ورودی وبلاگ این هفته یک یادداشت ساده از همه مشترکین ما که بخش مهمی از پوشش مداوم ما از بخش شیرینی پزی و بازارهای مرتبط با آن هستند، ارائه می دهد.
عنوان ما به زمان زیادی باز می گردد، به طور دقیق، به اواسط دهه ۱۹۳۰، و با داشتن شانس دیدن برخی از اولین نسخه های مجله، مطمئناً از نسخه های نوپای خود که بسیار به عنوان کلاسیک طراحی شده بودند، فاصله زیادی دارد. مجلات فنی مدرسه قدیمی
بنابراین اگر خبرنامه های امروزی ما را خوانده اید و به اشتراک مجله ما فکر کرده اید و هنوز این کار را نکرده اید، از شما می خواهم که ما را امتحان کنید. ما مطمئن هستیم که هزینه سالانه ۱۰ نسخه چاپی ما در سال (با ۱۲۲ پوند) با توجه به دامنه محتوای انحصاری که در هر عنوان ارائه میکنیم، بسیار رقابتی است.
این روزها همه چیز کمی از سال های شکل گیری ما فاصله گرفته است، با این حال ما البته توجه زیادی به انتقال آخرین اطلاعات و مصاحبه ها از بخش خود داریم.
ما دوست داریم امیدوار باشیم که از نظر دامنه عنوان ما، احساس روشنی از تکامل داشته باشیم، زیرا ما به دنبال ارائه بهترین اخبار، دیدگاه ها و رویدادهای صنعت همیشه در حال تغییر خود هستیم. تیم کوچک و در عین حال اختصاصی ما از همکاران متخصص در زمینه خود هستند، که معتقدیم در کیفیت گزارشها، مصاحبهها و تحلیلهای ما منعکس میشود.
واضح است که همیشه جا برای چیزهای کمی متفاوت یا جدید وجود دارد، بنابراین لطفاً با ایدههای خاصی که ممکن است در مورد حوزههای نوظهور پوشش یا موضوع دارید، تماس بگیرید.
برای اولین بار در تاریخ خود، کنفرانس جهانی شیرینیپزی خود را در تاریخ ۱ ژوئن برگزار میکنیم، که با توجه به همهگیری ویروس کرونا به صورت یک رویداد مجازی میزبانی میشود، اما ما قویاً معتقدیم که برخی از درخشانترین و بهترینها را به نمایش خواهد گذاشت. ابتکارات در سراسر بخش های شیرینی پزی، نانوایی و تنقلات که در طول سال گذشته دچار چالش های بزرگی شده اند (به www. لیزر استودیو.com مراجعه کنید) برای جزئیات بیشتر در مورد نحوه ثبت نام (رایگان) برای شرکت در این رویداد، باید ببینید.
بنابراین، اگر هنوز نام خود را برای کنفرانس ذکر نکردهاید، با میزبانی از نمایندگان بخش که بینشهای کلیدی، تجهیزات، سیستمها و تحقیقات جهانی را ارائه میدهند، ارزش آن را دارد که این کار را انجام دهید. مسائل عمده ای که این بخش در سال ۲۰۲۱ با آن مواجه است.
در اینجا امیدواریم که همه شما همچنان از پوشش صنعت ما در مجله، وب سایت ها، ویدیوها و رسانه های اجتماعی ما لذت ببرید، زیرا وارد دوره ای جذاب می شویم که با شرایط تاریخی و بی سابقه ای که توسط همه گیری کووید-۱۹ ارائه شده است، کنار می آییم.
نیل بارستون، سردبیر، تولید شیرینی
در تماس باشید (ایمیل محافظت شده) یا از طریق شبکه های اجتماعی: @laserstudio_ir
برای اطلاعات اشتراک ایمیل: (ایمیل محافظت شده)
برگرفته و ترجمه از confectioneryproduction
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۴-۰۱-۲۴ ۱۷:۱۰:۰۵
عناوین بصورت هشتگ: #با #تشکر #از #مشترکین #جهانی #ما #امیدواریم #در #سال #از #این #هم #استقبال #کنیم