ProSweets و ISM اکنون فقط چند هفته دیگر فاصله دارند. به‌عنوان دوستدار همه چیز، مشتاقانه منتظر دومین بازدیدم از ISM و البته اولین تجربه‌ام از ProSweets هستم که هر دو سال یک بار انجام می‌شود.

مطمئناً در طول هر دو رویداد چیزهای زیادی وجود خواهد داشت. در ProSweets امسال جلسات روزانه در “گوشه سخنرانان” برگزار می شود که در آن کارشناسان به مسائل مهم مربوط به تولید، فرآوری و بسته بندی می پردازند.
در Futurelab، ۱۲ دانشجوی بین المللی از مدرسه طراحی بین المللی کلن بر روی مفاهیم بسته بندی شیرینی و تنقلات کار خواهند کرد. هر روز موضوعاتی که توسط غرفه داران از ProSweets و ISM ارسال شده است، تمرکز آنها خواهد بود و نتایج موقت سه بار در روز ارائه می شود. بازدیدکنندگان همچنین این فرصت را خواهند داشت که از کارخانه بازدید کنند و نحوه توسعه راه حل ها را به صورت زنده تجربه کنند.

مواد طبیعی و میان وعده های سالم بسیار در حال افزایش هستند. چه میوه‌های خشک کلاسیک، چه توت‌های عجیب و غریب یا دانه‌های میوه، شیرینی‌هایی با ترکیبات میوه طبیعی اکنون بیش از هر زمان دیگری محبوب هستند. با در نظر گرفتن این موضوع، یک منطقه مواد تشکیل دهنده اختصاصی در ProSweets وجود خواهد داشت که به عنوان Power Fruits شناخته می شود تا بازدیدکنندگان بتوانند محصولات غرفه داران مختلف در این بخش را در یک مکان مشاهده و امتحان کنند. به نظر من خوب است!

بنابراین، از ماشین آلات و مواد تشکیل دهنده گرفته تا شیرینی، تنقلات و محصولات شکلاتی از سراسر جهان، همه چیزهایی که نیاز دارید در یک مکان وجود دارد. که البته شامل مجله مورد علاقه شما Confectioner Production نیز می شود. شماره نمایش ویژه ما شامل پیش نمایشی از نکات برجسته نمایش و همچنین ترکیبی معمولی از ویژگی های جالب و موضوعی در زمینه هایی از جمله منابع اخلاقی کاکائو، پردازش کاکائو، وزن و تشخیص، بسته بندی پایدار و بازار شیرینی در ژاپن، به علاوه موارد بسیار دیگر است.



برگرفته و ترجمه از confectioneryproduction
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۴-۰۳-۰۶ ۰۹:۵۵:۰۵
عناوین بصورت هشتگ: #اماده #ای

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *