۱ سپتامبر ۲۰۱۱ – مطالعات قبلی نشان داده است که شکلات، به ویژه آن که درصد کاکائو بیشتری دارد، حاوی ترکیباتی است که ممکن است التهاب را که منجر به بیماری قلبی میشود، کاهش دهد. همچنین اعتقاد بر این است که شکلات دارای خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی است که می تواند برای سلامتی مفید باشد.
اکنون، تحقیقات جدید منتشر شده در مجله پزشکی بریتانیا (BMJ) نشان می دهد که شکلات ممکن است به کاهش خطر بیماری عروق کرونر قلب، دیابت و سکته کمک کند.
کارشناسان دانشگاه کمبریج هفت مطالعه را در مورد این موضوع بررسی کردند. پنج نفر ارتباط مثبتی بین سطوح بالاتر مصرف شکلات و خطرات کمتر چندین بیماری گزارش کردند.
افرادی که بیشترین شکلات مصرف میکردند، در مقایسه با افرادی که کمترین شکلات را مصرف میکردند، ۳۷ درصد کاهش خطر بیماری قلبی و ۲۹ درصد کاهش در سکته داشتند. یکی از مطالعات همچنین نشان داد که خطر ابتلا به دیابت برای دوستداران شکلات ۳۱ درصد کمتر است. دلیل این نتایج هنوز مشخص نیست.
این تحقیق که ۱۱۴۰۰۰۹ بیمار را در آلمان، هلند، سوئد، ایالات متحده و ژاپن برای حدود یک دهه تحت پوشش قرار داد، تفاوتی بین شکلات تیره و شیری قائل نشد. این مطالعه مصرف تخته شکلات، نوشیدنی، بیسکویت و دسر را مورد بررسی قرار داد.
به طور کلی مصرف زیاد، بسته به مطالعه، به عنوان خوردن محصولات شکلات بیش از یک بار در هفته یا ۷.۵ گرم در روز در نظر گرفته شد.
با این حال، من شخصا معتقدم که اگر به دنبال کاهش خطر ابتلا به بیماری قلبی، دیابت یا سکته مغزی هستید، به جای خوردن بیش از حد شکلات، که دارای کالری زیادی است و حاوی مقادیر زیادی از آن است، از ورزش منظم و خوردن یک رژیم غذایی متعادل سود بیشتری خواهید داشت. چربی اشباع و شکر.
دستورالعمل شکلات اتحادیه اروپا که در سال ۲۰۰۳ لازم الاجرا شد، تصریح می کند که حداقل محتوای چربی در شکلات برای بیشتر شکلات ها باید ۲۵٪ باشد (کوورتور بالاتر و شکلات سفید کمی کمتر است). این بدان معناست که حتی اگر از نظر فناوری، یک شکلات خوب با مثلاً ۲۰ درصد چربی تولید شود، نمیتوان آن را به عنوان شکلات در اتحادیه اروپا برچسبگذاری کرد. اگر قرار است فواید شکلات برای سلامتی
برگرفته و ترجمه از confectioneryproduction
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۴-۰۴-۰۹ ۲۲:۳۸:۰۵
عناوین بصورت هشتگ: #بهبود #سلامت #قلب #با #شکلات