اگر شما هم مثل ما هستید، یک یا دو قفسه پر از ادویه دارید. هر بار که یک مرغ سوخاری درست می‌کنید، فلفل دلمه‌ای وجود دارد که به آن دست می‌دهید، پودر کاین که به آن شکلات داغ کمک می‌کند، و البته دارچین برای پاشیدن روی همه چیز. با این حال، هر چند وقت یک‌بار دست به پشت قفسه ادویه‌مان می‌زنیم و یک شیشه پودر فلفل قرمز یا ادویه دیگری را که فراموش کرده بودیم بیرون می‌آوریم، و این باعث می‌شود که به این فکر کنیم که آیا ادویه‌ها بد می‌شوند و با ادویه‌هایی که دارند چه کنیم. گذشته از دوران اوج خود برای مشاوره با کارشناسان صحبت کردیم.


  • اتان فریش، یکی از بنیانگذاران شرکت ادویه جات تک منشا Burlap & Barrel
  • لیور لو سرکارز، بنیانگذار و صاحب برند ادویه جات La BoÎte و نویسنده چندین کتاب ادویه از جمله همراه ادویه.
  • سرژ کریکوریان، سرآشپز و صاحب رستوران Vibrant Occasions




آیا ادویه ها مضر هستند؟

سرژ کریکوریان، سرآشپز و یکی از مالکان Vibrant Occasions می گوید: “ادویه ها به معنای سنتی “بد شدن” یا داشتن پتانسیل بیمار کردن شما از بین نمی روند. پذیرایی. هرچند ممکن است سالها طول بکشد تا این اتفاق بیفتد.



چگونه بفهمیم چه زمانی ادویه جات ترشی جات گذشته است؟

این روش ها را امتحان کنید تا مشخص کنید ادویه های شما دیگر در بهترین حالت خود نیستند یا خیر.


به دنبال “بهترین تاریخ” باشید

بسته بندی ادویه باید تاریخ «بهترین تای» داشته باشد. این تاریخ معمولاً بر اساس زمانی است که ادویه ها در شیشه ها بسته بندی شده اند، اما نه همیشه زمانی که ادویه برداشت شده است. هنگام خرید ادویه جات ترشی جات، به دنبال دورترین بهترین زمان ممکن باشید. اما این را هم بدانید که ادویه‌ای که تاریخ «بهترین تا» یا «بهترین قبل» را پشت سر گذاشته باشد، لزوما بد نیست.


حتی پس از پایان تاریخ «بهترین تای»، ادویه‌ها معمولاً برای خوردن بی خطر هستند. اتان فریش از شرکت ادویه جات تک منشا Burlap & Barrel می گوید.


قدرت آنها را ارزیابی کنید

برای دور ریختن ادویه ها بر اساس تاریخ عجله نکنید. بسیاری از آنها قفسه طولانی تری دارند یا همانطور که فریش اشاره کرد هنوز هم می توان از آنها فقط در مقادیر مختلف استفاده کرد.


لیور لو سرکارز، بنیانگذار و صاحب برند ادویه جات La BoÎte و نویسنده چندین کتاب ادویه جات، از جمله می گوید: «ساده ترین راه برای آزمایش ادویه ها، بوییدن آنها و طعم کمی آن است. همراه ادویه. آنها باید عطر و طعم خوبی داشته باشند.



با ادویه های تاریخ مصرف گذشته چه کنیم

اگر دارچین را استشمام کرده و چشیده اید و در حالی که رایحه آن هنوز دلپذیر بود، طعم آن از بین رفته است. چه کاری باید انجام دهید


آنها را جابجا کن

فریش می‌گوید: «ادویه‌ها آنقدرها که مردم فکر می‌کنند با ارزش نیستند». “اگر ادویه های شما به طور قابل توجهی از تاریخ “بهترین تای” خود گذشته است یا دیگر طعم زیادی ندارند، آنها را جایگزین کنید! متشکرم!”


در حالی که نمی خواهید با ادویه های بی مزه و بی بو بپزید یا بپزید، دور انداختن آنها باید آخرین راه حل باشد.


آنها را کمپوست کنید

اگر کمپوست حیاط خلوت دارید، می توانید ادویه های خود را در آن بریزید. اگر کمپوست شهری دارید، باید بررسی کنید که ادویه ها پذیرفته شده باشند.


به آنها یک زندگی جدید (غیر آشپزی) بدهید

یک پات پوری در حال جوش درست کنید: با جوشاندن آب با گیاهان و ادویه های تاریخ مصرف گذشته مورد علاقه خود، با دمنوش معطر، زندگی جدیدی را به خانه خود بدهید.


استفاده به عنوان دافع حشرات: برای از بین بردن آفات، کیسه های کوچکی از ادویه های تاریخ مصرف گذشته بسازید. آیا می دانستید که سوسک ها از بوی برگ بو متنفرند؟ همچنین می توانید از دارچین برای دفع مورچه ها استفاده کنید. نیازی به یک کیسه هم نیست – جایی که مورچه ها وارد خانه شما می شوند دارچین تاریخ مصرف گذشته بپاشید.


حیوانات را از باغ خود دور نگه دارید: پاشیدن ادویه های فلفل تاریخ مصرف گذشته مانند فلفل چیلی، فلفل قرمز یا فلفل قرمز له شده یک عامل بازدارنده طبیعی برای آهو، خرگوش و حشرات است.


یک قارچ کش طبیعی ایجاد کنید: علاوه بر دور نگه داشتن حیوانات از باغ خود، می توانید از دارچین تاریخ مصرف گذشته برای مبارزه با قارچ روی گیاهان استفاده کنید. یک قاشق چای خوری دارچین را با دو فنجان آب مخلوط کنید، بگذارید حداقل چند ساعت بماند، سپس از صافی قهوه عبور دهید و روی گیاهان اسپری کنید.


فرش خود را تازه کنید: ادویه هایی مانند رزماری یا زنجبیل را می توان به عنوان یک خوشبو کننده طبیعی فرش استفاده کرد. کافی است قبل از جاروبرقی کمی روی آن بپاشید.


صابون خانگی رایحه: ادویه ها و گیاهان دارویی، از جمله اسطوخودوس، دارچین، رزماری و زنجبیل که دوران اوج خود را سپری کرده اند را می توان به مخلوط صابون های خانگی اضافه کرد.


رنگ تخم مرغ برای عید پاک: زردچوبه یا پاپریکا که با آب مخلوط شده و به جوش می آید، یک رنگ خوراکی تزیینی برای تهیه تخم مرغ عید پاک ایجاد می کند. فقط یادتان باشد بعد از برداشتن از اجاق گاز و قبل از اضافه کردن تخم مرغ، یک یا دو قاشق غذاخوری سرکه اضافه کنید.


گیاهان را سالم نگه دارید: آویشن، رزماری، برگ بو و پونه کوهی سرشار از مواد معدنی و ویتامین هستند که می توانند به رشد گیاهان قوی و سالم کمک کنند.



چگونه ادویه جات را تازه نگه داریم (بنابراین نیازی نیست با ادویه های تاریخ مصرف گذشته سروکار داشته باشید)

ابتدا، برای جلوگیری از از دست دادن طعم و قدرت ادویه‌هایتان، مجموعه‌ای از ادویه‌ها را تهیه کنید که برای شما مناسب است.


بیشتر ادویه‌های دنیا در مزارع خرده‌مالک کشت می‌شوند، جایی که کشاورزان کل محصول خود را به واسطه‌ای می‌فروشند که ادویه‌هایی را که می‌خرد به دیگری می‌فروشد و همه ادویه‌هایی را که می‌خرد به دیگری می‌فروشد تا در نهایت آنها را به راهروی سوپرمارکت برساند. . این بدان معناست که همراه با از دست دادن قابلیت ردیابی، ادویه ها اغلب تا زمانی که به راهروی سوپرمارکت می رسند، قدیمی شده اند.


خرید مقادیر کم از فروشگاه‌های تخصصی با قابلیت ردیابی تضمین می‌کند که ادویه‌های شما وقتی به خانه می‌آورید تازه‌تر خواهند بود.


  • سرکارز می گوید: «مقدار کمی ادویه بخرید و در صورت نیاز آن ها را پر کنید. فقط به دلیل قیمت خوب وسوسه خرید مقادیر زیاد نباشید.
  • چیزی را که استفاده نمی‌کنید یا نمی‌خواهید استفاده کنید نخرید: سکارز می‌گوید چیزی به نام فهرستی از ادویه‌ها وجود ندارد. هر کس کام و سبک آشپزی متفاوتی دارد، بنابراین چیزی را بخرید که برای شما مفید است—به این ترتیب از آن استفاده خواهید کرد.
  • ادویه های کامل طعم خود را بیشتر از ادویه های آسیاب شده خود حفظ می کنند، بنابراین اگر ادویه ای است که زیاد استفاده نمی کنید، ممکن است بخواهید کامل بخرید و روی یک آسیاب ادویه خوب سرمایه گذاری کنید.
  • هنگامی که ادویه های خود را تهیه کردید، آنها را در ظروف دربسته در قسمت خنک و تاریک آشپزخانه خود نگهداری کنید. آنها را بالای فر یا اجاق گاز خود قرار ندهید.





برگرفته و ترجمه از marthastewart
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۴-۰۲-۲۴ ۱۷:۲۷:۰۵
عناوین بصورت هشتگ: #با #ادویه #های #تاریخ #مصرف #گذشته #چه #کنیم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *