پس از انتشار اخباری مبنی بر اینکه کارگیل برای استفاده از لسیتین آفتابگردان در ژاپن تاییدیه کسب کرده است، با تورستن بورنهولت، مدیر محصول EMEA، لسیتین مایع، در مورد این پیشرفت صحبت کردم.

Bornholdt به CP می گوید که این مزایای آشکاری برای بخش واردات/صادرات در بازار ژاپن خواهد داشت. در حال حاضر، این کشور تنها چهار درصد از بازار جهانی لسیتین مواد غذایی را در اختیار دارد که یک سوم آن در بخش شیرینی سازی استفاده می شود.

او می گوید: «ما شاهد صادرات بسیاری از تولیدکنندگان عمده در اروپا در سطح جهانی هستیم و برخی از بازارها به اندازه کافی قوی نیستند که از تولید داخلی حمایت کنند. افزایش تقاضا برای غیر GMO به این معنی است که ما به منابع جایگزین لسیتین به ویژه در اروپا نیاز داریم و در نتیجه زنجیره تامین را کوتاه می کنیم.

لسیتین آفتابگردان که در طی فرآیند پالایش روغن تولید می‌شود، از نظر برچسب‌گذاری حساسیت‌زا، وضعیت غیر GMO و پایداری طولانی‌مدت نسبت به لسیتین سویا دارای مزایایی است و می‌تواند تقاضای فزاینده را برآورده کند و برای تولیدکنندگان شیرینی‌پزی‌ها منافع و هزینه‌ای در آینده ایجاد کند.

برای خواندن داستان کامل اینجا را کلیک کنید



برگرفته و ترجمه از confectioneryproduction
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۴-۰۳-۲۰ ۱۶:۲۶:۰۶
عناوین بصورت هشتگ: #امولسیفایر #مورد #تایید #ژاپن

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *