هر از چند گاهی، نتایج یک مطالعه علمی دیگر از فواید بالقوه خوردن شکلات برای سلامتی حمایت می کند و من همیشه خوشحالم که می شنوم دلایل خوبی برای گنجاندن آن در رژیم غذایی من وجود دارد. خوردن آن در حد اعتدال، مطمئناً درمانی نیست که باید از آن اجتناب کرد.

بنابراین، در اینجا خبرهای خوب بیشتری وجود دارد، این بار برای قلب. مطالعه‌ای که برای بررسی چگونگی تأثیر مصرف معمول شکلات بر خطر بیماری‌های قلبی عروقی در مردان و زنان سالم انجام شد، نشان داد که مصرف بیشتر شکلات با خطر کمتر حوادث قلبی عروقی در آینده مرتبط است.

این مطالعه در اوایل این ماه در مجله تخصصی قلب و عروق با عنوان Heart منتشر شد. از داده‌های تحقیقات آینده‌نگر اروپایی در مورد سرطان (EPIC)-Norfolk استفاده کرد و مصرف معمولی شکلات با استفاده از پرسشنامه بسامد غذای پایه تعیین شد.

کمتر از ۲۱۰۰۰ شرکت‌کننده در تحلیل EPIC-Norfolk شرکت داشتند، در حالی که ۹ مطالعه با کمتر از ۱۵۸۰۰۰ شرکت‌کننده در متاآنالیز گنجانده شدند. مصرف بیشتر در مقایسه با مصرف کمتر شکلات با خطر CHD به طور قابل توجهی کمتر (پنج مطالعه)، سکته مغزی (پنج مطالعه)، پیامدهای نامطلوب قلبی عروقی ترکیبی (دو مطالعه) و مرگ و میر قلبی عروقی (سه مطالعه) مرتبط بود.

نویسندگان این مطالعه به این نتیجه رسیدند که شواهد انباشته موجود نشان می‌دهد که مصرف بیشتر شکلات در واقع با خطر کمتر حوادث قلبی عروقی در آینده مرتبط است، و به نظر نمی‌رسد که هیچ مدرکی وجود نداشته باشد که نشان دهد آن‌ها باید از مصرف شکلات اجتناب کنند. که نگران خطرات قلبی عروقی هستند.

بنابراین شما آن را دارید… به قول معروف، اندکی از آنچه دوست دارید به شما کمک می کند!



برگرفته و ترجمه از confectioneryproduction
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۴-۰۳-۲۰ ۱۵:۵۸:۰۵
عناوین بصورت هشتگ: #برای #قلب #خوبه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *