویسنده آشپز زیرک و سرآشپز/صاحب Purple Kale Kitchenworks، یک مدرسه آشپزی در بروکلین، نیویورک
تخمه کدو حلوایی توضیح داده شده است
کدو حلوایی زمستانی که در پاییز برداشت میشود، در اشکال، اندازهها و انواع مختلفی از جمله کدو حلوایی وجود دارد.کدو مشک). از نظر گیاه شناسی، کدوهای زمستانه میوه هستند، اما با آنها مانند سبزیجات رفتار می شود.
هر کدو حلوایی زمستانی دارای پوستی رنگارنگ و محافظ، لطیف یا سخت است و درون آن حفرهای از دانهها که با خمیر رشتهای و گوشت زرد یا نارنجی احاطه شده است. به جای ریختن کل لزج در سطل کمپوست، پیشنهاد می کنیم دانه ها را نگه دارید و همچنین از گوشت آن استفاده کنید.
تغذیه
دانه های کدو حلوایی سرشار از فیبر، پروتئین و مواد مغذی از جمله اسیدهای چرب امگا ۳، بتاکاروتن، ویتامین C، آهن، کلسیم و منیزیم هستند. یک امتیاز: وقتی برشته می شوند (یا برشته می شوند)، خوشمزه، ترد و بسیار همه کاره هستند. اوزلم وارن، نویسنده کتاب، میگوید: «من آنها را بیش از سالاد، ماست و پنکیک دوست دارم – آنها میان وعدههای عالی برای تمام روز هستند. Sebze: دستور العمل های گیاهی از آشپزخانه ترکی من. (برای ایده های بیشتر به ادامه مطلب مراجعه کنید!)
دانه کدو تنبل در مقابل تخم کدو حلوایی
چگونه دانههای کدو حلوایی روی دانههای کدو تنبل جمع میشوند؟
تفاوت هاپل شوچوک، سرآشپز اجرایی هتل در Fairmont Royal York تورنتو، خاطرنشان میکند: «دانههای کدو حلوایی کوچکتر و کمی ظریفتر از دانههای کدو تنبل هستند».
شباهت ها: با این حال، از جهات اساسی دیگر کاملاً شبیه هم هستند. ارین آلدرسون، وبلاگ نویس پشتیبان، می گوید: «همه دانه های کدو حلوایی خوراکی هستند و کاملاً شبیه دانه کدو تنبل هستند، زیرا طعم خام آنها نسبتاً ملایم و کمی خاکی است، سپس پس از برشته کردن، طعم مغزی پیدا می کند. طبیعیه الا، و نویسنده شربت خانه یکساله: دستور العمل های گیاهی روشن و جسورانه برای تبدیل غذاهای اصلی روزمره. بافت آنها نیز قابل مقایسه است. شوچوک اضافه می کند، به علاوه، می توانید آنها را مانند دانه های کدو تنبل تفت دهید.
هالینگ اهمیت دارد
دانههای کدو تنبل پوستهدار (یا پوستهدار)، که معمولاً به آن پپیتاس میگویند، به دانههای کدو تنبل بدون پوسته اطلاق میشود. آلدرسون می گوید: برخی از انواع کدو تنبل دانه هایی دارند که پوسته فیبری ایجاد نمی کنند. و در حالی که بسیاری از کدوهای زمستانه حاوی دانه هایی با پوسته و دانه های بدون دانه هستند، کدو حلوایی از هم جدا هستند. او می گوید: «در مورد کدو حلوایی، همه گونه ها پوسته دارند، بنابراین شما فقط دانه های سفید را خواهید دید. می توانید دانه ها را بجوشانید یا تفت دهید و پوسته ها را بریزید.
sveta_zarzamora / GETTY IMAGES
تهیه بذر کدو حلوایی
برای استفاده حداکثری از دانه ها، باید آنها را برشته یا برشته کنید – و نحوه آماده کردن دانه ها از قبل می تواند بر عامل ترد آنها تأثیر بگذارد. “روش برشته کردن هر دانه کدو حلوایی – کره، کدو حکاکی یا کدو حلوایی دیگر – این است که دانه ها را با آب کمی گرم تمیز کنید، خوب آبکش کنید، روی حوله کاغذی بگذارید تا کاملا خشک شود و در نهایت دانه ها را به آن منتقل کنید. رونا ولش، نویسنده کتاب، میگوید: کاغذ پوستی برای استراحت یک شبه روی پیشخوان آشپز زیرک و سرآشپز/مالک Purple Kale Kitchenworks، یک مدرسه آشپزی در بروکلین، نیویورک. او توضیح میدهد: «این تضمین میکند که دانهها آنقدر خشک میشوند که وقتی آنها را در فر قرار میدهید، ترد شوند.
در حالی که میتوانید دانههای کدو حلوایی خام بخورید، متخصصان توصیه میکنند از مصرف آن اجتناب کنید. ولش می گوید: «خام، برای ذائقه من خیلی جویدنی هستند.
تفت دادن بذر کدو حلوایی
دانه های کدو حلوایی را به صورت زیر تفت دهید:
- فر را با دمای ۳۲۵ درجه فارنهایت گرم کنید.
- دانه های تمیز و خشک را در یک کاسه بزرگ قرار دهید.
- دانه ها را با روغن (روغن زیتون فوق بکر یا آووکادو)، نمک و چاشنی ها بریزید.
- شوچوک پیشنهاد میکند حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه تفت دهید و تا نیمه هم بزنید.
- از فر خارج کنید و بگذارید کاملا خنک شود.
روش بو دادن جایگزین
ولز میگوید: برخی از کدو حلواییها دارای دانههای کوچکتری نسبت به سایرین هستند و برای تلاش زیاد، دانههای کمی تولید میکنند. “به نظر من گزینه بهتر این است که دانه ها را در حالی که هستند برشته کنید هنوز داخل کدو حلوایی.” او توصیه می کند که مستقیماً از میان کدو و حفره دانه آن برش دهید، دایره های مقطعی با دانه ها در مرکز ایجاد کنید. ولز این دستور را در کتاب آشپزی خود دارد، و همچنین می توانید آن را در اینجا پیدا کنید.
برشته کردن دانه ها
روش دیگر، می توانید دانه های تمیز و خشک را برای چند دقیقه در یک تابه خشک برشته کنید، هم بزنید تا نچسبد، یا در سرخ کن با هوا.
نحوه خوردن دانه کدو حلوایی
پس از برشته شدن یا برشته شدن، می توان از دانه های کدو حلوایی برای تقویت غذاهای شیرین و خوش طعم استفاده کرد. در اینجا نحوه لذت بردن از آنها آورده شده است:
- تنقلاتشوچوک پیشنهاد می کند: برای ترد بیشتر، آنها را به دانه های شکننده اضافه کنید.
- غلاتآلدرسون میگوید: «دانههای برشته شده کدو حلوایی در کاربردهای سنتی دانه کدو تنبل مانند گرانولا عالی هستند. آنها را با گرانولای نارگیل برشته شده مخلوط کنید یا با چند قاشق زیپ بلغور جو دوسر را ببندید.
- درمان می کند: کارشناسان معتقدند که محصولات پخته شده نیز از تقویت دانه سود می برند. سعی کنید دانه های کدو حلوایی را با کدو تنبل در مافین های تخمه کدو حلوایی ما عوض کنید.
- شیبشوچوک میگوید: دانههای کدو حلوایی بو داده بافت و طعم پستو یا هوموس را افزایش میدهند.
- تاپینگ ها: آلدرسون دانههای برشته را با سبزیهای تازه و سیر خرد میکند تا چاشنی سوپ باشد (این سوپ کدو حلوایی طبیعی برای تزئین با دانهها است) یا سبزیجات برشته. همانطور که وارن می گوید، دانه های تزئین نشده نیز می توانند روی ماست و سالاد پراکنده شوند.
ذخیره سازی بذر کدو حلوایی
به گفته ولز، دانههای کدو حلوایی باید در یک ظرف دربسته روی پیشخوان نگهداری شوند. “اگر آنها کاملا ترد نشده باشند، و هنوز کمی جویدنی باشند، مهم نیست که چگونه آنها را ذخیره کنید، به سرعت کهنه می شوند.” انتظار می رود طول عمر تا یک ماه; اگر چسبناک شدند یا علائمی از کپک یا تغییر رنگ نشان دادند، آنها را پرتاب کنید.
برگرفته و ترجمه از marthastewart
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۴-۱۱-۰۸ ۲۰:۵۱:۰۶
عناوین بصورت هشتگ: #به #گفته #سرآشپزها #چگونه #دانه #های #کدو #حلوایی #را #بخوریم