وردنه در آشپزخانه هر نانوایی ضروری است، چه در حال تهیه کیش یا پای برای روز شکرگزاری باشید. اما بر خلاف برخی دیگر از ابزارهای پخت، به عنوان مثال یک فنجان اندازه گیری شیشه ای، تفاوت زیادی بین انواع وردنه ها وجود دارد و تنوع بسیار زیادی برای انتخاب وجود دارد.

داشتن وردنه مناسب نورد را آسان تر و دقیق تر می کند. مچ دست شما از شما تشکر خواهد کرد و پوسته شما صاف خواهد بود. اینکه چه نوع باید استفاده کنید بستگی به این دارد که چه چیزی درست می کنید و چگونه دوست دارید رول کنید. آیا یک وردنه کافی است یا باید چندین وردنه داشته باشید؟ برای کسب اطلاعات بیشتر با یک متخصص نانوایی صحبت کردیم. در ادامه، او انواع مختلف وردنه‌ها را توضیح می‌دهد، هر کدام برای چه چیزهایی خوب هستند، و انتخاب کلی او برای بهترین نوع وردنه که همیشه در دسترس است.

بهترین ها: وردنه مستقیم

با حسن نیت از ویلیامز-سونوما


این که این انتخاب متخصص ما است ممکن است شما را متعجب کند – این وردنه سنتی آمریکایی (در پایین ببینید) یا سبک مخروطی فرانسوی (همچنین به زیر مراجعه کنید) نیست. این وردنه ساده در اصل یک برش گرد از چوب است. هوپ می‌گوید که این بشکه سنگین‌تر و طولانی‌تر از سایر انواع وردنه است. او می‌گوید: «استفاده از دست‌ها برای هدایت چرخاندن، نظارت بهتری بر ضخامت خمیر یا پوسته پای می‌دهد.» وردنه مستقیم می تواند هر کاری را که هر وردنه دیگری می تواند انجام دهد و بیشتر انجام دهد، به همین دلیل انتخاب اوست. علاوه بر این، یکنواختی آن باعث می شود که ذخیره سازی آن آسان باشد.

بهترین برای: هوپ می‌گوید این برای باز کردن یک دسته بزرگ کروسانت یا نان دارچینی، و همچنین خمیر پای و کلوچه‌ها عالی است. سنگینی یک وردنه مستقیم همچنین خرد کردن کراکرهای گراهام برای پوسته پای فشرده یا نعناع فلفلی یا چوب شور برای تاپینگ مفید است.

وردنه سنتی

با حسن نیت از آمازون

وردنه کلاسیک آمریکایی نام های زیادی دارد: وردنه نانوایی، وردنه دسته دار و غیره. ممکن است زمانی که به وردنه فکر می کنید، تصویری باشد که در ذهن شما ظاهر می شود. این استوانه ای است که در طول ها و عرض های مختلف با یک دسته در هر انتها به فروش می رسد که توسط یک رولپلاک که از طریق وردنه می گذرد و به چرخش آن کمک می کند، متصل شده است. اغلب از چوب ساخته می شود اما با سیلندر مرمر یا سیلیکون نیز موجود است.

هوپ می‌گوید: «این وردنه برای نانوایان خانگی بیشتر آشناست، و به همین دلیل، یک انتخاب محبوب برای تهیه پای تعطیلات است. استفاده از دسته ها راحت است و این سبک وردنه به شما این امکان را می دهد که به خمیر خود فشار بیاورید. از جنبه منفی، در نظارت بر سطح خمیر در هنگام چرخاندن چالش‌هایی ایجاد می‌کند و مانور دادن آن سخت‌تر است، و اگر زیاد غلت بزنید، ممکن است آن را در مچ دست خود احساس کنید. با گذشت زمان، تمیز کردن آن نسبت به سایر انواع وردنه نیز سخت تر می شود، زیرا دسته ها از سیلندر جدا هستند.

بهترین برای: خمیر پای، کوکی و پیتزا را باز می کنیم.

وردنه فرانسوی

با حسن نیت از آمازون

وردنه فرانسوی که به دلیل شکل آن به عنوان وردنه مخروطی نیز شناخته می شود، رولپلاکی است که در هر انتها باریک می شود. این همه یک تکه است، معمولاً از چوب ساخته شده است. هوپ می‌گوید: «این مقدار کمی منحنی یادگیری دارد، اما هنگامی که به جای استفاده از دسته، فشار را هنگام چرخاندن با کف دست خود تنظیم کنید، کنترل زیادی بر شکل و ضخامت خمیر شما ارائه می‌کند. “این برای گرد کردن خمیر هنگام تهیه پای مفید است و تزئین کنندگان کیک ترجیح می دهند تا فوندانت را هم بپیچند.” در واقع، وردنه فرانسوی اغلب انتخاب حرفه ای ها است.

بهترین برای: هوپ می‌گوید از آنجایی که وردنه فرانسوی با بخش‌های کوچک‌تری از خمیر تماس پیدا می‌کند، می‌توانید به راحتی ضخامت آن را تغییر دهید و آن را مخروطی کنید، که آن را برای باز کردن خمیر پیراشکی، دانمارکی و پای دستی عالی می‌کند.

پین نورد دقیق یا یکنواخت

Food52/Ty Mecham

سعی می کنید خاص باشید؟ یک وردنه دقیق می تواند کمک کند. هوپ می‌گوید: می‌توان آن‌ها را در یک ضخامت خمیر مشخص تنظیم کرد تا از یک رول در هر بار اطمینان حاصل شود. “یک چهارم اینچ برای پوسته پای و برش کوکی های شکری بسیار مفید است، در حالی که یک هشتم اینچ برای چرخاندن کراکر خمیر ترش، ورقه های نازک ماکارونی یا خمیر کوکی ساندویچی عالی است.”

بهترین برای: هر نانوایی که باید در مورد ضخامت خمیر خود دقیق باشد، چه برای کلوچه، کراکر یا پاستا.

نکاتی برای استفاده صحیح از وردنه

مهم نیست که از کدام وردنه استفاده می‌کنید، هوپ پنج نکته را به اشتراک می‌گذارد که به شما کمک می‌کند مانند یک حرفه‌ای حرکت کنید:

  • هنگام باز کردن خمیر برای جلوگیری از چسبندگی همه چیز را کمی آردپاشی کنید – و این شامل وردنه شما نیز می شود.
  • باز کردن خمیر روی کاغذ روغنی نیز می تواند به جلوگیری از چسبندگی کمک کند.
  • تکنیک نیز مهم است: از وسط خمیر خود را به سمت بیرون رول کنید. هوپ می‌گوید: «بیش‌تر ما تمایل داریم روی خمیر به جلو و عقب بپیچیم، اما این باعث می‌شود که گلوتن موجود در خمیر سفت شود و هنگام چرخاندن به عقب برگردد.
  • “اگر خمیر شما در حال باز شدن است، بهترین کار این است که ۵ یا ۱۰ دقیقه وقت بگذارید تا خمیر استراحت کند و دوباره شروع به وردنه کنید.
  • فراموش نکنید که خمیر خود را جابجا کنید و مرتباً آن را بچرخانید تا از یکنواخت شدن خمیر اطمینان حاصل کنید و از چسبیدن آن جلوگیری کنید.



برگرفته و ترجمه از marthastewart
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۴-۱۱-۲۳ ۱۴:۲۹:۰۴
عناوین بصورت هشتگ: #بهترین #نوع #وردنه #به #گفته #یک #کارشناس #پخت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *