غوطه ور شدن در دنیای شکلات خوب در هفته شکلات بریتانیا در هفته گذشته مرا به فکر فرو برد. شکلات در حال حاضر به دلایل زیادی بخش بسیار هیجان انگیزی است که باید در آن درگیر شد، اما هر چه بیشتر درباره مسائلی که بر کسانی که در این صنعت کار می کنند بدانم و درک کنم، بیشتر به جایی که همه چیز شروع می شود علاقه مند می شوم. مواد تشکیل دهنده شکلات، و به ویژه مهم ترین آنها، کاکائو.
من از زمان تبدیل شدن به سردبیر CP بینش و اطلاعات را از طریق بسیاری از رویدادها و افراد جمع آوری کرده ام، اما هفته گذشته همه نقاط را برای من ملحق کرده است.
من به اندازه کافی خوش شانس بودم که برای شرکت در یک دوره مزه شکلات که توسط مارتین کریستی، موسس برند شکلات Seventy% و مشاور شکلات و کاکائو خوب برگزار می شود، دعوت شدم. این دوره یک نمای کلی از بخش شکلات و همچنین مهارت هایی برای ارتقای توانایی طعم دادن و قدردانی از شکلات خوب ارائه کرد. در شماره آینده مجله این دوره را با جزئیات بیشتری بررسی خواهم کرد.
روز پنجشنبه، آکادمی شکلات کنفرانس دوسالانه خود را برگزار کرد که موضوع آن با این سوال بود که “شکلات با چه قیمتی؟” در باشگاه اتومبیل سلطنتی لندن. در این رویداد نمایندگانی از هر بخش از صنعت، از کشاورزان کاکائو گرفته تا تولیدکنندگان بزرگ و کوچک، و همچنین نویسندگان، متخصصان و علاقه مندان به شکلات های خود سبک حضور داشتند. باز هم در اینجا چیزهای زیادی برای ذکر وجود دارد، بنابراین موضوع مقاله مفصل تری در شماره آینده مجله خواهد بود.
و در نهایت، روز جمعه، نسخه لندن نمایشگاه شکلات، فرصت دیگری را برای شکلاتسازان و کارشناسان فراهم کرد تا اشتیاق خود را به اشتراک بگذارند و در مورد آنچه که شکلات خوب را از بسیاری از شکلاتهای تولید انبوه استاندارد متمایز میکند، صحبت کنند. قفسه های سوپرمارکت
چیزهای زیادی در صنعت وجود دارد که در حال تغییر است، اما چیزی که به نظر من جالب است این واقعیت است که مصرف کنندگان هنوز چیزی را که واقعاً توجه آنها را به سایر بخش های صنعت غذا جلب کرده است، یعنی مواد تشکیل دهنده، انتخاب نکرده اند. بسیاری از مردم اکنون نگران این هستند که در محصولات غذایی که انتخاب می کنند چه چیزی وجود دارد، اما اینکه کاکائو چگونه، کجا و توسط چه کسی رشد می کند، چیزی است که ما واقعاً به آن فکر نمی کنیم. شرکتها و افرادی که کاکائو خود را مستقیماً از کشاورزان تهیه میکنند، اکنون بر کیفیت کاکائویی که استفاده میکنند کنترل دارند، اما به طور کلی بیشتر کاکائویی که وارد صنعت شکلاتسازی گستردهتر میشود قابل ردیابی نیست. هیچ استاندارد قابل اجرا برای کشاورزان کاکائو وجود ندارد و دلایل پیچیده زیادی برای این وجود دارد. مطمئناً این منطقه ای است که بیشتر در آن کاوش خواهم کرد و مشتاقانه منتظر شنیدن نظرات شما هستم.
برگرفته و ترجمه از confectioneryproduction
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۴-۰۱-۱۷ ۱۵:۴۴:۰۴
عناوین بصورت هشتگ: #بازگشت #به #اصول #اولیه