تا به حال، باید شماره ماه اکتبر تولید شیرینی را دریافت کرده باشید، که مثل همیشه در این زمان از سال فهرست نمایه های تامین کنندگان ما را نشان می دهد. قطعا یکی از مواردی است که باید به آن بچسبید! همه بزرگ‌ترین تولیدکنندگان گنجانده شده‌اند، بنابراین می‌دانید برای اطمینان از برآورده شدن تمام نیازهای تولید و پردازش خود به کجا نگاه کنید.

همچنین بسیاری از مقالات جالب، موضوعی و متمرکز بر صنعت برای شما وجود دارد که می توانید از آنها لذت ببرید، از جمله به روز رسانی منظم ما در مورد جدیدترین تغییرات در مقررات اتحادیه اروپا در “چه خبر در اتحادیه اروپا؟”

ما بر روی کنترل فرآیند و اتوماسیون تمرکز می‌کنیم، ابتدا با مقاله‌ای از کیت گراهام، مدیر بازاریابی در بیکر پرکینز، که در مورد نقش فرآیندهای تولید در برآورده کردن تقاضای فزاینده برای طعم، بافت و راحتی در بازار تنقلات خوش طعم بحث می‌کند. مقاله ای که توسط کیث تورنهیل، مدیر بازرگانی بخش غذا و نوشیدنی زیمنس نوشته شده است، سپس برخی از روندهای فناوری اتوماسیون را که در حال حاضر بر بخش غذا و نوشیدنی تأثیر می گذارد، بررسی می کند.

Guang-Wei Huang، دانشمند ارشد مواد غذایی، هیئت بادام کالیفرنیا، در نظر دارد که چگونه آجیل می تواند مزایای سلامتی و تغذیه ای را برای طیف وسیعی از تنقلات به ارمغان بیاورد، و ویرجینیا گاراوگلیا، مدیر ردپای برند جهانی، Kantar Worldpanel یک مرور کلی از بازار جهانی اسنک ارائه می دهد. .

از این شماره لذت ببرید، و از آنجایی که ما مشغول برنامه ریزی محتوای مجله برای سال ۲۰۱۵ هستیم، اگر موضوعی وجود دارد که مایلید در سال آینده به نمایش درآید، به ما اطلاع دهید.



برگرفته و ترجمه از confectioneryproduction
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۴-۰۱-۰۴ ۱۶:۵۷:۰۴
عناوین بصورت هشتگ: #اوقات #هیجان #انگیز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *