با نزدیک شدن به آخرین ضرب الاجل سال ۲۰۱۴، منتظر سال جدید هستیم. امیدواریم ظاهر جدید تولید قنادی را دوست داشته باشید که در ژانویه روی میزهای شما قرار می گیرد. مطمئناً از احساس مدرن‌تر مجله‌ای که به مناسبت هشتادمین سال فعالیت خود معرفی کرده‌ایم بسیار خرسندیم! و ما بسیار مشتاقانه منتظر شنیدن نظر شما هستیم.

بنابراین، در اینجا مزه آنچه را که باید در شماره دسامبر/ژانویه منتظر آن باشید، آورده ایم. ProSweets رویداد بزرگ بعدی صنعت در تقویم و اولین رویداد سال ۲۰۱۵ است، و شما یک پیش نمایش نمایش پیدا خواهید کرد تا به شما کمک کند بازدید خود را از قبل برنامه ریزی کنید.

شما همچنین خواهید دید که در اتحادیه اروپا چه خبر است؟ به روز رسانی و تمرکز اخبار ویژه بر کنترل های نظارتی برای شیرین کننده ها در اروپا و ایالات متحده برای اطمینان از اینکه شما به خوبی مطلع هستید.

بیل ادواردز، مشاور شیرینی‌پزی، تحولات در پخت و پز و رسوب شیرینی‌های قندی را مورد بحث قرار می‌دهد و کیت گراهام، مدیر بازاریابی، بیکر پرکینز، در نظر می‌گیرد که چگونه ترکیبی از نوآوری و کیفیت می‌تواند کلید رشد در بازار شیرینی‌سازی شکر باشد.

همچنین در این شماره، پل کالینز، عضو هیئت مدیره گروه GNT و مدیر عامل GNT انگلستان، به ترجیحات مصرف کنندگان اروپایی در هنگام خرید شیرینی نگاه می کند و جان راینر، مدیر فروش منطقه ای Fanuc انگلستان، مزایای اتوماسیون در صنعت را در نظر می گیرد.

و در نهایت، گزارشی از کنفرانس آکادمی شکلات می‌دهم که در ماه اکتبر در باشگاه خودروی سلطنتی در مرکز خرید پال لندن برگزار شد و دیوید هیز از الوان گیدا سان و تیک AS تولیدکننده شیرینی‌پزی ترکیه بازدید می‌کند تا کشف کند که پشت برنامه بلندپروازانه ۱۰ ساله این شرکت چیست. همه چیز درباره سرمایه گذاری و گسترش شرکت را بخوانید.

در ضمن، با آخرین اخبار صنعت در www.confectioneryproduction.com به روز باشید و فراموش نکنید که در تماس باشید.



برگرفته و ترجمه از confectioneryproduction
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۴-۰۲-۲۲ ۱۵:۲۶:۰۶
عناوین بصورت هشتگ: #با #نگاه #به #آینده

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *